IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
NVC sürecindeki Sponsor kısmını ve kendi civil dökümanlarımı gönderdik , konsolosluk görüşme gününü bekliyoruz gelişmeleri burdan aktaracagım arkadaslar.
Ayrıca bir sorum var eşim normalde New York'ta ikamet ediyordu biz basvurularda da amerika adresimiz olarak new yorkta'ki evi yazdık fakat amerikaya gittigimizde Chicago'da yaşamaya karar verdik hatta Turkiye'den ayrılmadan Chicago'dan ev tutacagız sorum şu direk Chicago'ya uçsam girişte herhangi bir problem olur mu yoksa önce New York'a gidip ordan aktarmalı bir şekilde green card belgemi aldıktan sonra havalimanından direk Chicago'ya mı geçmemiz gerekli. Bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?
-
@fenercag merhaba benim bildiğim ds formunda doldurduğunuz ve green cartinizin geleceği adresi hava alanında görevliye söyleyip değiştirebiliyorsunuz. Yani sorun olacağını sanmıyorum nereden giriş yapacaginizin daha deneyimli arkadaşlar net bilgi verir ben mantıken bakınca taşınmak kadar doğal bir durum olamaz. Hava alanındaki görevliye, eşim yakın zamanda taşındı adresimi guncelleyebilirmiyiz diye soylerseniz kartinizda yeni adresinize gelir muhtemelen.
-
Merhaba arkadaşlar,
Gerekli belgeler upload yapıldı şu an interview tarihini bekliyorum , benim için çok önemli bir sorum olacak,
Bu süreçte, benim şu an yurt dışına cikmamda bir sakinca var mı?mesela Lübnan'a gitmek istiyorum. Acaba mahsuru var m bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazarsa çok sevinirim, teşekkür ederim. -
@fenercag, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
NVC sürecindeki Sponsor kısmını ve kendi civil dökümanlarımı gönderdik , konsolosluk görüşme gününü bekliyoruz gelişmeleri burdan aktaracagım arkadaslar.
Ayrıca bir sorum var eşim normalde New York'ta ikamet ediyordu biz basvurularda da amerika adresimiz olarak new yorkta'ki evi yazdık fakat amerikaya gittigimizde Chicago'da yaşamaya karar verdik hatta Turkiye'den ayrılmadan Chicago'dan ev tutacagız sorum şu direk Chicago'ya uçsam girişte herhangi bir problem olur mu yoksa önce New York'a gidip ordan aktarmalı bir şekilde green card belgemi aldıktan sonra havalimanından direk Chicago'ya mı geçmemiz gerekli. Bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?
Hayir, dilediginiz yerden ABD'ye girebilirsiniz; sorun degil.
-
@mustafawashington, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba arkadaşlar,
Gerekli belgeler upload yapıldı şu an interview tarihini bekliyorum , benim için çok önemli bir sorum olacak,
Bu süreçte, benim şu an yurt dışına cikmamda bir sakinca var mı?mesela Lübnan'a gitmek istiyorum. Acaba mahsuru var m bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazarsa çok sevinirim, teşekkür ederim.Hayir, herhangi bir problem olmaz. Fakat mulakattan en gec 2 hafta once Lubnan'dan Turkiye'ye dondugunuze emin olun. Yurtdisindan gelir gelmez mulakata giremiyorsunuz...
-
Arkadaslar merhaba,
Neredeyse 1 ay oldu ama benim SSN gelmedi. Durumunu takip edebileceğimiz bir yer var mi? -
@cafer-mokar google maps dan bakıp en yakın bir ssn ofisine gidip sora bilirsiniz
ayrıca sorunuzu bu konudan daha hızlı yanıt ala bilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/165/social-security-number-ssn-ve-basvurusu -
@crazycells teşekkür ederim yardımınız için.
-
@cafer-mokar, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Arkadaslar merhaba,
Neredeyse 1 ay oldu ama benim SSN gelmedi. Durumunu takip edebileceğimiz bir yer var mi?Eger yeni bir SSN icin bireysel olarak basvuru yapmadiysaniz gidip yapabilirsiniz :thumbs_up:
Ilgili basligi sayin @yapay-zeka paylasmis.
-
Herkese merhaba f2a sürecindeyken eşim ABD vatandaşı oldu f2A başvurumuzda 1 sene olucak statümüzü Güncelledik ABD vatandaş eşi olarak dosyamızda californiada bu süreci yaşayan oldumu acaba californiadan nekadar sürede onay alabiliriz artık bu sayfada gezinip iyi haberleri okumak moral oluyo beklemekten çok sıkıldım
-
@esaban çocukların vatandaşlığını nasıl aldınız aynı durumumuz var nasıl bi yol izlemem gerekli neler istiyolar ve nekadar sürede alabilirler
-
@yonca_2020, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@bologna 2 kisiyiz daha gelmedi. Normalde 5 hafta falan suruyor bekliyoruz bakalim.
Size mülakat tarihi gelmedi daha değil mi?
-
@ugly Hayir gelmedi...yani artik 5 haftayi gecti neden anlamiyorum. Aralik'ta hic mulakat vermiyorlar mi? Defalarca email yazdim ama hep dosyaniz NVC de diyorlar. Biktik usandik...
-
@yonca_2020, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@ugly Hayir gelmedi...yani artik 5 haftayi gecti neden anlamiyorum. Aralik'ta hic mulakat vermiyorlar mi? Defalarca email yazdim ama hep dosyaniz NVC de diyorlar. Biktik usandik...
Yakında gelecektir
-
Merhaba arkadaşlar. 8 aralık itibariyle Amerika'ya giriş yaptım. Nihayet evimde, eşimle birlikte yuvamızdayız.
Bu süreçte herhangi bir sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.@yonca_2020 umarım sizin mülakat tarihiniz de gelir bir an önce. inanın ondan sonrası su gibi akıyor ne olduğunu insan anlayamıyor bile :)
-
@CerenDen Harika mutluluklar dilerim. Ins bizim mulakat tarihide gelir. 16 Kasim'da DQ olan biri Ocak basina mulakat almis bugun. Aralik ayinda hemen hemen hic mulakat haberi gelmiyordu. Ocak ayi icin mulakat vermeye basladilar. Bizim DQ 2 Kasim umarim bizede email gelir yakinda.
-
@cokbekledik86, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Herkese merhaba f2a sürecindeyken eşim ABD vatandaşı oldu f2A başvurumuzda 1 sene olucak statümüzü Güncelledik ABD vatandaş eşi olarak dosyamızda californiada bu süreci yaşayan oldumu acaba californiadan nekadar sürede onay alabiliriz artık bu sayfada gezinip iyi haberleri okumak moral oluyo beklemekten çok sıkıldım
bilgileri imzaniza tasiyin isterseniz, cevap vermek kolaylasir.
USCIS'ten guncelleme duymaniz uzun surebilir (en az birkac ay) fakat sonrasinda hizli sekilde NOA2 alirsiniz.
-
@CerenDen, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba arkadaşlar. 8 aralık itibariyle Amerika'ya giriş yaptım. Nihayet evimde, eşimle birlikte yuvamızdayız.
Bu süreçte herhangi bir sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.@yonca_2020 umarım sizin mülakat tarihiniz de gelir bir an önce. inanın ondan sonrası su gibi akıyor ne olduğunu insan anlayamıyor bile :)
Harika :thumbs_up: gozunuz aydin...
-
Merhaba arkadaslar uscis'e gonderilecek evraklar turkce olsa olur mu, cevirisi mecburi ise apostil, noter gerekecek mi? Diger konu, Uscise evraklar mail ile mi gonderilecek?
-
@47th_President uscis aşamasında tüm evrakları biz yeminli tercümana cevirtip gönderdik ancak başvuruyu avukat posta ile yapmıştı diye hatırlıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum