Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • ofisleri mecidiyeköyde sabah gidip görüştüm başlattm işleride. buradaki yorumları okuyunca biraz tedirgin oldum ordada söyledim durumu izah ettiler bana gayet mantıklı geldi. iyisiyle kotusule bakalım 2023 de ne olcak

  • ⭐⭐

    @aizensousoke nedense her giden once foruma uye oluyor ,o kadar bilgi icinden bu basligi bulup yorum yapiyor 😅bol sans dilerim.

  • ⭐⭐⭐

    @aizensousoke, içinde söyledi: AYA GLOBAL

    ofisleri mecidiyeköyde sabah gidip görüştüm başlattm işleride. buradaki yorumları okuyunca biraz tedirgin oldum ordada söyledim durumu izah ettiler bana gayet mantıklı geldi. iyisiyle kotusule bakalım 2023 de ne olcak

    Sorması ayıptır başvuru için ne kadar ücret ödedin?

  • Yasaklı

    Basic müslim bakış açısına göre; Yalan söylemeyip, gerçekten başvurusunu yaparsan.
    Eee parayı da kendi isteğiyle karşılık olarak veriyor. O zaman günahlık veya dolandırıcılık bir durum yok.

    Ben de giriyorum bu işe. 100 liradan bin başvuru yapsan 100.000 lira temiz para. Para da gözüm yok. @MySea nin dediği gibi 2-3 kız çalıştırıcak para çıksın yeter.

    Akşamları gider bir kahve içer patronculuk oynarım. 😂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ping-pong, içinde söyledi: AYA GLOBAL

    lira tem

    Olm sana bana para vermezler. Çiftlikçilere dolandırılırlar koşa koşa. Boşver.

  • Yasaklı

    @ibrahimasar, içinde söyledi: AYA GLOBAL

    @ping-pong, içinde söyledi: AYA GLOBAL

    lira tem

    Olm sana bana para vermezler. Çiftlikçilere dolandırılırlar koşa koşa. Boşver.

    Ben 3D çizer çiftliği animasyonlu kandırırım onları 😂
    Ortada bir tane kuzu koşturur bak bu da sizinkinin, yeni doğurdu derim. 😂


  • Merhaba,

    Adımıza açılan form başlığı ve gelen yorumlar üzerine tarafımızdan siz değerli form üyelerinin oluşan soru işaretlerini gidermek isteriz. Bu cevap hakkımıza binaen adım adım bilgi aktarmaya çalışacağız.

    AYA GLOBAL KİMDİR?

    Aya global bir çok alanda faaliyetleri olup aynı zamanda Greencard ve diğer vize türleri için danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Uzun yıllar boyunca verilen danışmanlık hizmeti ve bunun neticesinde doğan tecrübemize istinaden başvuru yapmak isteyen müşterilerimize en doğru ve güncel bilgilerle hareket ederek yardımcı olmaktayız.

    GREENCARD SÜREÇLERİNDEKİ FAKTÖRÜMÜZ

    Bilindiği gibi Greencard başvuruları https://dvprogram.state.gov/ sitesi üzerinden ücretsiz yapılabilmektedir.

    Tarafımızdan yapılan işlemler proses olarak aynıdır. Kurumsal süreç yönetimimizde farklılıklar mevcuttur bunlar:

    1. Başvuru evraklarının eksiksiz ve hatasız bir şekilde tamamlanması.

    2. Başvuru sahibinin başvurusunun hatasız bir şekilde sisteme girilmesi (bireysel başvuru esnasında yapılan ufak bir hatada kişi Greencard kazansa bile hakkı iptal edilmektedir.)

    3. Başvurunun yapıldığına dair Onay numarasının paylaşımı ve sonuçların kontrolleri.

    4. Greencard kazanımı durumunda DS-260 formlarının doldurulması, Case Number (vaka numarası) ve barkod teslimi.

    5. Mülakat tarihi belirtildiği andan itibaren mülakat işlemleri için istenilen evrakların hazırlanması, sunumu. Aynı zamanda mülakata hazırlama süreçleri.

    SAĞLIK TARAMASI HİZMETLERİ

    Greencard kazanan vatandaşlarımızdan ülke çıkışı gerçekleşmeden önce Göçmen ve Mülteci Sağlığı merkezinden sağlık raporu çıkartmaları istenmektedir. Bu sağlık raporu kazanan kişilerden istenmekte olup, dolar bazında ücretlendirme ile sadece bahsedilen klinikte yapılmaktadır. Aynı zamanda aşılama işlemleri de ayrı olarak yapılmakta olup yine ayrı olarak ücretlendirilmektedir.

    Kurum olarak işlem süreç yönetimimizde sağlık taraması için yüksek ücretlere istinaden anlaşmalı hastanelerimiz üzerinden 2 aşamalı bir işlem gerçekleştirmekteyiz. İlk olarak GreenCard sonuçları çıkmadan önce başvuru sahibinin bir sağlık problemi olup, olmadığını teşhis etmek ve önlem almak amacıyla yapılan ön tetkik Check-up işlemleri yapılmaktadır. İkinci aşamada ise Başvuru sahibi Greencard kazanma durumunda zorunlu olan klinikteki Check up işlemlerinin organizasyonu tarafımızdan yapılmakta olup tüm ücretlendirmeler tarafımızdan karşılanmaktadır. Böylece başvuru sahipleri daha az ödeme ile işlem yaptırıp, olası bir aksiliği minimalize etmektedir. Tarafımızdan sunulan bu sağlık tarama süreci tamamen başvuru sahibinin tercihine bağlı olup zorunlu değildir.

    Detaylı bilgi için
    [email protected] üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @aya-global hoşgeldiniz ama göz korkutma politikanız yüzünden negatif taraftasınız benim gözümde konsolosluk ufak ve basit hatalara göz yumuyor bunu forumumuzu incelerseniz yapılan mülakatlardan anlayacaksınız insanları korkutarak tarafınıza çekmeye çalışmanız üzücü. 2. si UNGAN'lar harici hiç bir sağlık taramasının geçerliliği yok siz kişinin sağlık problemlerini teşhis etseniz bile UNGAN'ların kendi bildiklerini yaptığını da forumu okuyarak öğrenebilirsiniz iyi günler başarılar.

  • Yasaklı

    Sayın @crazycells in henüz dikkatini çekmemiş olabilir başlık diye düşünüyorum. 🙃


  • @rhonster

    Merhaba,

    Göz korkutma politikası derken tam olarak neyi ifade etmek istediğinizi anlamamakla beraber sunulan hizmet bir danışmanlık hizmetidir.

    Bahsettiğiniz hatalar ifade ettiğiniz gibi ''ufak'' hatalardır. Büyük elçiliğin burada bir toleransı olabileceği gibi olmama ihtimalide söz konusudur. Sadece Adını yazarken 1 harf yanlış yazıp hak edişi iptal edilen referanslarımız vardır.

    Kaldı ki tarafımızdan yapılan açıklama hatanın büyük ya da küçük unsurları ifade etmemiştir. İşlemlerin ufak ya da büyük hiç bir hata yapmadan yapıldığını ifade etmekteyiz.
    Sağlık taramasıyla ilgili olan hususta zaten yapılması gereken zorunlu klinik belirtilmiş olup, tarafımızdan yapıldığında ''bütçesel anlamda'' uygunluk durumu paylaşılmıştır.

    Değerli yorumunuz için teşekkür eder iyi günler dileriz.


  • ARKADAŞLAR EVET FORUM DOLDURMA GREENCARD BASVURMA İSLEMLERİ KOLAY BUNUN İÇİN HERHANGİ BİR DANIŞMAN FİRMAYA İHTİYACIMIZ YOK OKEY FAKAT ADAMLAR EGER GREEN CAR DCIKARSA amerikaya yollama orda çalışma barınma hepsini onların yaptıklarını belirtttiler beden buna tav oldum ve 900 tl verdim


  • @Sefa-Yaman buna inandınız mı gerçekten ? Herhangi bir danışmanlık firmasının bunu yapmasına ihtimal olduğunu sanmıyorum.


  • Herkese selam aya global ne kadar güvenilir ilk konuştuk Amerika da işi ayarlıyor kalacak yeri ayarlıyor konsolosluğa gidildiğinde tercüman hizmeti veriyor İngilizce dersi veriyor ve 900 TL istiyor yani başvuru harici bayrağı bişey yapıyor bilgisi olan var mı


  • @AKIN-0 konsoloslukta tercümana ihtiyaç olduğunu kim söylüyor.türkçe yapabilirsiniz mülakatı


  • @enemy aynen Türkçe de oluyor Muş ama istersek tercüman da oluyor mus güvenilir mi bu şirket bilmiyorum henüz para gondermedin

  • ⭐⭐⭐⭐

    @AKIN-0 güvenilir bir şirket değil yukarıda yazanları okursanız anlayacağınızı düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    Ne bu yukarıda adı geçen şirket ne başka danışmanlık hizmeti veren şirketler isim vermiyorum yazacaklarım hepsi için geçerli çünkü.

    Adım adım gidelim ortada ücretsiz başvuru süreci olan ve başvuru sırasında gereken ingilizcenin zor olmadığı bir soru cevap formu bu.Formun genelinde belki 1-2 tane sözcüğe veya bölüme emin olmak için bakmanız gerekecek çeviriye ki zaten bu formu tamamen çeviri kullanarak dolduruyorsanız başvurmadan önce kazanırsanız olmayan ingilizceniz ile amerikadan napabilirsiniz bunu bir gözden geçirin derim.Böyle ücretsiz bir formu hatta internette bir çok video mevcut adım adım ne anlama geldiğini ne yazmanız gerektiğini anlatan tarzda bu şekilde kendiniz yapabilecekken neden başkasına bir ücret ödeyesiniz

    Gelelim diğer bir noktaya bu acentalara başvurunuzu yapabilmeleri için pasaport ve gerekli diğer belgelerinizi atıyorsunuz.Bu firmaların sırf bir dahaki sene tekrar para kazanmak için adınıza birden fazla kere başvuru yaparak otomatik elenmenizi sağlamayacağını nereden bileceksiniz.Dahada sıkıntı bir durum var bunu yapanlarda vardır diye düşünüyorum görmedim şu ana kadar hiç incelemedim bu tarz firmaları ama kendi oluşturdukları bir maili girerek bu firmalar kazanıp kazanmadığınızı kendileri kontrol ediyorsa ve kazananlara işlemlerinize devam edebilmeniz için case numaranızı size vermemizi istiyorsanız şu kadar para verecekseniz derlerse yapabileceğiniz ne var böyle riskleri almaya değer mi

    Bir diğer nokta bir çok kez farklı firmalardada gördüm bunu bu firmada yazmış.Sağlık raporu vs için ücret alıyorlar daha sonuç açıklanmadan.Kazanmam kesin olmayan bir durumda neden yapma gereksinimim olmayan bir sağlık raporu için ön ödeme yapıyorum.Ayrıca bunu yukarıdaki adı geçen firma için diyorum kendiside yazmış aslında sadece bir kurumdan isteniyor diye, göçmenlik büronun belli bir kurumdan (ki ankaradaki tek bir kurum bu) alınan raporları kabul ederken bir satır altta anlaşmalı olduğumuz hastanelerden daha uyguna alıyoruz diye nasıl söyleyebiliyorsunuz.Diyelim ki kazanamadınız seneyede o firma ile çalışmayacaksınız ödediğiniz sağlık raporu ücretini neden havaya göndermek istiyorsunuz.

    Bir diğer konu diyelim ki ilk sene kazanamadınız ve diğer sene için sizle yine görüştüler ve katılmak istemediğinizi yada onlarla çalışmayacağınızı söylediniz.Ellerinde pasaport ve diğer bilgileriniz halen mevcut bizle başvurmazsanız sizin adınıza hatalı bilgiler ile başvurup kazanmamanızı sağlarız demeyecekleri ve hatta olduğundan daha fazla para istemeyeceklerine nasıl emin olabiliyorsunuz

    Diğer firmaları bilmiyorum ama bu firma yukarıda kalacak yer, iş, tercüman vs desteklerinden bahsedilmiş. Öncelikle tercüman desteği zaten gerekirse mülakatta veriliyor firmanın bunu yapmasına gerek yok ki tekrar söylüyorum amerikaya gidip orada yaşamak istiyorsunuz bu durumda ingilizceniz belli bir seviyede olması gerekiyor. Kalacak yer konusuna gelirsek yardımları size craigslist,zelle gibi bir kaç siteden link atmaktan başka bir şey olmayacaktır.Sonuçta sizle amerikaya gelip orada ev sahibiyle görüşüp anlaşmalarınızda sizi korumaya çalışıp etmeyecekler.Siz beğendiğiniz evi seçene kadar size seçenek sunup devam etmeyecekler veya kredi skoru olmayacağı için sorun çıkartan ev sahiplerine ben sigortasıyım gibi bir şey diyemecekler anlayacağınız.İş konusundada size yardımcı olamayacaklarına o kadar eminim ki ama bunu kanıtlayamam 🙂

    Bu arada bir dipnot geçeyim bu firmaların hiç birine kızmıyorum hatta firma ilede alakalı değil bu dolandırıcı insanlarada kızmıyorum.2 hafta boyunca sabahları müge anlı izleyin o kadar çok aptallıklarından dolandırılan insanlar var ki ben artık dolandırıcılara suç bulamıyorum.Ülkede tokatlanmak isteyen insan sayısı çok.Velhasıl konuyu çok uzattım ama işin en önemli noktasına geleyim eğer ki cidden greencarda katılıp kazanma şansınızı denemek istiyorsanız kendiniz yapın aracı şirket kullanmayın. 1. bu adamlarında doğru doldurup doldurmadığını bilmiyorsunuz yanlarında değilsiniz çünkü kendileri doldurup evet doldurduk diyerek geçiştirebilirler, 2. bir kere pasaportunuzu ve diğer bilgilerinizi ilettikten sonra siz istemeseniz bile sizi onlarla çalışmak zorunda bırakabilirler hatta istedikleri fahiş fiyatları sunarak bunu yapabilirler


  • @Emre-Kurtulmuş çok açıklayıcı cevap olmuş teşekkürler

  • Yasaklı

    @HockeyUmpire2, içinde söyledi: AYA GLOBAL

    @aizensousoke nedense her giden once foruma uye oluyor ,o kadar bilgi icinden bu basligi bulup yorum yapiyor 😅bol sans dilerim.

    😂


  • Dün arandım çok pişmanım kapatırsanız tekrar 1 yıl içinde aranamazsınız çok yoğunuz diyorlar hakkınız kaçıyor diye anında geri ödeme alamiycağınıza dair tahüt alıyorlar 900 tl çekiyorlar ve sonra siz vip üyeliğe uygun buluyorsunuz ve bunun için bir bu kadar daha para talep ediyorlar tam bu noktada uyandım 900 tlm gitti kartımı kapattırdım kendiniz doldurabileceğiniz basit şeyler için böyle bedeller ödemeyin asla geri ödemiyorlar hizmet almak istemiyorum dememe rağmen ikna etme çabasındalar


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum