Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri


  • @gokhanbagatur vücuda zarar vermek olarak değerlendiriliyor. Askerlikte de böyleydi.


  • @funnelweb sonuctan hem fikiriz,konuya donucek olursak dovme olmasi olumsuz bir rapor sonucuna sebepmidir?


  • @gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @funnelweb sonuctan hem fikiriz,konuya donucek olursak dovme olmasi olumsuz bir rapor sonucuna sebepmidir?

    Yapılma amacına ve şekline bağlı. Kendinize zarar vermek miydi amaç, verdiğiniz zararı gizlemek mi? Kötü koşullarda yapıldı ve AIDS gibi bir hastalık mı kaptınız?

    Ekstra testler istenebilir.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @funnelweb sonuctan hem fikiriz,konuya donucek olursak dovme olmasi olumsuz bir rapor sonucuna sebepmidir?

    Gamalı haç, ışıd sembolü veya başka bir çeşit örgüt sembolü,, nefret söylemi, ırkçılık vs içeren şeyler olmadığı sürece dövmeler sorun çıkarmaz.


  • @ezgilera detayli icerik icin tskler.


  • Arkadaşlar Muayeneye Cuma girip cumartesi alabilen var mı?. Ben Mülakattan hemen önce Cuma günü muayene olmayı planlıyordum cumartesi alabilirsem. Acaba daha erkene alsam mı diye soruyorum.


  • @uğur-aydemir mülakattan 2 gün önce almış olman gerekiyor


  • @uğur-aydemir riske girmeyin, erken alın.
    zaten aşırı bir yoğunluk var..


  • @hasan-gündüz @gucarslan Cevaplarınız için teşekkür ederim dün ulaşamadım yoğunluktan dolayı unganlar'a bugün ulaştım sorun yok Cumartesi 11-12 arası alabilirsiniz dediler.

  • smartcellsS smartcells bu başlıktan bahsetti

  • Merhabalar. Unganlarda sağlık muayenemizi sorunsuzca atlattık. Deneyimimizin diğer kişilerin işe yarayacak kısımlarını şöyle toparlayabilirim.

    • Yeri çok kolay aslında. Kuğulu parkta Tunalı Hilmi Bey heykelinin önünde iken etrafa bir bakarsanız hemen yandaki binada meşhur Kıtır Pub'ı görürsünüz. Onun önüne gittiğinizde zaten yan binadaki Düzen Lab tabelası görünüyor. O binaya, Uğur Pasajının içine girip 4. kata çıktığınızda kapısında Pr.Dr.Mehmet Ungan yazan bir çelik kapı var. Onun tokmağını tıklatırrsanız içeriden otomat ile açıyorlar.
    • Sekreter hanımlar çok kibarlar ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Yalnız operasyonel anlamda iyi işlediğini söylemem zor. O nedenle randevu saatim geldi beni alırlar zaten diye düşünmeyin. Evraklarınızı sekreter hanımlara teslim ettiğiniz an süreciniz başlıyor ve sonrasında kendiliğinden akıyor işler. Mutlaka gelir gelmez evrak teslimini bir zorlayın derim. Yoksa akıllarına gelene kadar çok beklersiniz :)
    • Düzen lab'ta işler daha düzenli ve hızlı ilerliyor. Yine evraklarınızı teslim etmeniz yeterli.
    • Çok fazla İranlı, Arap ve Afrikalı vardı. Bazıları sekreter hanımları çok kızdırıyorlar. Dil bariyeri de var. O esnalarda sessizce kenarda beklemek en iyisi. Benim de şu işim vardı dememenizi öneririm :)
    • Bizim sürecimiz 4 saat sürdü. Sarkma varmış bir gün önceden. bazı yabancılar PCR'sız gelmişler. Onları da bir gün erteledikleri için böyle olmuş. Yoksa bekleyişler dışında işiniz bir saati geçmez (Bizde kan ve röntgen vardı sadece. İdrar konusunu bilemiyorum)
    • Mehmet Bey de çok tatlı bir adam. Muayenelerimiz sorunsuz geçti. Herkesinkine benzerdi. Fiziksel muayene, klasik sorular, aşılar vs. Anlatmayı da seven birisi. Sohbet ettik bir iki dakikada. (Bana sanki kontra soru soruyor gibi geldi ama emin de değilim. Amerika'da ne kadar kaldın, çocuklar ne olacak vs. gibi şeyler sordu ama ne amerikaya gittim ne çocuğumuz var :))
    • Türkçe konuşan bulduğunuz an bilinki %90 bizden. Merhaba diyin. Beklerken güzel sohbet oluyor :)

    Aktarabileceklerim bunlar şimdilik. Sizlerin sorusu olursa da memnuniyetle yanıtlamaya çalışırım. Bu arada tüm adminlerimize de destekleri için teşekkür ediyorum. Sevgiler


  • Congratulations, your visa is approved ✅

    Arkadaşlar merhaba, bu sevinci sizlerle paylaşacağım günün şu an yaşanıyor olması rüya gibi diyebilirim.
    08.45 randevusu için 08.00de ABD Ankara Büyükelçiliğine geldim, hemen karşısındaki Kaktüs Cafe'nin sıcak misafirliğinde, bir çay eşliğinde bir süre bekledikten sonra Kaktüs'e evrak çantamı emanet edip, rutin kontroller sonrası Konsolosluk bölümündeki sıramı aldım.
    İstenen belgelere ilişkin tüm hazırlığım tamdı. Mülakatım esnasında tüm Konsolosluk görevlileri her konuda yardımcı bir tavır sergilediler. Mülakatta paylaşılan sorulardan farklı bir soru gelmedi. Yine de sonucu beklediğim o anlar sonsuz bir şimdi gibi geçti. O sihirli sözleri duyduktan sonra ise kaygının yerini boyutu artmış olan bir heyecan aldı. Şimdi pasaportu bekleme zamanı. Umarım hayallerinin peşinden giden herkese bu kapı açılır. Bu süreçte sorularıyla, cevaplarıyla, belki sadece var olmalarıyla dahi desteğini hissettiğim sizlere teşekkür eder, bol şans dilerim.

    Post Scriptum: Bu süreç ile ilgili gelişmeleri takip ettiğimiz ekran hangisiydi?


  • @kryptonite yeni hayatınız şimdiden hayırlı olsun. Tebrik ederim 🥳🥳🥳


  • @kryptonite gözünüz aydın, çok sevindim. Şimdiden hayırlı yolculuklar, Amerika'da da bol şans dilerim👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kryptonite gözünüz aydın, hayırlı olsun.
    sonraki süreçte de bol şans diliyorum.
    başvurunuzla alakalı süreçleri CEAC sisteminden kontrol edebilirsiniz.

    *at NVC ➡ in Transit ➡ Ready ➡ Refused ➡ AP ➡ Issued


  • @tolgahansayan Hayırlı olsun mülakat sürecinizde sorunsuz geçmesini dilerim.


  • @kryptonite Hadi bakalım yeni hayatınızda mutluluklar ve bol şanslar dilerim, herşey gönlünüzce olsun. 🙏🏻


  • @usadana Hayırlı olsun mülakat sürecinizde sorunsuz geçmesini dilerim.


  • @kryptonite Tebrik ederim hayırlı olsun.


  • @gedemos Harika ! Mülakat deneyimlerinizede bekliyoruz. Hayallerinizin gerçek olmasını dilerim.


  • Herkese Merhaba,

    Arkadaşlar DS-260 formunu bir tek kendim için doldurmuştum ve şimdi evlenip eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum. Malumunuz üzere mülakatlar dağıtılmaya başladı ve sıra yavaş yavaş bizlere doğru ilerliyor.

    Sorum şu;

    DS-260 formunu açtırıp, forma eşimi eklemeli miyim ? Yoksa mülakat mailini mi beklemeli miyim formu açtırmak için ? Mülakat tarihi belli olduktan sonra konsolosluğa mail atıp durumu açıklayıp eşimi de eklemek istediğimi söylerek yani...

    Eğer formu mülakat maili gelmeden açtırırsam mülakatım çok arkalara atılacakmış gibi geliyor bana, mantıklı olan hangi yolu izlemem sizce? Düşüncelerinizi bekliyorum 🙂


Benzer Başlıklar

  • 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum