[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar, son günlerde Unganlar da sağlık kontrolünden geçen oldu mu? Güncel tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
-
Aile olarak bizim 24’ünde Unganlar da randevumuz var. Yarın ailecek PCR Testi yaptıracağız. Aklıma getirmek istemiyorum ama olası Pozitif Bir test olması halinde 2 Mart Tarihindeki Mülakat tarihimizi ileri bir tarihe ( 8. Gün olmasına rağmen) ertelememiz gerekir mi?
-
@civilengineer Yorumunuz icin tesekkurler. Ayrica bir kac sorum daha olacakti. Benim, konsolosluga mail atmam gerekir mi? Yani bize sizden mi yoksa KCC'den mi mail gelecek diye. Cunku ben su anda Guney Afrika Johannesburg konsoloslugunda mulakata girecegim. Oraya attigimiz mail de bize bilgilendirici bir sekilde bir geri donus maili atarlar mi?Cunku ilerledigimiz surec onemli bir surec sizinde bildiginiz uzre. Ve ayrica ben sizin bahsettiginiz "Evrak talebi ve evrak onayı süreci işlemden kaldırıldı." yazisini ilk defa duydum rica etsem bana bu bilginin kaynagini atar misiniz? Kendim de incelemek isterim. Tesekkurler. Iyi gunler.
-
@huseyinme cumartesi yani 2 gün önce muayene olduk eşim ve ben eşime 2 aşı bana 3 aşı yapıldı 45 yaş üzeri olduğumuz için kan testi ve idrar istenmedi 45 yaş altından isteniyor...
Bizden sadece röntgen (akciğer) istendi..
Röntgen için 35 usd x2 kişi 70 usd ödeme yaptık...
Dr muayene ve aşı için kişi başı 250 usd daha alındı, toplam kişi başı 285 usd ödedik ve unganlardan ayrıldık kapalı zarflar 1 gün sonra gelip alabilirsiniz dendi CD ile birlikte -
Unganlara götürülen covid-19 aşı kartını pasaport bilgilerini girerek mi aldınız?
-
@i̇brahi̇m evet
-
Merhaba arkadaslar dv2022 17.000 lerde secildim ds260 lari gondersik mail bekliyoruz bu surecte yapmamiz gereken bir sey var mi? Belge gonderme falan yapmiyacak miyiz su an sadece da260 lari gonderdik. Yapmamiz gereken bir sey var mi tesekkurler
-
Herhangi bir gelişme yok sanırım dimi ?
-
@mustafa32, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar. Iyi gunler olsun. Yaklasik olarak 3-5 haziran gibi ds 260 formunu doldurdum ama o gunden beri benden herhangi bir evrak talebi istenmedi. Acaba KCC'ye mail atmali miyim hatirlatmak amacli cunku eger geldiyse gormedik. Cok uzun suredir bekliyoruz evrak talebini. Yoksa bizim numaramiz aktif olunca mi gondercekler? Bilgilendirirseniz sevinirim. Tesekkurler.
Tüm sorularınızdan önce lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın ki size doğru cevaplar verebilelim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@huseyinme, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Aile olarak bizim 24’ünde Unganlar da randevumuz var. Yarın ailecek PCR Testi yaptıracağız. Aklıma getirmek istemiyorum ama olası Pozitif Bir test olması halinde 2 Mart Tarihindeki Mülakat tarihimizi ileri bir tarihe ( 8. Gün olmasına rağmen) ertelememiz gerekir mi?
Evet çünkü her ne kadar Türkiye'de karantina süresi farklı olsa da, konsolosluk son 14 gün içerisinde herhangi bir semptom göstermemiş olmanızı istiyor.
-
@goztepe3547, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaslar dv2022 17.000 lerde secildim ds260 lari gondersik mail bekliyoruz bu surecte yapmamiz gereken bir sey var mi? Belge gonderme falan yapmiyacak miyiz su an sadece da260 lari gonderdik. Yapmamiz gereken bir sey var mi tesekkurler
Evet, bekleyeceksiniz. Ds260 formlarını ne zaman submit etmiştiniz?
Ayrıca bu soruların cevaplarını tekrar tekrar yazmamak için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herhangi bir gelişme yok sanırım dimi ?
Bugün tatildi zaten. Bir gelişme yok. Yeni dağıtılan mülakat, onaylanan dosya, cevap gelen mail olmadı maalesef 🤷🏻♀️ Tatil sonrası yarın için güzel bir ivme bekliyoruz :)
-
@barsamagic kapalı zarfları Pazar günü mü teslim aldınız? Pazar çalışmıyorlar diye biliyordum?
-
@mustafa32 Merhaba,
Tekraren söylüyorum. Sürecinizi imzaya taşımanız sağlıklı cevaplar alabilmeniz açısından önemli.
Durumunuzu sormak için mail atmanızda sakınca yok. Dönüş yapacaklardır.
Sanırım forumu takip etmiyorsunuz. Güncel gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bu süreçte forumu takip etmenizi öneririm.
İstediğiniz kaynak:
https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2022-update.html -
Merhabalar,numaram 21k'da haziran sounda türkiyeye dönmeyi planliyorum şusn yaşadığım ülkeye henüz dosyamı aldırmadım.Biliyorum herşey çok değişken ama eğerki normal bir düzen olsaydı benim numaram için tahminen ne zamana randevu alınabilirdi ? acaba dosyayı aldırmama gerek olmaz mı? diye düşünüyorum .birde dosya aldrıma işlemleri güncel olarak ne kadar sürüyor süreçte bir değişiklik var mı?
-
Mülakat Öncesi Covid-19 Testi POZITIF Çıkan Talihlilerin Dikkatine!
biliyorsunuz sağlık muayenesi için negatif pcr testi götürmeniz gerekmekte unganlar'a. eğer bunu sağlayamıyorsanız zaten sağlık muayenesi olamaz, sağlık muayenesi olmadığınız ve konsolosluğa teslim etmediğiniz için de vizenizi alamazsınız.
ayrıca;
mülakat için bu test zorunluluğu yok ancak; konsolosluk binasına girişte size doldurtulan covid-19 formunda; "son 14 gün içinde bir semptom gösterdiniz mi?" sorusu sorulmakta.eğer, 14 gün içinde bir semptom göstermiş ya da testiniz pozitif çıkmış ise, karantina süreniz bitmiş olsa dahi durumu [email protected] adresine mail atarak konsolosluğa bildirin ve resmi olarak beyanınızı yapın. çünkü ilgili soru, sizin negatif olup olmadığınızı değil, 14 gün içinde semptom gösterip göstermediğinizi soruyor.
konsolosluk size, ilgili beyanınıza göre uygun başka bir mülakat slotu ayarlayacaktır ya da AIS üzerinden yeni bir randevu talebi yapmanızı isteyecektir.
unutmayın ki;
ilgili mülakat görüşmeleri tamamen sizlerin beyanınızı esas alır.
vereceğiniz herhangi bir yalan / yanlış bilgi sizlerin vize sürecini geri dönülmez şekilde etkileyebilir.
bu yüzden vereceğiniz beyanların tamamen doğru olmasına özen gösterin.tekrardan herkese sorunsuz mülakatlar diliyorum.
bol şans. -
Merhabalar, covid-19 aşı kartı, ds-260 confirmation sayfası gibi çıktısını aldığımız evraklar siyah-beyaz kabul edilir mi?
-
Arkadaşlar mülakatım 4 Mart'ta pasaport sürenin bitimine 3 ay kaldı yenilemem halinde yeni pasaportu ve eski pasaportu konsolosluğa götürsem herhangi bir problem olur mu?
-
@kryptonite, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@funnelweb Askerlik belgesi benden de istendi bilginiz olsun. E-devlet çıktısı yeterli dediğiniz gibi, diğer dokümanlarda olduğu gibi Türkçe olması sorun değil. @caganpaker
Selam,
Mülakatta teslim ettiğiniz belgeler tek adet miydi, yoksa 2 adet miydi? Gelen mailde istenen evrak listesinde "Original and copy" şeklinde yazılmış. Evrakları her türlü 2 kopya olacak şekilde mi götürmeliyiz mülakata?
iyi günler
-
@i̇brahi̇m okunaklı olduktan sonra sorun olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum