Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
Arkadaslar subat 18 de gocmenlik visa randuvumu aldim Adli sicil kagidi ve vukatli nufus kayit i e devlattn ciktisini aldim turkce olarak acaba inglizce ye cevirtmem gerekli mi lutfn yardimci olurmusunuz bana 🙏 yanlis birsey yapamak istemiyorum
-
@nazli hayırlı olsun mülakata ankara veya istanbul da girecekseniz Türkçe evrakları kabul ediyorlar.
-
Tesekkur ederim @ayvalik10 ankarada girecegim nufus kayit ornegi esim ve cocuklarimin da oldugu belge mi olacak sadece benim adimi kapsiyan mi iki turlu e devletten cikarttim yardiminiz icin cok tesekkur ederim birde konsolosluk PCR testi istiyormu bilginiz varmi bu konua
-
@nazli aile olarak seçerek almak her zaman iyidir. Size kimse neden böyle aldınız diye sormazlar. Aşağıdaki link en güncel bilgileri yazıyor.
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/accessing-u-s-mission-in-turkey-facilities-tr/
-
Cok tesekkur ederim sayin @ayvalik10 PCR testti almam gereklimi acaba dr randuvum 15 subatta pCR testi istiyor kafama takildi konsolslkda istermi diye
-
@ayvalik10 cok sagolun linki inceledim 🙏
-
Bu ileti silindi! -
Sayin @ayvalik10 bugun mulakata girdim ama bana soylenilen dosyanizi bir hafta inceleyip ona gore visanizi onayliyacagiz dediler acaba herhangi bir sorun mu var bu konuda bilginiz varmi ?
-
@nazli ne güzel sakın olumsuz olarak algılamayın direk ret vermediler buna sevinin. araştırmaları çok normal. Çünkü verilen bilgilerle gerçek hayatta tutuyor mu ona bakacaklar. Kesin bir zamanda vermişler ondan dolayı aklınıza hiçbir olumsuzluğu getirmeyin. Green kart araştırmaya girince sizin gibi zaman vermiyorlar 3-5 hatta 6 aydır bekleyen var. Ondan durumu daha kötü olan insanlar var.
-
Sayin @ayvalik10 evt bir hafta incelemeye alacagiz dedi umarim olumlu olur sonuc bu ikinci girisim cunku dolasiyla stres korku hepsini yasiyorum
-
@nazli siz kendinize güveniyorsanız kimse sizin için olumsuz bir şey çıkaramaz. Yeter ki doğru bilgileri yazın. İlk girişim de peki ret mi verdiler yada hangi sonuç çıkmıştı çünkü bu ilk sonuca göre neler değişti onları araştırırlar
-
Abd de visa yle gidip kalmistim yasal sureyi astim 2012 de tr ye donus yaptik 2020 de uzerimde ceza vardi subatda 10 yilli doldurdum esim green kartli abde de yasiyor oglumun biri vatandas digeride 2020 de green kartini alip gitti
-
@nazli tek sıkıntı senin durum ondan incelemeye almışlar. Yoksa böyle bir aileye kırmızı halı serilipte vize verilir.
-
Mulakatdaki bayan cezamin oldugunu ama suremin doldugunu bittigini soyledi
-
merhabalar benim sorumgc si olan aile sponsorlugu degil loto talihlisiyle beraber abdye gitme imkani hakkinda. kendim icin ve babam icin basvuracagim sansimartsin diye babama cjkarda bana cikmassa ilk giriste babam tek gitmemeli bdraber giris yapip ayri ayri greencard sahibi olsak babam tekrar turkiyeye donse sorunsuz greencardli olabilir miyim simdiddn tesekkurler..
-
@celica Babanıza çıkması durumunda siz onunla gidemiyorsunuz. 21 yaş üzerindeyseniz Babanız gidiyor Greencardini alınca orada yaşayıp size F2B üzerinden başvuru yapıyor bu yaklaşık 4-5 yıllık bir süreç. Bu süreç sonucunda Greencard alabiliyorsunuz.
-
@historian yanit icin cok tesekkur ederim fakat ben 17 yasindayim bu mumkun mu lise mezunuyum sayilir
-
@celica, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
merhabalar benim sorumgc si olan aile sponsorlugu degil loto talihlisiyle beraber abdye gitme imkani hakkinda. kendim icin ve babam icin basvuracagim sansimartsin diye babama cjkarda bana cikmassa ilk giriste babam tek gitmemeli bdraber giris yapip ayri ayri greencard sahibi olsak babam tekrar turkiyeye donse sorunsuz greencardli olabilir miyim simdiddn tesekkurler..
Eğer 17 yaşında isen evet baban senin için de greenkart alabilir. Önemli olan nokta şu. Babanın da greenkart alıp ABD'ye en azından giriş yapması lazım. Baban ABD'ye giriş yaparsa ama sonra dönerse de sıkıntı olmaz. Ama hiç giriş yapmazsa yada mülakata falan gitmez ise sen de alamazsın. Asıl talihlinin ABD'ye giriş yapması lazım.
-
-
@celica, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@uzaysan bir sualim daha var sayin @uzaysan babamizin ssn filan beklemesi gerekiyor mu yoksa formaliteden 1 hafta kalip ulkeye geri donebilir mi
Bir hafta kalmasına bile gerek yok. Giriş yapıp havaalanını terketmeden 1 saat sonraki uçakla türkiyeye geri dönebilir. Önemli olan ilk girişte pasaportunuza damganın vurulması. Ondan sonra süreç tamamen bağımsız geçiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum