F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@myusuf Sanırım vize tipi ve visa centerdan kaynaklanıyor :( Teşekkür ederim yine de yardımınız için.
-
Bu gün an itibarı ile randüvumuzu aldık marın 14üne . Şimdi bir az heyecanlamdık . Randevuya neler götüreceğiz hangi sorular soruluyor falan bilgisi olan yardım ede bilirmi lütfen?randevu gürcistanda olacak
-
@ilkin001 hayırlı olsun gözünüz Aydın mülakat deneyimlerinizide paylaşırsınız
-
Merhabalar , bize dün NVC dan bildirim geldi. Ne yazık ki sponsor istenilmektedir ek.
Bu sürecde ne yapmamız gerekli? ne gibi yol oluyor yardımcı olursanız seviniriz..
Eşimin bu sene geliri iyi ödemeleride onları eklesek, kendisi yeniden sponsor olarak ola bilir mi acaba? Sürec çok mu uzar şimdiÖnceden teşekkürler
-
Merhabalar ,dün USCIS’ı kontrol ettiğimde böyle birsey yazıyor , Case Is Being Actively Reviewed By USCIS
As of February 19, 2022, we are actively reviewing your Form I-130, Petition for Alien Relative, Receipt Number ….. Our records show nothing is outstanding at this time. We will let you know if we need anything from you. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address. Dosyanız aktif olarak inceliyoruz diyor .Bu ne demek oluyor,dosyam ne zaman onaylanır bu konuda bilgisi olan cevap verebilir mi? -
@sibel-demir ben bu yazıyo gördükten 3-4 gün sonra nvc den e mail gelmişti bugün tekrar baktınızmı pazartesi salı günü umarım onay emailini alırsınız sizde
-
@cokbekledik86 inşallah benimkide sizinki gibi olur tez zamanda onay gelir ,evet baktım değişen birsey yok
-
@sibel-demir 360 gundur ayni ekrani goruyorum, henuz bir gelisme yok dosyanizin hangi center da oldugunun da bir etkisi vardir belki.
-
@itsmebb 500 gün oldu , var mı artıran?
-
@israfil bizim de dosyamiz Califonia da mahvetti bizi bu california sizin de green card sahibi mi dosyaniz
-
@itsmebb evet, eşim için başvurdum. Ben yeşil kart'lıyım.
-
Merhabar heskese, biz NVC den böğle bir mesaj aldık , bu durumla karşilaşanlar rica bir sonraki adım olarak ne yapmamiz gerekiyor bilgi almak isterdik)
This case does not meet the minimum income requirement to sponsor the intending immigrants. To avoid delays, an additional Affidavit of Support Form I-864 from a joint sponsor may be submitted. For more information visit https://nvc.state.gov/aos. The consular officer will make a decision regarding this requirement at the time of the interview. For more information, please visit https://www.uscis.gov/i-864p. -
@itsmebb dosyam önce nebraskaydı sonradan california gittiğini öğrendik
-
@sibel-demir 13 aydır bende aynı guncellemeyi görüyorum malesef ama karamsar olmayın guncellemeyi alıp bir kaç gün içinde onay alanlarda var umarım öyle olur
-
@nargiz94 nergiz hanım siz isterseniz birde bu başlığı inceleyin faydalı olabilir.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864 -
@itsmebb servisinde pek bir önemi kalmadı artık nebraska dışında onay görmüyorum hiç f2a malesef unutulmuş gibi diğer tüm servisler hala 2019 dosyalarını yavaş yavaş işliyorlar umarım hızlanır artik😔
-
@nargiz94, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar , bize dün NVC dan bildirim geldi. Ne yazık ki sponsor istenilmektedir ek.
Bu sürecde ne yapmamız gerekli? ne gibi yol oluyor yardımcı olursanız seviniriz..
Eşimin bu sene geliri iyi ödemeleride onları eklesek, kendisi yeniden sponsor olarak ola bilir mi acaba? Sürec çok mu uzar şimdiÖnceden teşekkürler
NVC'nin bildirim gönderdiğini paylaştığınız için teşekkür ederim.
Hayırlısıyla işlemleriniz güzel bir şekilde, en kısa zamanda sonuçlanır inşAllah. -
@ecom genelde cr1 vizelerinden cok kisa zamanda onay aliyorlar ama biz f2a lar unutulduk sanirim, processing times 2020 lerde ilerliyordu bir ara sonra 2018-2019 a dondu. Umarim en kisa zamanda bir haber aliriz. Belirsizlik cok yorucu.
-
@ecom Teşekkürler, yalnız bizdeki aklımızda kalan soru 864 formu eşim yeniden sponsorluğunu ekliye bilirmi acaba? bu sene gelir vergi ödemeleri iyi olmuş diye. Yoksa mutlaka başka birini sponsor göstermeliyiz bilemedik
-
@nargiz94 üzgünüm bunun cevabını bilmiyorum henüz o aşamayı deneyimlemedik. Sizinle paylaştığım başlıkta sorunuzu sormayı deneyin çünkü konuyla ilgili sayfa orası daha hızlı dönüş alabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum