Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
1- Kabul ederlerse olur. Ama ikametgah burda yasadiginizi gosteren belgelerle oluyor. TR de ki ikametgah yok. Banka hesabi, kira kontrati, faturalar vesaire. Dolayisiyla sizin cozmeniz gereken en onemli konu SSN oncelikle.
-
Gerekirse ABD yada Atina ya gitmeniz lazim o zaman. Online oldugunu hic zannetmiyorum.
-
Sponsor lazim. Yani assests kabul edebilirler ama cogu zaman ek sponsor istiyorlar diye okudum.
-
-
Kardeş isteğinden i130 dosyası oluştu 10 sene önce 2012 de
2022 de Ocak ayında bize approval notice diye bir kağıt geldi ve devamında 45 gün icerisinde biseyler olacak yazıyor kağıtta uscisten nvcye aktarılmış tarzı
İ797 form notice
Notice type approval notice
Section Brother or sister of us citizen 203 a
4 ina
Bunlar yazıyor
Bundan sonra ne olacak yardımcı olacak var mı -
Herkese merhaba bugün itibariyle dosyamın nvc de olduğunun mailini aldım avukatımız gerekli yüklemeleri sisteme hızlıca yapıcak bundan sonraki süreç randevümü oluyo nekadar sürede randevü gelir bilen varmı acaba eşim ABD vatandaşı
-
Merhabalar sayin crazycells, ben subat 2 de tekrar
basvu yaptim gocmenlik visa si icin daha oncede belirttigim gibi uzerimde ban vardi subat 4 de surem bitti 10 yili doldurmus oldum . Subat 4 de case im up date olmus fakat herhangi bir donus olmadi buda bizi endiselendirdi acaba ban surem dolsada waiver isteme olasiliklar varmidir neden donus saglnmadi bu konuda sizin bilginize ihtiyacim var..Simdiden cok tesekkur ederim 🙏 -
Eşimle B1/B2 vizesiyle ABD ye geldik. Havaalanındaki memur 8 Nisan 2022 tarihine kadar oturum izni yazmış. Bu arada ABD vatandaşı olan oğlum bizim için Green Kart başvurusu yaptı. I 797 C bildirimi geldi. Süreç devam ediyor ancak 8 Nisan 2022 tarihi yaklaştı. Bu nedenle;
-Oturum süremizi uzatmak mümkün mü? Mümkünse nasıl?
-Belirtilen tarihte ABD'yi terketmemiz şart ise, başvurumuz için sakıncası olur mu? Terki takiben ABD'ye ne kadar süre sonra dönebiliriz?
-21 yaşını doldurmuş ABD vatandaşının anne babası için green kart başvurusu yapması halinde havvalanında yazılan sürenin önemini kaybedeceği, sadece anne baba için tanınmış hak nedeniyle süreç sonuçlanınxaya kadar ABD'de kalabilmenin mümkün olduğu bilgisi doğru mudur?
İlginize teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalınız... -
@vecdimht greencard sürecinde olduğunuz için kalabilirsiniz diye biliyorum. Daha yetkili birinden bilgi almanız iyi olacaktır..
-
@vecdimht, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Eşimle B1/B2 vizesiyle ABD ye geldik. Havaalanındaki memur 8 Nisan 2022 tarihine kadar oturum izni yazmış. Bu arada ABD vatandaşı olan oğlum bizim için Green Kart başvurusu yaptı. I 797 C bildirimi geldi. Süreç devam ediyor ancak 8 Nisan 2022 tarihi yaklaştı. Bu nedenle;
-Oturum süremizi uzatmak mümkün mü? Mümkünse nasıl?
-Belirtilen tarihte ABD'yi terketmemiz şart ise, başvurumuz için sakıncası olur mu? Terki takiben ABD'ye ne kadar süre sonra dönebiliriz?
-21 yaşını doldurmuş ABD vatandaşının anne babası için green kart başvurusu yapması halinde havvalanında yazılan sürenin önemini kaybedeceği, sadece anne baba için tanınmış hak nedeniyle süreç sonuçlanınxaya kadar ABD'de kalabilmenin mümkün olduğu bilgisi doğru mudur?
İlginize teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalınız...Son cümlelerinizde belirttiğiniz gibi. Siz zaten overstay olmadan başvurunuzu gerçekleştirmişsiniz. Statu değişikliği icin başvurunuzu legal olarak size verilen kalış süresi içinde yapmışsınız. Ve benim bildiğim extra extension yapmanıza gerek olmadığı.
-
Arkadaslar subat 18 de gocmenlik visa randuvumu aldim Adli sicil kagidi ve vukatli nufus kayit i e devlattn ciktisini aldim turkce olarak acaba inglizce ye cevirtmem gerekli mi lutfn yardimci olurmusunuz bana 🙏 yanlis birsey yapamak istemiyorum
-
@nazli hayırlı olsun mülakata ankara veya istanbul da girecekseniz Türkçe evrakları kabul ediyorlar.
-
Tesekkur ederim @ayvalik10 ankarada girecegim nufus kayit ornegi esim ve cocuklarimin da oldugu belge mi olacak sadece benim adimi kapsiyan mi iki turlu e devletten cikarttim yardiminiz icin cok tesekkur ederim birde konsolosluk PCR testi istiyormu bilginiz varmi bu konua
-
@nazli aile olarak seçerek almak her zaman iyidir. Size kimse neden böyle aldınız diye sormazlar. Aşağıdaki link en güncel bilgileri yazıyor.
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/accessing-u-s-mission-in-turkey-facilities-tr/
-
Cok tesekkur ederim sayin @ayvalik10 PCR testti almam gereklimi acaba dr randuvum 15 subatta pCR testi istiyor kafama takildi konsolslkda istermi diye
-
@ayvalik10 cok sagolun linki inceledim 🙏
-
Bu ileti silindi! -
Sayin @ayvalik10 bugun mulakata girdim ama bana soylenilen dosyanizi bir hafta inceleyip ona gore visanizi onayliyacagiz dediler acaba herhangi bir sorun mu var bu konuda bilginiz varmi ?
-
@nazli ne güzel sakın olumsuz olarak algılamayın direk ret vermediler buna sevinin. araştırmaları çok normal. Çünkü verilen bilgilerle gerçek hayatta tutuyor mu ona bakacaklar. Kesin bir zamanda vermişler ondan dolayı aklınıza hiçbir olumsuzluğu getirmeyin. Green kart araştırmaya girince sizin gibi zaman vermiyorlar 3-5 hatta 6 aydır bekleyen var. Ondan durumu daha kötü olan insanlar var.
-
Sayin @ayvalik10 evt bir hafta incelemeye alacagiz dedi umarim olumlu olur sonuc bu ikinci girisim cunku dolasiyla stres korku hepsini yasiyorum
-
@nazli siz kendinize güveniyorsanız kimse sizin için olumsuz bir şey çıkaramaz. Yeter ki doğru bilgileri yazın. İlk girişim de peki ret mi verdiler yada hangi sonuç çıkmıştı çünkü bu ilk sonuca göre neler değişti onları araştırırlar
-
Abd de visa yle gidip kalmistim yasal sureyi astim 2012 de tr ye donus yaptik 2020 de uzerimde ceza vardi subatda 10 yilli doldurdum esim green kartli abde de yasiyor oglumun biri vatandas digeride 2020 de green kartini alip gitti
-
@nazli tek sıkıntı senin durum ondan incelemeye almışlar. Yoksa böyle bir aileye kırmızı halı serilipte vize verilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum