Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Forum Güncellemesi (28 Aralık 2021)

Yeşilkart Forum'a Özel
66 23 2.5k 14

Benzer Başlıklar

• Forum kategorileri hakkında düşünceleriniz (Anket)

Yeşilkart Forum'a Özel
    30
    7 Oy
    30 İleti
    1k Bakış
    kartalveatK
    @crazycells Yararlı bir başlık oluşturmuşsunuz.
  • forumda iki yönlü engelleme hakkında duyuru!

Yeşilkart Forum'a Özel
    9
    18 Oy
    9 İleti
    482 Bakış
    sıla5566S
    teşekkürlerrr...
  • Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!

Yeşilkart Forum'a Özel
    50
    26 Oy
    50 İleti
    1k Bakış
    hayallerabdH
    @crazycells ilginize çok teşekkür ederim Ali Bey.. :folded_hands_light_skin_tone:
  • Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019)

Yeşilkart Forum'a Özel
    66
    15 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @AgeGuns, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (29 Haz 2019) NodeBB ilk defa duyuyorum çok uzun yıllar önce birçok forum kurdum yönettim , smf vbulten yada mybb di bide sanırım phbb vardı , Neden bu lisansı seçtiniz , ücretli sanırım ,ama çok daha güzele benziyor bu yapı Open source, eger kendi server'inizda host edecekseniz ucretsiz kurabilirsiniz. Daha onceki forum deneyimlerinden insanlarin cogunun telefon ile foruma girdigini biliyorduk, o nedenle modern web icin dizayn edilmis forum yazilimlarini dikkate aldik sadece, bu saatten sonra yeni bir forumu vbulletin, xenforo, mybb veya phpbb gibi altyapilarla kurmak cok mantikli gelmedi... NodeBB, Flarum, Discourse arasinda kullanim kolayligi, sadeligi ve hizi nedeniyle NodeBB'yi sectik, ayrica digerlerine gore cok daha customizable ve goruntusu de daha guzel :) ... gittigi yere kadar NodeBB ile devam etmeyi dusunuyoruz. :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k