Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bir hayaldi geldi geçti. Moralim sıffır, sıffır, sıffır. God dammed KCC. Bunlar hep lanet olası federallerin işi.

    Amaaan 🤪 salla ya. Kazanan arkadaşların yolu açık olsun. Umarım amerika onlar için hayırlı olur. Kaybeden arkadaşlarda sallayın gitsin.


  • Africa'nın geçen ay de current açıklayıp, eylül de tekrar case 39K cut-off açıklanması ilginç değil mi? Belki aynı olayın tersi EU içinde olabilir mi? örnek Eylül için açıkladıkları 25.5K cut off-da mevcut kotayı yakalayamazsa belki yeniden önümüzdeki ay açıklanacak visa bulletin de rakamları değiştirebilirler. Ne dersiniz?


  • @burak-yavuzalp Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    Arkadaşlar eu current diyip diyip insanlara umut vermeyin, insanlar kendini kötüye hazırladı. Artmıyor işte.

    Gelecek bülten açıklanıp atıyorum EU cut-off 25000 dediklerinde de birileri gelip buraya "ya acaba bizi 2019'un ek çekilişine aktarırlar mı" falan diyecek kesin. Sonra biri daha gelip "evet ben öyle bişey duydum kcc'den birileri söylemiş" diye gider zaten. Nerde kaldı amerikalılık, yasalar, sistem falan? Vermeyin artık umut, bitti işte. Alışıyoruz yavaş yavaş.

    biz bunları önceden söyledik


  • Herkese elveda . 1 senedir bulundugum forumu birakiyorum.her gun defalarca girdigim yere girmemek farkli olacak.1 sene sonunda mal gibi kaldik. Ta ilk bultende belliydi aslinda islerin istedigimiz gibi gitmeyecegi.Bu hayal kirikligi unutulmaz. Hayatin karsimiza ne cikaracagi belli olmaz. Aslinda bunu 3 5 sene sonraki kendime yaziyorum. Nerde ne konumda olurum bilmiyorum. Burda guzel insanlarla tanistim. Fikir alisverisinde bulundum.her gun gidecekmis gibi videolar izledim yazilar okudum. Bir ise yaramadi.0 a 0 elde var 0. Burada tarihe gectik sanirim . Bi kac sene sonraki talihliler burada yazilanlari okuyunca her ay dusen umudumuzu ve en sonunda tamamen bitmesine taniklik edecekler.ne demisler tanriyi guldurmek istiyorsan planlarindan bahset. Buda buradaki son postumdur. Herkes kendine iyi baksin. 13 temmuz 2018 -Mert


  • @yekta Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    Elim kolum titriyo yemin ederim dışardayım agladim ağılıcam :(((( tebrik icin yazan arkadaslardan Allah razı olsun . Şükür be :(((

    hadi yine iyisin kil payi kurtardin süreci ucundan 🙂 diger arkadaslara büyük gecmis olsun, bu sene gercekten eu icin berbat bir sürec oldu en son ayni olay bundan 13 sene önce 2005 de olmustu umarim artik bir uzun süre daha böle bir sürec yasamayiz gelecekte özelikle 2019 da hic heyecanlan ugrasasim yok bu sürecten sonra.


  • Arkadaşlar bu açıklanan bülten son noktaydı artık. Yani çoğumuz için belirsizlik, bazı arkadaşlar için güzel sonlu greencard serüveni bitti. Yani tekrar forumda ek çekiliş, tekrar güncelleme gibi yorumlar yapıp bilinç altımızı nedensiz yormayalım. Adamların bir sistemi var bundan vazgeçmediler ve süreç bitti.

    Emeği geçen, yorum& analiz yapan herkese , bize sabrıyla katkılarda bulunan @crazycells 'e teşekkür ederim.
    Benim gibi sıra gelmeyen arkadaşlara film tavsiyem Michael Moore'un Where to Invade Next filmini izlesinler )


  • ''yer insani degil insan yeri renklendirir'' derlermis.. kendinizi uzmeyin.. ben de 30***


  • Bu ileti silindi!

  • İyisiyle kötüsüyle 1 yıl geçti. 27K da olup sadece 2K lık bir farkla kaçırmak fazlasıyla üzdü. Daha 21 yaşında öğrenciyim. Çok planlar yaptım daha önce de bulundum amerikada.Kesinlikle burada yaşamalıyım dedim ve harika bir fırsat çıktı önüme.En azından öyle düşündüm o zaman.Kısmet değilmiş.Sağlıcakla kalın...


  • Vay be benim bile kalbim sıkıştı. Kaybeden arkadaşlar için çok üzüldüm, kılpayı bile olsa kazananların yolu açık şansı bol olsun. Bakalım biz ne olacağız


  • Arkadaşlar,
    Nasip bu işler. 300 kişi fark ile kaçırdık biz. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Inşallah hayalleriniz ve umurlarınız gerçek olur. Kışa zaman içinde paylaştıklarınızı okudum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Admin teşekkürler. Sağlıcakla kalın.


  • @masyali @Mustafa-Celik Geçmiş olsun arkadaşlar, çok çok az bir fark ile kaçmış şans. Sağlık olsun, elden bir şey gelmiyor. Diğer current olan arkadaşları kutluyorum.


  • Arkadaslar twittera gelin. Travel.state.gov adresi cevap vermiş adama. Birkac kisi serzenişte bulunuyor belki bir aciklama yaparlar. Sizde darlayın twitterdan. Asagida ilgili twitler var. Ordan yazalim kamu oyu oluşturalım. Hic birsey olmasa bile rahatsiz edelim.

    @TravelGov adlı kişinin Tweetine göz at:

    @drhelpy adlı kişinin Tweetine göz at:


  • Nereye gidiyorsunuz arkadaslar daha karpuz kesecektik. :-). Herkese yorumlari, katkilari ve bu surecteki yoldasliklari icin cok tesekkuler.
    Yekta ve sirasi gelen tum arkadaslari cok tebrik ediyor, bol sans ve mutluluklar diliyorum.
    2020 bekleme odasinda gorusmek umuduyla...


  • Arkadaşlar vize bülletinde 2019 için olan ülkelerin greencard talipli statistiğinde galipler, mesela avrupada 30006 talihli, aile üyeleriyle birlikte midir? Öyleyse, bunu nerede yazıyor?


  • @yekta Sevindim adına kardeşim. Yolun açık olsun


  • @entelman Teşekkür ederim. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Herşey gönlünüzce olsun.


  • Herkese merhaba, son bulletin ile ucundan şansını devam ettiebilenlerdenim. 25775in üzerindeki arkadaşlara çok geçmiş olsun, inanın ne hissettiğinizi çok iyi biliyorum...

    Daha önce muhtemelen bu sorunun cevabı verilmiştir ama bir türlü bulamadım. Şimdi mülakata giren arkadaşlar daha iyi bilirler muhtemelen, Eylül için mülakat tarihini yaklaşık ne zaman öğrenebilirim? Sizce mülakata çağrılmayan kişi olur mu 25775'in altında olduğu halde? Yoksa hepsi yetişir mi?

    Ümidi kesmişken hala inanamıyorum, hala stresliyim yok yine de çağırmazlar belki yetişmez diye...


  • Bu ileti silindi!

  • Günlerdir DS260 formunu doldurmayı, Amerikayı araştırmayı bırakıp bu başlık altında arkadaşların heyecanlı bekleyişine sessizce ortak olmuştum. 2018 talihlisi olarak gidemeyecek olan arkadaşlar için çok üzüldüm umarım her şey gönlünüzce olur, bu talihsizlik farklı şans kapıları doğursun hayatınızda. Numarası aktif olanlar içinde tebrikler, dile kolay bir sene bekledikten sonra o gün geldi sizin için de:)


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

69
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum