Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

• @barlas, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

Herkese Merhaba Arkadaslar ,

Bizimde Unganlar deneyimimiz asagidaki gibi gerceklesti.

01.03.2022 / 11:30 de olan doktor randevumuza istanbuldan gece yola cikarak 09:15 gibi ulastik.

Randevu saatinden erken geldigimizi , 14 aylik bebegimiz oldugunu soyledigimizde bekleyin yardimci olalim dediler ve dedikleri gibi yardimci oldular .

Klasik deneyimlerdeki gibi once 4. Kat kayit islemleri daha sonra 5. Kat kan testi 3. Kat akciger rontgeni ve son olarak 4. Kata tekrar donerek islemlerimizin bittigini bildirdik ve saat 13:00 da muayene icin gelmemizi bildirdiler. O ana kadar 14 aylik oglum icin herhangi bir test ve ucret odemedik ama eşim ve ben 95$ ucret odedik.( Not : 2 asansor var 1 tanesi 1-3-5. Katlara cikiyor digeri 2-4-6 . katlara cikiyor.İkiz bebek arabalari veya buyuk bebek arabalari sorun olabiliyor. 4 den 5 e , 3 den 4 e cikip inmek isgence bebek arabasiyla :) )

Muayaneye 2 saat oldugu icin otelimize gelip yerlestik .

13:00 da tekrar Unganlardaydik. Klasik sorular. 3 aşi Bana 3 aşi esime vurdular 1 asi ogluma vurdular.

Asi iceriklerini sordugumda döküm verecegiz saklayin tekrar verilmez dedi Handan Hanim.

Ayrica asi takibi tam olan bireylerin ,Unganlara verdigi asi gecmisi Amerikada gecerli bir formata aktariliyormus.Bundan sonra USA’ de de oglumun e devlette gorunen asilari ve ozel yaptirdigimiz asilar gecerli sayilacakmis.

95 USD DUZEN LAB.
    650 USD UNGANLARA ODEDİK

Herkese sevgiler.

Hayırlı Olsun. Hangi otelde kaldınız? Konsolosluğa ve Unganlara yakın bir otel bizde bakacağız şimdiden bilgi edinmeye çalışıyoruz. Birde otel nasıldı memnun kaldınız mı acaba?

• Merhabalar, çocuklar için vukuatlı nüfus kayıt örneğini İlçe nüfus müdürlüğünden mi almam gerekiyor ? Veya kendi e-devletim üzerimden nüfus kayıt örneğine başvururken Kişi yerine Aileyi seçmem çocuğum için yeterli olur mu ?

• @Burak42 aile seçtiğin zaman geçerli oluyor. Tüm evraklar e devletten alabiliyoruz kabul ediliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Burak42, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar, çocuklar için vukuatlı nüfus kayıt örneğini İlçe nüfus müdürlüğünden mi almam gerekiyor ? Veya kendi e-devletim üzerimden nüfus kayıt örneğine başvururken Kişi yerine Aileyi seçmem çocuğum için yeterli olur mu ?

E-devlet'ten kendiniz için vukuatlı aile alıp bunu çocuğun doğum belgesi olarak kullanabilirsiniz.

• Tamamdır teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

Bugün mülakata giren 36 arkadaşımızdan yağmur gibi "Vizem onaylandı" mesajları geliyor.
    Vizesine kavuşan herkesi tebrik ediyoruz ve bundan sonraki yaşamlarında şans ve mutluluk diliyoruz.

• @smartcells mulakat deneyimlerinide sabirsizlikla bekliyoruz😊

• @smartcells vizesini alan herkesi tebrik ederim. 😊🙏

• @gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@smartcells mulakat deneyimlerinide sabirsizlikla bekliyoruz😊

Yeni çıktılar, müsait olduklarında mülakat deneyimlerini yazacaklar burada

• @smartcells para konusuna pek takılıyorlar mi acaba hesaplarında 10-15k USD den az para gösteren olmus mu hiç yada yakın zamanda olacak mı bilginiz var mı bilgi verilmiş mi?

• Merhabalar, hesabımızda gösterdiğimiz parayla ilgili bir sorum olacak, bu parayı mutlaka dolar çevirip öyle mi göstermeliyiz? hesabımızda TL varsa varsa ve bu şekilde gösterirsek sorun mu olur?

• Vizesini alan arkadaşları tebrik ediyorum. Mülakata girecek olanlara da kolaylıklar diliyorum.

• Nerdesiniz zzzzzzz. Biz sizden daha heyecanlıyız. Anlatın artık şu mülakatları da bizde sevinelim sizlerin adınıza 😊🙂😊

• Sn. @smartcells excel tabloda iki mülakat ertelendi gözüküyor. Covid nedeniyle mi ertelendiler?

• Merhabalar herkese 🥰
    2 Mart 2022 de saat 09.15 te mulakatim vardi Ankaraya bir gun oncesi gittim sonno Otelde kaldim mukemmeldi ve konsolosluga 6 dk yurume mesafesinde konaklayacak yer arayanlar icin😊
    Mulakat sabahi tam 09.00 da kapidaydim iceri alirken covid formu dolduruluyor
    Teknolojik olan esyalarinizi kaktus kafeye birakabilirsiniz
    Kapidakiler Turkce konusuyor mulakata kadar herkes sizinle turkce konusuyor mulakatida dilerseniz Turkce yapabiliyorsunuz
    Numaraniz ilk yandiginda odeme yapiyorsunuz passportunuzu aliyorlar ikincide belgeleri aliyorlar (2 Fotograf
    Nufus kayit ornegi
    Sicil kaydi
    Diploma
    Saglik raporu
    Banka hesap dokumu) ve mulakatati nasıl yapmak istediğinizi söylüyorsunuz Ben İngilizce istedim daha iyi olacagını düsünüp
    Bunun disinda ben passportumu yeniledigim icin eski pasaportumuda verdim
    Ve greencard adresimi degistirdim bu islemlerin hepsi Turkce
    Ucuncu yandiginda mulakata gidiyorsunuz en heyecanli olan kisim 😇
    Benim mulakatatimi asyali genc bir kadin yapti
    Daha once yurtdisina cikip cikmadigimi sordu wat ile Amerikada bulundugumu soyledim hangi eyalet dedi charleston dedim virginia mı dedi hayır dedim nerede olduğunu sordu söyledim yes right dedi
    Sonrasında Türkiye de Ne iş yaptığımı orada ne iş yapacağımı nerede kalacağımı sordu
    Üniversitenin kaç yıllık olduğunu sordu dört yıllık dedim Hesabımda hem TL hem altın hem dolar vardı sanırım hesaplayamadı Toplamının ne kadar olduğunu sordu 12.000 usd vardı söyledim pasaportunuz beş iş günü içinde teslim edilecek dedi bu kadar mı dedim evet dedi have a nice day dedim bu kadar arkadaşlar 😇 ben tek gittiğim için cok fazla prosedürüm yoktu umarım deneyimim ışık olur yolunuza🤍 girmeden önce buradan cok fazla bilgi edindim 😇 yolunuz ısıklı olsun bütün güzel enerjilerimi gönderiyorum sizlere😌

• @buokcun, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

Sn. @smartcells excel tabloda iki mülakat ertelendi gözüküyor. Covid nedeniyle mi ertelendiler?

Evet. Covid pozitif çıktıkları için ileri tarihte mülakat verilecek. Ama bu ne zaman verilir konsolosluğun planlamasıyla ilgili.

• Mülâkat Deneyimi

Merhaba
    02.03.2022 (bugün) saat 10.45'te olan mülakatım için sabah erken saatlerde uyanıp kopyalarıyla birlikte yaklaşık 50 sayfaları bulan dosyalarımı son kez gözden geçirdim. Evrakları hazırlarken kendime göre (konsolosun istemesini beklediğim öncelikli sayfalar, kopyalar, almasını beklemediğim ama yanımda bulunsun dediğim sayfalar) olarak hazırladım.

10.30'a kadar büyükelçiliğin karşısındaki Kaktüs cafede bekledim. Eşyalarımı emanete bıraktım ve büyükelçiliğin kapısına doğru gidip güvenliğe mülakatım olduğunu söyledim. 2-3 dakika kadar beklettikten sonra form doldurtup içeri aldılar. Telefon, bozuk para, kemer veya herhangi bir metal üzerinizde bulunmamalı. Güvenlikten geçtikten sonra ilerde kapıdan geçer geçmez pasaportu alıp sıra numarası ile geri verdiler. Yaklaşık 20 dk bekledikten sonra numaram yandı. Vezneye geçip pasaportumu verdim ve 330 dolar ödeme yaptım. Aynı numarayı unutmadan tekrar bekleyip yanınca tekrar vezneye geçmemi söylediler. 2.bekleyiş yaklaşık 10 dk sürdü. Evraklarımı istediler. Başvuru pasaportum, nüfus kayıt, adlı sicil, diploma, diploma fotokopisi, tecilli olan askerlik belgemi, DS260ta yazmadığım adresim ve iş mektubu ( iş mektubuna gerek olmadığını ancak isterseniz dosyanıza koyabilirim dedi. Ben dosyada bulunmasını istedim ve onu da aldı). Daha sonra yeniden beklemeye geçtim. Evraklarda bir sorun çıkmaması rahatlatmıştı. Saat 12ye doğru gelirken içerde çok az kişi kalmıştı. Benden önceki ve sonraki numaralar yanınca yeniden endişelenmeye başladım:) sonra benimki de yandı ve son kez mülakat icin türkçe bilen, güleryüzlü konsolosun karşısındaydım. Sağ elimi kaldırarak yemin ettirdi. Ne iş yapacağımı sordu? Neden Georgia diye sordu? Neden bu iş diye sorduğu soruya açıklama yaparken tabiki tabiki eee doğal olarak böyle olacak anlamına gelen kafa sallayışı sonrası diplomamı uzattı ve yüksek ses tonuyla gülerek tebrikler dedi. Toplam 3 dakika sürdü.

Mülakat sonrası depar atarak çıkacaktım ancak kapılar vardı ve dar bir alanda koşamazdım :)
    Umarım bekleyen herkes bu heyecanı en kısa sürede yaşar. Benim için unutulmaz bir gündü.

• ⭐⭐⭐⭐

@vrl60
    @beyc
    @cemil-kaya
    @İBRAHİM

Sizlerin mülakatlarınız nasıl sonuçlandı?

• ⭐⭐⭐⭐

@salih25, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

Mülâkat Deneyimi

diplomamı uzattı ve yüksek ses tonuyla gülerek tebrikler dedi. Toplam 3 dakika sürdü.

Mülakat sonrası depar atarak çıkacaktım ancak kapılar vardı ve dar bir alanda koşamazdım :)
    Umarım bekleyen herkes bu heyecanı en kısa sürede yaşar. Benim için unutulmaz bir gündü.

Yeni yaşamınızda başarılar, mutluluklar.
    Şans bundan sonra da hep yanınızda olsun.

• @salih25 tebrikler, gözünüz aydın.
    abd'deki hayatınızda mutluluk ve sağlık diliyorum.
    yolunuz da bahtınız da açık olsun..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k