Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri
-
Selamlar. Bank of America mobil uygulamasi üzerinden paycheck bozdurursam herhangi bir ücret öder miyim acaba? Walmart 4 dolara bozuyor.
-
@edelweiss Check deposit yapmaktan bahsediyorsunuz sanırım. Hayır, herhangi bir ücret yok. Uygulama ile fotoğrafını çekiyorsunuz, ertesi gün içinde hesabınızda oluyor. Biz çok defa yaptık.
-
@knnrn çok teşekkürler
-
Bir soru daha sorayım :) Bulundugum şehirde BofA atmsi veya bankası yok. Hesaba para yatırmam gerekiyor. Bunu nasıl halledebilirim?
-
@edelweiss Ben anlaşmalı banka ile ilgili bir bilgi bulamadım. Muhtemelen ücretsiz para çekmek veya yatırmak mümkün değil.
-
@knnrn malesef ben de herhangi bir bilgiye rastlayamadim. Peki en uygun şekilde hesabıma parayı nasıl aktarabilirim? Diğer banka ATMleri ile denedim ancak sadece bakiye görüntüleme ve para çekme işlemi yapilabiliyor.
-
Usa da Turkiye gibi 5 yil islem gormezse merkez bankasina devir oluyor para
Usada Boyle uygulama varmi -
Internet bankacılığının en iyi olduğu banka hangisi acaba?
-
@taskin Citizensbank ve TD Bank’in internet bankaciligini kullaniyorum. Ikisi de sorunsuz, gayet basarili.
-
Bu ileti silindi! -
Teşekkürler @sadriabi
-
@knnrn merhaba, Turkcell hatini internet bankacılığı nda kullanarak her SMS için nekadar masraf alıyor acaba
-
@vikki77 SMS için herhangi bir masraf yok. Hattı açık tutmanız yeterli.
-
@crazycells Merhaba Teb bankaya gittim
Ve internet bankacılığı için şifrematik kullanmadıkları söylediler. Sadece turkcell hatıysa ondan şifre gelebilir/
acaba turkcell abd de çalışır mı ve sms ücretleri nekadar olur? -
@knnrn teşekkürler
-
Bugün TD Bank'tan checking hesabı açtırdım. Bakiye 100 doların altına düşmedikten sonra aylık hesap işletim ücreti kesmiyorlar, Chase'de ve Bank of America'da bu miktar daha yüksekti. Bakiye bir gün bile 100 doların altına düşerse eğer o ay 15 dolar para kesiliyor. İlk Chase'e gittim benden approved address istediler. Elimde yoktu o an, üzerinize kayıtlı bir fatura vs istiyorlar. Benim üzerime kayıtlı adres yoktu ancak prepaid telefon hattının faturasını gösterdim adama üzerinde adım ve adresim vardı bunu kabul edebiliriz dedi. Sonra TD Banka gittim orada approved address istemediler. Sadece kaldığım adresin yerini söyledim kaydetti görevli. Banka kartımı 5 dkda bankada bastı verdi, online bankacılığı aktif ettirdim hemen kullanıcı adımı şifremi istedi verdim. Paper mailingi iptal ettim herşeyi online takip edeceğim diye, onun da ayrı ücreti var. Secure card veya credit card için SSN lazım dedi, SSN eline geçer geçmez gel güncelleyelim kartını çıkartırız dedi. Böylece yarım saatte tüm işimi hallettim çıktım. Açtırdığım hesap TD Convenient Checking bu arada. Bankaların sitelerinde checking hesaplarının detayları bulunuyor. Karşılaştırıp karar verebilirsiniz.
-
Bankalar şahsi hesap açmak için virtual adres kabul ediyor mu acaba? Hiç deneyen kimse oldu mu?
-
@murat-taskin Para Transferleri ve Bankacılık Hakkında içinde söyledi:
Bankalar hesap açmak için virtual adres kabul ediyor mu acaba? Hiç deneyen kimse oldu mu?
Biraz daha spesifik yazin isterseniz.
Eger ABD icin soruyorsaniz, genelde yurticinde fiziksel bir adresiniz (sanirim yurtdisinda fiziksel adres kabul edenler de var) olmali. Virtual adres ile ABD'de banka hesabi acabileceginiz bir yol duymadim su ana kadar.
-
@illusion selamlar, malesef boa atmlerini kullanarak cepte teb hesabiniza komisyonsuz para yatiramazsiniz. Bu konusulan sistem sadece para cekmek icin avantajli. Ama amerikaya geldiginizde ilk isiniz banka hesabi acmak olacagi icin uzerinizde nakitle gezmek zorunda kalmazsiniz.
-
@tissi merhaba peki ssn olmadan bu hesabi actirmak için basvuruda bulunabiliyor muyuz debit card ve uzerimizdeki nakiti yatirmak amaciyla
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum