[Arşiv] Sayılar ile DV 2019
-
birde dikatimi cekti listede kuzey kore'den 1 kisi kazanmis benim bildigim k. korenin katilimi yasak olmasi lazimdi, kim acaba bu gizemli k. koreli diye düsünüyorum :)
-
@ca213 Almanya kotasından katılıyor olmanız maalesef size bir artı sağlamaz. Burada asıl nokta; numaranızın (EU bölgesinde yani) current olması yani sıranın size gelmesidir. Sıra geldikten sonra bulunduğunuz elçilikten işlemlerinizi yürütürsünüz.
-
@crazycells selamlar bi sorum olacak bu green kart olayını yeni duydum.Sanırsam 2018 yılında 2020 için başvuru yapabiliyoruz ve ekimde başlıyo başvuru.ŞİMDİ BENİN YAŞIM 16 Bİ YAŞ KISITLAMASI VARMI B YIL BAŞ VURSAM 2020 AÇIKLANDĞINDA 18 OLACAM 2018DE EN AZ 18 OLMAYAMI BAKILIYOR YOKSA 2020DE 18 OLACAĞIM İÇİN BU YIL BAŞVURU YAPABİLİRMİYİM???
-
@ca213 Sayılar ile DV 2019 içinde söyledi:
birde dikatimi cekti listede kuzey kore'den 1 kisi kazanmis benim bildigim k. korenin katilimi yasak olmasi lazimdi, kim acaba bu gizemli k. koreli diye düsünüyorum :)
hayir, kuzey kore'nin cekilise katilimi yasak degil, ama yuksek mahkeme tarafindan onaylanan son seyahat yasaginda kisitlama var.
O kisinin, Kim Jong-un'un kendisi olduguna dair bir dedikodu var forumda :) ama net bilmiyoruz.
-
@berat-açikgöz Sayılar ile DV 2019 içinde söyledi:
@crazycells selamlar bi sorum olacak bu green kart olayını yeni duydum.Sanırsam 2018 yılında 2020 için başvuru yapabiliyoruz ve ekimde başlıyo başvuru.ŞİMDİ BENİN YAŞIM 16 Bİ YAŞ KISITLAMASI VARMI B YIL BAŞ VURSAM 2020 AÇIKLANDĞINDA 18 OLACAM 2018DE EN AZ 18 OLMAYAMI BAKILIYOR YOKSA 2020DE 18 OLACAĞIM İÇİN BU YIL BAŞVURU YAPABİLİRMİYİM???
onemli olan mulakat sirasinda cekilis sartlarini sagliyor olmaniz. Sartlari surada bulabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/ -
@alimanstory 2019 yılı'nın ilk cut off numarası ağustos ayında açıklanacak (genelde ayın 15'ine yakın bir tarihte açıklanıyor +/- 2-3 gün değişebiliyor) hepimizin umudu yüksek bir numaranın açıklanması, ancak ben şöyle bir tahmin yürütüyorum EU kotasından kazanan talihli sayısı 30000 ve 12 ay'a pay ettiğimizde 2500 yapar, yani açıklanacak olan 2500 rakamı harika olur, şunu da belirtmekte fayda var, ben ilk başvurumu yaptığım günden itibaren anladım ki bu süreç beklemekten ibaret, bekleyeceğiz ve göreceğiz, umarım herkes için hayırlı olur. saygılarımla... :)
-
@aytac59 En kotu yillardan biri 2018 ve aciklanan ilk rakam 2600. Dolayisiyla bu yil 6-7-8-9 bin araliginda bir rakam aciklanacagini tahmin ediyorum.
-
Dostlar bosverin hangi sayiyla baslayacagini. Isterse ilk ay 01 le baslasin her ay 1 1 artsin :) son ay current desin yeter. Saka bi yana tek dileginiz herkese sira gelmesi ve sorunsuzca vizeyi almak olsun.ben ne hallerdeyim sayisal loto kazanmisimda parayi almays giderken bileti kaybetmis gibi hissediyorum.gecen sene bu zamanlari dusunuyorumda icin yaniyor neyse dostlar insallah hepiniz vizelerinixi rahatca alirsinjx
-
@toprock inşallah rakamlar dediğiniz gibi yüksek açıklanır, ve herkes hayallerine kavuşur, dediğim gibi bekleyeceğiz ve göreceğiz
-
@ca213 sizin numaranız olan 29 bin ile kazanan sayısı 30 bin farklı şeyler. Mülakata gireceğiniz zaman daha çok maksimum case numarası ile ilgili bir olay. 2018 yılında ben 22000 case no ile 14 bininci sıradaydım. Arada atlayan numaralar var. Bu sene kaç tane dolu dosya var EU için bunları 1 Ocak tan sonra öğreneceksiniz. Örneğin sizin sıranız 15 binince dolu numara olabilir. Her ay 2000 dolu case çağırırlarsa 8 nci ayda çağrılırsınız.
-
@arnblt Sayılar ile DV 2019 içinde söyledi:
@ca213 sizin numaranız olan 29 bin ile kazanan sayısı 30 bin farklı şeyler. Mülakata gireceğiniz zaman daha çok maksimum case numarası ile ilgili bir olay. 2018 yılında ben 22000 case no ile 14 bininci sıradaydım. Arada atlayan numaralar var. Bu sene kaç tane dolu dosya var EU için bunları 1 Ocak tan sonra öğreneceksiniz. Örneğin sizin sıranız 15 binince dolu numara olabilir. Her ay 2000 dolu case çağırırlarsa 8 nci ayda çağrılırsınız.
forum da eu icin yaklasik 20 bin vize veriliyor diye okumustum, o halde sizin hesabiniza göre ilk 20 binin iceresinde oluyorum galiba sanki, dogrumu?
-
Teşekkürler ilginiz için @aytac59
-
@ca213 doğru değil. Bu bilgiyi ancak 1 ocaktan sonra öğrenebilirsiniz. Bence gelecek sene bu seneki sıkıntı yaşanmayacak. Kazananların %65 gitse kota ancak doluyor.
-
@arnblt Sayılar ile DV 2019 içinde söyledi:
@ca213 doğru değil. Bu bilgiyi ancak 1 ocaktan sonra öğrenebilirsiniz. Bence gelecek sene bu seneki sıkıntı yaşanmayacak. Kazananların %65 gitse kota ancak doluyor.
ya aslinda her sey gayet iyi görünüyor su ana kadar iste aciklanan kazanan sayisi felanda, case number 29 binlerde olmasi biraz tedirginlestiriyor dogal olarak malum yüksek sayi olmasindan dolayi, artik bekleyip görücez sürecin nasil gececegini tek istegim aman gecen seneki gibi olmasin yoksa istatistiklere baktigin zaman benim numaram 95 den bu zamana sadece 4 veya 5 kere yatmis yane gayet iyi bir istatistik umarim bu senede sürec normal olan seviyesinde ilerler ve herkes vizesini sorunsuz bir sekilde alir.
-
İlk bülten hayırlı olsun
-
Kahretsin ya bu ne 2000 ve tüm Avrupa için 😢
-
Tecrübeli biri bir yol göstersin ne olur devamı?
-
İlk cut off case no 2000 açıklanmış.2018 den kötü ilerlemeZ inşallah. Herkese hayırlı olsun şimdiden
-
2018 yılını baz alırsak 2019 un ilk randevu tarihleri 13-20 ağustos arasında açıklanabilir. Geçen sene 15 ağustosta randevular verilmeye başlanmış
-
Evet arkadaslar yeni bulten hayirli olsun.sayiya gelecek olursak oldukca dusuk ve moral bozucu.daha ilk bultenden ne olacagini kestirmek guc elbette ancak ilk 3 ay az cok belli eder.20k ya kadar sorun yok telas yapmayin.20 25 arasi biraz stresli olabilir.25k ustu boyle bi ihtimalin oldugunu akillarindan cikarmasin.bundan sonra pek vermek istemedikleri acik gocmenliklr ilgili zorlastirmalar bunun kaniti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum