[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Mayıs yaklaşıyor. Şenlenir buraları yakında :)
-
@emirgenco çekilişi bekleyenler burada olmaz başlıkları karıştırmayın onlar 2023 bekleme odası başlığındalar.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/12038
-
@ayvalik10 ne farkeder. Sonuçta herkes onlar için sevinmez mi ? Birader
-
@emirgenco Yanılıyorsunuz. Bu başlıkta DV2022 sürecini can kulağıyla takip eden insanlar her yeni gelişme için tetikte bekliyorlar. Lütfen mesajlarınızı ilgili başlık altında yazınız. Ve forumda kullandığınız dile dikkat ediniz.
-
@Kryptonite afedersin kardeşim kullandığım dilde ne var. ??? Canın mı sıkılıyor senin ?
-
@emirgenco neyse sizi üzmek istemem. Kırıcı olmakta istemem bu yüzden konuşmayı bitirdim.
-
@emirgenco Evet canım sıkılıyor, ne olacak?
Terbiyeni takın, üslubunu düzelt. Forum kurallarına uy. -
Bu ileti silindi! -
@emirgenco uzatma birader tamam. Ortada bir şey yok. Mıtnatıs gibi çekme herşeyi üzerine tamam saygılar.
-
@emirgenco iyi niyetimden kaynaklı senden özür diliyorum. İnsanları seviyorum bu yüzden sende. Germe beni iyi günler
-
Hadi bakalım, ama unutma "Actions speak louder than words" @emirgenco Sana da iyi günler.
-
@emirgenco &@Kryptonite kirici olmaniza,yukselmenize vede gereksiz kirlilige hic gerek yok.
Yanlis anlasilma,yanlis basliga yazma gibi onca sey olabilir.
İyi forumlar🙃 -
@gokhanbagatur her neyse Allah herkesin gönlüne göre versin. Sorun yok özrümü diledim ben
-
Yok mu mülakat haberleri gerisi boş🙂
-
-
@Kryptonite Yani yeni mülakat tarihleri demek istemiştim 🙂
-
@Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, maddi olarak mülakattan önce kendimi hazırlamam için önümde 2 seçenek var
1.si --
Benim ailemin üzerindeki evi kendi üstüme geçirip yanında 4-5 bin dolar göstermeyi düşünüyorum.
Ev yeni yapıldı içinde oturan yok.
2.si --
Evi satıp nakit olarak üzerimde 15k dolar bulundurmak .
Açıkçası evi satmak istemiyorum ki hemen satayım diyince de satılmıyor. Mecbur isem satacağım tabi.
Sizin yorumunuz nedir ? Fikir almak istedim.
Teşekkürler şimdiden.
Ev tapusu ve 4-5 bin dolar gayet yeterli. ABD'ye girişte bu paralar yanınızda mı diye bakılmıyor, o nedenle endişe etmenize gerek yok. Vizeyi almadan ev satmak vs mantıklı değil dediğiniz gibi.
-
@Barış-Buz dv2023 basvuru doneminde pasaport randevusu ve pasaport tesliminde sorun yasaniyordu. basvuru bitis tarihi yaklastigi gunlerde twitter uzerinden ulasan arkadaslar kisa surede pasaportlarina kavusmustu. belki siz de bu yolu denerseniz pasaportunuza erkenden kavusursunuz.
-
@knnrn vize onaylanmadan bir şey yapmayın ayrıca keşke ev satmasanız bir yerden tedarik etme durumunuz olsa keşke
-
Hesapla ilgili merak ettigim birkac nokta var;
1- Araci kurumlar (Tacirler, Osmanli vb) uzerinden hesap dokumu alan oldu mu acaba?
2- Hisse olarak bulunan portfoy sorun olusturur mu? Yoksa mulakat oncesi hisseleri de satip hepsini banka hesabina gondermek mi daha dogru olur?
3- Yakin zamanda yuksek para hareketi problemli bir durum olusturur mu? Mulakttan 10 gun once diger hesaplari tek banka hesabina dolar olarak toplayip sonra banka dokumu almak gibi
Bir de universite diplomasinin asli gibidir olani kullanilabilir degil mi orijinal diploma yerine?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum