DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
-
@Kemoket Sorunuzu uygun baslikta sormalisiniz. Bu baslik, vize surecinize dair sorularinizi sorabileceginiz bir baslik degil.
-
Bu baslik altinda DS-260 formuna ya da DV surecine dair soru soran tum uyeler uyarilmadan ve kalici olarak forumdan atilacaktir, bilginize.
-
@Turquoise-Horizon
[email protected]'a geçen hafta email gönderdim ama kimse geri dönüş yapmadı. Hala faaliyetteler mi? -
@smartcells Elif hanım tatildeydi, ondan yanıt yazamamıştır.
-
@smartcells gectigimiz haftalarda konusmustum kendileriyle, herhangi bir problem oldugunu sanmiyorum. Sizin sorunuzu ilettim, cevap gelince aktaracagim.
-
@knnrn, @crazycells
Sağolun arkadaşlar. O zaman emailime cevap bekleyeceğim sabırla :) -
Merhaba green card aşamalarını okudum 1. Kısım da green card alacak herkes için de 260 formunu doldurup göndermek yazıyor mesela ben arkadaşımla gideceğim bana çıkarsa ona da alabiliyormuyuz aile üyesi değil ondan dolayı bide İnternette 3 çocuk green card sevinci var onlar gibi bizde 2 arkadaş gidebilirmiyiz 1 kartla
-
@Serious Forumdan atılmadan sorunuzu silin bence. Yanlış konuda soruyorsunuz. @crazycells
-
@Serious 7 gunlugune forumdan uzaklastirildiniz. Dondugunuzde dogru basligi kullanarak sorunuzu sormalisiniz.
-
Merhaba, Turqouise Horizon hakkında kısaca yorum yapmak istiyorum. Belki birilerine faydası dokunur.
Biz işlerimiz dolayısıyla ABD'ye ilk 6 ay içinde tamamen taşınamayabiliriz. Aynı sebepten ilk etapta gidip, 2-3 ay kalıp dönmek gibi bir imkanımız da pek yok. Forumdaki bu başlık vasıtasıyla Turqoise Horizon hizmetlerini mülakatımıza 10 gün kala keşfettik. Kendilerine yıl başından hemen önce mail attık ve çok hızlıca cevap verdiler. Biz yalnızca adres hizmetinden (Paket 1) faydalandık ve bizimle çok profesyonel bir yaklaşımla ilgilendiler. Karşılıklı sözleşme imzalandı ve ödeme yapıldı. Kendilerinin Türkiye'de de bir banka hesapları bulunmakta. Bu sayede işlemleriniz de hızlı yürüyor.
Bizim gibi ilk 6 ay içinde taşınamayacak olanlar Paket 1'den gönül rahatlığıyla faydalanabilirler. Ek olarak, İngilizce bilmeyen/seviyesine güvenmeyen veya işlemlerde hata yapmaktan çekinen herkes için, D260 formu doldurma danışmanlığı, ABD'ye ilk seyahat vb. hizmetleri içeren diğer paketlerinden de gayet uygun fiyatlarla faydalanabileceğini belirtmek isterim.
-
@e161564, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Merhaba, Turqouise Horizon hakkında kısaca yorum yapmak istiyorum. Belki birilerine faydası dokunur.
Biz işlerimiz dolayısıyla ABD'ye ilk 6 ay içinde tamamen taşınamayabiliriz. Aynı sebepten ilk etapta gidip, 2-3 ay kalıp dönmek gibi bir imkanımız da pek yok. Forumdaki bu başlık vasıtasıyla Turqoise Horizon hizmetlerini mülakatımıza 10 gün kala keşfettik. Kendilerine yıl başından hemen önce mail attık ve çok hızlıca cevap verdiler. Biz yalnızca adres hizmetinden (Paket 1) faydalandık ve bizimle çok profesyonel bir yaklaşımla ilgilendiler. Karşılıklı sözleşme imzalandı ve ödeme yapıldı. Kendilerinin Türkiye'de de bir banka hesapları bulunmakta. Bu sayede işlemleriniz de hızlı yürüyor.
Bizim gibi ilk 6 ay içinde taşınamayacak olanlar Paket 1'den gönül rahatlığıyla faydalanabilirler. Ek olarak, İngilizce bilmeyen/seviyesine güvenmeyen veya işlemlerde hata yapmaktan çekinen herkes için, D260 formu doldurma danışmanlığı, ABD'ye ilk seyahat vb. hizmetleri içeren diğer paketlerinden de gayet uygun fiyatlarla faydalanabileceğini belirtmek isterim.
bilgilendirme icin tesekkurler. :thumbs_up:
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Danışmanlık hizmeti alındığı taktirde erteleme gibi işlemlere yardımcı olunuyor mu?
-
Merhaba öncelikle 2023 talihlisi olduğumu belirterekten, resmi siteler üzerinden forma hiçbir şekilde ulaşamadık, site hata veriyor. Bu yüzden danışmanlık firmasının tr numarası yok mudur acaba? Aramak istedim 260 form danışmanlığı için..
-
@Cycraft, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Danışmanlık hizmeti alındığı taktirde erteleme gibi işlemlere yardımcı olunuyor mu?
direkt Elif Hanim'a [email protected] adresinden ulasirsaniz daha net cevap alirsiniz.
Ayrica "erteleme" derken tam olarak ne demek istediginiz anlasilmiyor, bilginize.
-
@sinem-güvercin, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Merhaba öncelikle 2023 talihlisi olduğumu belirterekten, resmi siteler üzerinden forma hiçbir şekilde ulaşamadık, site hata veriyor. Bu yüzden danışmanlık firmasının tr numarası yok mudur acaba? Aramak istedim 260 form danışmanlığı için..
direkt Elif Hanim'a [email protected] adresinden ulasip numaranizi birakirsaniz kendileri donus yapiyorlar veya direkt ariyorlar sizi, bilginize.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
-
-
Merhaba formu doldururken henüz diplomasını almadığımız bir ya da iki dönemi tamamladığımız açıköğretim lisans ve örgün doktora programı için , diploma certificate received kısmına ne yazmalıyız ? Lisede fen bilimleri okuyanlar bölüme ne yazmalı? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
-
Ayrıca bir sorum daha olacak iş deneyimi olarak stajları da yazmalı mıyız ve burada staj yaptığımız yerleri mi yoksa sgk da sigorta yazan yerleri mi yazmalıyız? mesela benim kurumda yaptığım zorunlu stajlarımı sgk da üniversitem ödemiş görünüyor bu durumda fakültemi mi yazmalıyım yoksa direkt olarak ilgili kurumları mı? teşekkür ederim
-
@yıldırım-Aylin forumdan 24 saatligina yasaklandiniz. Forumun tepesinde bulunan ve her sayfada gorunen notta hangi basligi kullanmaniz gerektigi yaziyor, eger @Turquoise-Horizon 'in danismanligini kullanmak istiyorsaniz direkt kendilerine ulasmalisiniz.
Daha once bu basliktaki su iletimde belirttigim gibi bu baslik altinda DV surecine dair soru soran kisiler forumdan yasaklanacak.
-
-
-
-
Bu ileti silindi! -
-
-
-
-
-
sayın @crazycells gorusme sagladım kendılerıyle ds-260 konusunda yardımcı olamıyorlarmıs sadece adres istersenız baslıgı guncelleyebılırsınız teşekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum