[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
belki ondan önce senato onayı çıkar ve gerek kalmaz dava sonuçlarına ?
-
Build Back Better Plan, Senato'dan geçse bile kim bilir ne zaman vizeleri veririler... Hep Amerika'yı bu günlere kurumlarının getirdiğini, kurumları sayesinde bu kadar güçlü olduğunu söylerdim/söylerdik. Ama bu süreç benim Amerikan kurumlarına olan güvenimi geri dönülemeyecek şekilde sarstı.
-
@SonSamuray amerika da yasal süreçlerin çok yavaş ilerlediğini duymuştuk biz de bu kadarını beklemiyorduk ..
-
Herkese merhaba,
15 Ekim'de New Jersey'e taşındık. Ve dün itibariyle green card elime ulaştı. Eşim ve oğlumun ki henüz gelmedi.Ssn'lerimiz de henüz gelmedi. Deneyimi buradan paylaşmak istedim. Herkese güzel bir hafta sonu dilerim. -
@BelmaSarvan Hayırlı olsun.
-
Tüm süreçlerimizi tamamladık arık 15.01.2022'de ilk girişimini gerçekleştireceğiz.
Bu gruptaki yardımlaşma sayesinde herşeyi başka bir desteğe ihtiyaç duymadan tamamladık herşey için teşekkürler -
@BelmaSarvan gözünüz aydın, güzel günlerde kullanın.
-
@nakrekan şimdiden iyi yolculuklar diliyorum.
abd'deki hayatınızda başarılı ve sağlıklı bir hayatınız olsun. -
@BelmaSarvan Gözünüz aydın hocam, umarım en yakın zamanda diğerleride gelir... Yeni hayatınızın gönlünüzce olması dileğiyle...
-
@nakrekan Hocam şimdiden iyi yolculuklar, kazasız belasız ulaşmanız dileğiyle...
-
@nakrekan şimdiden iyi yolculuklar yeni hayatınızda başarılar :)
-
@BelmaSarvan Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
-
@gucarslan Tesekkur ederım :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@sytahmt Tesekkur ederım
-
@melcem Tesekkur ederım. Hepımız ıcın dılerım
-
@nakrekan Gözünüz aydın şimdiden iyi yolculuklar
-
Merhabalar, daha evvel bu sayfada okumuştum. 2021 talihlilerimden bir beyefendi. Geçtiğimiz aylarda vizesini aldı. Lise mezunu idi, görüşmesini bizimle paylaşmıştı. Lise mezunu olmasına rağmen eğitimini eksik buldukları için önce red almıştı sonra mail yolu ile yanlış anlaşılmayı düzelttirmişti. Hatta paylaşımında YouTube sayfasının linkini de bırakmıştı. Bu beyefendiyi hatırlayan var ise o paylaşımını yada ismini bana yönlendirebilir mi?
-
@Güler-Özçelik bahsettiginiz talihli arkadaşımız görüşmesinde "Red" almadı, AP sürecine tabi tutuldu. eğitiminin degil, mesleki yeterliliğini kanıtlaması istenmişti ve kendisi kanitlayip o şekilde aldı vizesini. bahsettiğiniz gibi red alıp, sonra yanlış anlaşılmasının düzeltilmesi gibi bir durumu yok yani :) normal bir prosedür yaşadı kısaca. mülakat > AP > issued.
-
@gucarslan yanlış hatırlamışım, düzeltme için teşekkürler :)
-
@gucarslan Merhaba hocam. Birisi daha vardı tam hatırlamıyorum case numarası çok düşüktü, ilk mülakata girenlerden olacaktı ama bir eksiği vardı. Genç birisiydi hatırlıyor musunuz ? Neyi eksikti hatırlamıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum