[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
ulan kcc derdin neydı bızımle analamdım kı afrıkayı currenttan cıkartmıssın 39500 e vermıssın yazık gunah adamlara alay eder gıbı kepazelıge bk.
-
Demekki bu sene vermek istemediler
-
@yekta estagfrlh abi. Buradaki bir çok arkadaş gibi şimdi farklı fırsatlara yönelicez artık. Bu süreçteki belirsizlik elimizi kolumuzu bağlamıştı. Şimdi biraz daha nefes alıcaz.
-
Aynen en azından o iki senelik belirsizlik yok artık. Başka ülkelere bakarız.
-
çiftlik bank mağduru gibi olduk iyi mi. çok kötü hissediyorum yine de şu gc sırası gelmediği için :(
-
Ben çeşmeye gidiyorum canımı sıkamayacağım. Yaşadığınız yeri sevin arkadaşlar Türkiye de güzel ülke hala. Neyse İzmir'de olan kader kurbani arkadaslar yazın görüşelim dertleselim :)
-
Neyse dostlar. 1 yılı gecirdik umutlu heyecanli bir bekleyisti sonunda olmadi maalesef.hikaye burada bizim icin biter. Sonraki senelerde denemeye ve baska yollar aramaya devam.artik piyango kazansam bile onumde parayi gormeden inanmam.en azindan ciktigini gorduk sans bu yine guler. Bu sene agziyle degilde malum yeriyle guldu. Tabi cikar sansima yine yuksek olur. Tabi artik amerikaya gitmek istermiyim bilmiyorum bu hayal kirikligi yetti.
-
@crazycells teşekkür ederiz büyük hüsran oldu çok büyük. Diğer göç yollarıyla ilgili aydınlatabilirsen çok sevinirim inan cidden artık burada yaşamak istemiyoruz. Sence ikinci bir çekiliş olurmu çok fazla boşluk var olacak çünkü
-
eylul bullettini olmiycak mi? yaa
-
Araştıran hesaplayan yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum emekleri için hüsranla birlikte bir rahatlama da yaşıyorum artık bittiği için hala bu platformda olacağım başka ülkelere bakarız belki birlikte herkese sevgiler
-
Bosverin ikinci cekilisi filan sans %1 se %0.5 olur.insan iste umut etmeden edemiyor. Bu sene vermek istemediler vizeleri verebilecekleri halde. Yine gitmesine gidilirde hic biri gc gibi ozgurluk saglamiyor. Elbet bi yerde tikayacak .evlilik disinda
-
@gochvaz adamlar africanın rütbesini sökmüş resmen ..
-
@murattemiz71 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells teşekkür ederiz büyük hüsran oldu çok büyük. Diğer göç yollarıyla ilgili aydınlatabilirsen çok sevinirim inan cidden artık burada yaşamak istemiyoruz. Sence ikinci bir çekiliş olurmu çok fazla boşluk var olacak çünkü
DV2018 sureci icin soruyorsaniz artik mumkun degil, DV2018 sureci Eylul ayinda bitiyor, hicbir ekstra islem icin zaman kalmadi maalesef.
Eger DV2020 icin soruyorsaniz, bence 2020 icin de cekilis olacak. Demokrat ve Cumhuriyetciler asgari musterekte anlasamazlarsa (ki su an icin oyle gorunuyor) gocmenlik yasalarinda bir degisiklik olmayacak.
-
@crazycells sizede cok tesekkurler.1 yildir bitmek bilmeyen sorularimiza ve sorunlarimizda yardimci oldunuz. Hakkiniz odenmez. Belki sans tutar seneye tekrar gelirim buralara
-
Tabi gocmenlik vizesine basvurdugumuz icin sonraki vize alma calismalarimizda sikinti yaratabilir
-
@akil Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
eylul bullettini olmiycak mi? yaa
Eylul ayina dair bilgiler bu ay aciklanan bulten icinde on bilgi olarak vardi zaten.
-
@yekta tebrikler yekta yolun açık olsun
-
@metert Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells sizede cok tesekkurler.1 yildir bitmek bilmeyen sorularimiza ve sorunlarimizda yardimci oldunuz. Hakkiniz odenmez. Belki sans tutar seneye tekrar gelirim buralara
rica ederim.
F4 (ABD vatandasi kardesi) kategorisinde bekleyen gocmen dosyasina ragmen master programi nedeniyle vize alip, ABD'ye gelen, sonra master'ini doktora ceviren ve sonunda Green Card alan arkadasim var. Dolayisiyla belki zorlasabilir ama imkansiz degil. Iyice arastirarak, birkac yillik plan yapip hareket etmek onemli. Gunu ya da ayi kurtarmaya calisan planlar genelde olumsuz sonuclaniyor.
-
@crazycells cevap ne ? olmiycak mi? gecen seneler eylul de bulten aciklaniyormus
-
300 ile kaybettik. Sağlık olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum