[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@sfklkn34
@smartcells
merhaba. Merak ettiğim konu, Güler Özcelik in almis oldugu email tam olarak dosyasının inceleme sürecinin bittiğini ve dosyanın suan konsolosluğa iletildigi, konsolosluktan randevu için email beklemesi gerektiği anlamına mi gelmektedir? -
@güler-özçelik merhaba, DS260 inceleme ve işlenme süreci bitmiş.
sizin şuan KCC ile hiçbir işleminiz kalmadı, artık bütün sürecinizi konsolosluk ile ilerleteceksiniz. DS260'ı bile KCC açamaz artık.
şuan sadece mülakat bekleyeceksiniz. başka bir şey yapmanıza gerek yok.. -
@mstktlb evet, tam olarak bu anlama gelmektedir.
-
@xbens 9000'e yaklaştı.
-
@kenan-horasan sizin hiç bir şey yapmanıza gerek yok, ilgili belgeler sadece asıl talihli için isteniyor. (mahkeme kayıtları hariç)
-
@sfklkn34 selamlar, ben pek öyle algılamadım çünkü durumumuz hala ceac da nvc görünüyor ready iken mülakat gelecek anlamına geliyordu. Fakat madem dosyamız onaylandı, durumumuz nvc den en azından bir sonraki aşamaya geçmiş olması gerekmez mi?
-
@gucarslan teşekkür ederim yaş büyütmem mahkemeye başvurarak yapmıştım bu durumdada beklemek dışında birşey yapmayacağım doğru anladım dimi
-
Birde mal varlığı ve banka hesapları benim üstümde asıl talihli eşim olmasından sebeb bir problem olurmu yoksa eşimin üzerinemi geçirin böyle yaparsam buda ayrı bir masraf olacak tabi
-
@güler-özçelik merhaba farklı mail taslakları var ve sizin gönderdiğiniz taslak onay anlamına geliyor merak etmeyin. Ankara en son 2 şubat tarihinde mülakat dağıttı, bundan sonra dağıtılacak ilk toplu mülakatta siz de alacaksanız anlamına geliyor.
-
@kenan-horasan ilgili durum zaten nüfus kayıt örneğinde çıkar.
bu yüzden bi' şey yapmanıza gerek yok. mülakat bekleyin lütfen.. -
@kenan-horasan kullandığınız hesabı ortak hesaba çevirin.
bu sayede hesap bilgilerinde eşinizin adı da çıkmış olur. beklenen, maddi birikimin asıl talihli üzerinde görünmesidir, her ne kadar evli olsalar da. -
@rhyme-azfendak Merhaba ben konsolosluk üzerinden aldım bu belgeyi ingilizce olarak. KKTC'ye gidip alırsanız 2-3 de veriyorlar ben konsolosluk üzerinden başvuru yaptım 2 ay içinde geldi.
-
@sfklkn34 umarım. Hepimiz için hayırlısını diliyorum. Teşekkür ederim.
-
@emrah-koç teşekkür ederim dün talepte bulundum 1 ay içinde geleceğini söylediler konsolosluk ta.umarim sorunsuz atlatabiliriz şu süreci.Herkese bol şans diliyorum.
-
@gucarslan Selamlar
Ben 10 binlerdeyim ancak formu eylül ayında submit ettim. 9000 ler yazmışsınız ancak takip ettiğim kadarıyla formu iletme tarihine göre çağırıyorlar, 9000 lerde olması benim için bir şey ifade etmiyor sanıyorsam bu durumda öyle değil mi ? -
@hypergg bunu söylemek güç ama submit tarihine göre giderse evet, sizin için bi' şey ifade etmiyor diyebilirim.
ancak normal seyrine dönüp cn'ye göre ilerleyeceğini düşünüyorum.
bekleyip görelim, yakında netleşir. -
@gucarslan Ukrayna savaşından sonra Rusya'ya ayırılmış olan vizelerin büyük çoğunluğunun verilmeyeceğini düşünebilir miyiz? Hatta oturum izni olmayan Ukrayna vatandaşlarının da vize alamaması gibi bir durum olabilir mi?
-
@gucarslan hocam siz ne biçim bir kralsınız ya, emekleriniz için tekrar teşekkürler.
-
@atalay-aras-0 böyle durumlarda konunun vize alıp almamalarına gelmesi oldukça üzücü.
ancak; yorum yapmak da bana düşsün.. tamamen tarafsız ve kişisel yorumum olduğunu baştan söylemek istiyorum.rusya vatandaşları zaten vizelerini rusya'dan almıyordu, moskova'daki konsolosluğun hizmet vermemesi sebebiyle.
vizelerin verilmemesi konusunda yorum yapmam yanlış olur ancak; biliyoruz ki konsolosluklar savaş, terör saldırısı ya da bunların herhangi bir ihtimali bile varsa çalışmazlar.itiraf etmem gerekirse önümüzdeki dönemde özellikle ruslar konusunda durum çok aydınlık olmayacak. bunu ifade etmemdeki sebep, tamamen konunun politik işleyişe zarar vermesi başka bir şey değil. çünkü en ufak bir sürtüşmeden moskova konsolosluğunu kapatan adamlar, savaşa girmiş bir ülke ve onun vatandaşları için nasıl davranır kestirmek güç.
ukrayna vatandaşları için şuan tek söyleyebileceğim, neye inanıyorlarsa yanlarında ve yardımcısı olsun.
konu vizeden çok, onların hayatları olduğu için tek söyleyebileceğim bu.barış ve adalet hepimize lazım..
umarım herkes nasibini alır. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
5
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum