Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
-
@srhnkskn biz ssa ofisine bir form vardi sitesinde pdf onu doldurduk vize sayfasinin çıktısiyla beraber postaladik. O sekilde yapabilirsiniz.
-
@doncarleone Hangi formdu acaba linki varsa atabilir misiniz. Bulunduğunuz bölgedeki SSA office adresine mi yolladınız? Ayrıca bir netice elde edebildiniz mi?
-
@srhnkskn, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
eki SSA office adresine
selam bir kac saat once ssa ofisinden aradilar daha formu yeni almislar. Dedim benim ssn numaram geldi. Dusunun ayin 26 si civari yolladik ayni bolgeden postaya ama simdi almislar. Ben vize oncesi formda ssn numaram gelsin onayliyorum tarzi bir secenek vardi onu isaretledim. Ondan dolayi erken gelmis. Formun adini hatirlamiyorum ama ssn number application form ssa yazip babam indirmisti.
-
-
@buay Teşekkürler. Peki nereye yolladınız formu? Alabildiniz mi SSN'i?
-
@srhnkskn Ben randevu alarak ofisten aldım. Yani nereye göndeeceğimizi bilmiyorum. En yakın ssn ofisinden bilgi alabilirsiniz sanırım.
-
@el-nino-9, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Merhaba. K-1 vizesiyle amerikaya giris yaptim ve ssn numarasina basvurup aldim. Burda sikinti yok, yalniz calisma kartim geldiginde bir ssn numarasi daha yollamislar ve bunda adla soyadimin yeri yanlis yazilmis yani adimin yerine soyadim yazilmis. Hic basina boyle birsey gelen var mi? Suan iki tane ssn numaram var ve birisinin adisoyadi ters yazilmis ne yapmam gerekiyor onu arastiyorum
Yanlis olani iptal etmeniz durumunda sorun ortadan kalkar. En yakin SSA ofisten randevu alin ve iki karti da yaninizda goturun. Isim ve soyismi ters yazilani iptal etsinler...
Bu sirada dogru isim ve soyisme sahip karti ve karttaki numarayi kullanmaya devam edebilirsiniz, herhangi bir problem yasamazsiniz.
-
@belmasarvan, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Merhaba, ofise ssn isteği için yollanması gereken evrakların listesini bilen varmıydı acaba ? Bir de o şekilde deneyeceğim şansımı
Su sayfayi inceleyebilirsiniz.
En az iki belge goturmeniz gerekiyor. Bu belgeler yasinizi ve kimlik bilgilerinizi icermeli.
-
Tekrar merhaba, i485 formu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Uscis sitesini okudum ama yanlış mı anladım bilmiyorum.
i-485 formunu doldurup fedex ile adreslerıne postalayıp ssn numarası ıcın talepte buluna bılıyoruz dıye anladım ama yanlıs bırsey de yapmak ıstemıyorumI-485 formu, Green Card almak icin gerekli, sizin zaten Green Card'iniz yok mu?
Ilgili baslik surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak -
@srhnkskn, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Merhaba arkadaşlar. Bizim ilk giriş 27 Aralık ve 1 hafta kalıp Türkiye'ye döndük. Eşimin SSN'i 15 Ocakta geldi. Fakat benimki ve oğlumunkinden ses seda yok. Farklı tarihlerde SSN lerin gelme ihtimali var mıdır? Bu aşamada beklemekten başka buradan ne yapabilirim. Kardeşim Amerikada kendisi bizim adımıza SSA office gidip başvuru yapabilir mi?
SSN'ler farkli tarihlerde gelebilir. Maalesef kardesiniz sizin adiniza basvuru yapamiyor...
-
Herkese yeniden merhaba, Sonunda Senator'un yardımıyla Social security ofisinden beni arayıp 6 gün sonraya randevu verdiler. Hemen akabinde senator ofisinden de yazılı mail geldi. Randevunuz şu tarihte oluşturuldu diye. İşe girince ilk maaşımla ofise mutlaka hediye yollayacağım. Çünkü burada ssn numarası büyük bir nimet. Benim gibi hala bekleyen kimseler varsa bulunduğunuz bölgeye ait senatordan siz de yardım isteyebilirsiniz diye burada paylaşmak istedim. Böyle kurumlardan yardım almak beni gururlandırdı doğrusu kendime güvenim geri geldi. Bizlerden şimdilik bu kadar,görüşmek üzere.
Hayirli olsun. Yilan hikayesine donmus idi durumunuz, olayin cozulmesine sevindim. Hem gecmis olsun, hem de hayirli olsun...
-
Merhaba. Ocak 22 itibari ile ofisler normal çalışmaya dönülecek diye bir mesaj okumuştum burada. Böyle bir durum var mı? Halen randevu alarak mı gidiyoruz? Bilgisi olan paylaşabilirse çok memnun olurum
-
Bu ileti silindi! -
merhabalar. 17 ocakta houston a giris yaptik 24 unde fee odedim ve green card 22 subatta geldi fakat ssn den ses seda yok. telefonla randevu almak mumkun deil. ne merkez nede lokal kimse telefona bakmiyor. varmi houston icin tavsiyesi olan ?
-
@sinobjk benim de tam tersi :) 11 ocak ta LA den giriş yaptık, 2 hafta sonra SSN adrese geldi. GC dan hala ses yok.
-
@srhnkskn merhaba her başvuran için ayrı ayrı uscis account açmış mıydınız ?
-
Merhabalar herkese,
La Irvine a 3 şubatta giriş yaptık.
Benim Ssn im 7 şubatta geldi.
Ama eşimin SSN i hala gelmedi.
Ssn office aradık. Onlarda 1 ay beklememizi söyledi.1 ay içerisinde geleceğini gelmezse office gelmemizi söyledi.
Ssa office en erken 14 martta randevu verdi. Applicant formumuz ile beraber 14 martı bekliyoruz.
1-Beklemekten başka yapacak bir şey var mıdır ?
2-USCİS account oluşturma ile bu durumun ilgisi var mıdır? (Sadece benim açmamın yeterli olacağını düşünüp kendime hesap oluşturmuştum.)Teşekkür ederim. ☺️ iyi günler herkese.
-
@kemal-toprak evet açtım. Acmalisiniz greencard takibi için. Ama greencard ücretini öderken tek hesap uzerinden hepsini odeyebilirsiniz.
-
Merhabalar, Serhan bey,
Bilgi için teşekkür ederim.
Eşim içinde ayrı olarak Myuscis hesabı açtım.
Umarım bundan dolayı eşimin SSN de gecikme olmamıştır. Forumda yazılı kalması içinde paylaşıyorum. Herkes için ayrı ayrı MyUscis Account oluşturmalı.Aşağıdaki sorularım için desteğinizi rica ederim.
1- MyUscşs hesabında ''Full name ALI KEMAL NMN TOPRAK'' olarak yazılı NMN ibaresi eşimin accountunda da çıktı. Bu durumun düzeltilmesini sağlamalı mıyım ?
2-Online Account Number a nasıl ulaşabilirim hesap doğrulaması kısmında soruluyor. Fakat şu ana kadar aldığım belgeler içerisinde yerini bulamadım.Bu vesile ile sizin adınıza Yeşilkart Foruma sonsuz teşekkürler. GC sürecimde baştan beri tek rehberim bu forum oldu. İyiki varsınız.
-
@kemal-toprak Merhaba ordaki nmn nin anlamı no middle name. İkinci adınızın olmadığını belirtiyor sanırım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum