[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
https://youtu.be/BxOObDYl7Pw bu daha iyi bochka bass :))
-
açıklandı 25775 :(
-
........
-
current'e düşmemesi ve yılı 26k bile olmadan kapatması çok üzücü. revize olma durumu olurmu bilmiyorum ama talihi yarım gülen tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
2019 için şimididen bizler de gerginiz.
-
@yekta tebrik ediyorum. gidebilen tüm arkadaşlara yolunuz açık olsun. Biz de artık önümüze bakıcaz ve farklı fırsatlar değerlendiricez.
-
Bu ileti silindi! -
23575 demiştim yine insaflı davranmışlar. yazıklar olsun onca uğraşa.
-
E africa da current yazmiyor
-
işin kötüsü herhangi bir hak da yok itiraz falan öyle kalakaldık.
-
Yapabilcek bir sey yok
-
1000-1200 real id verip bu işi bitirebilirler demiştik ve 1034 real i ile işi bitirdi adamlar. Demekki 19500 civarında bitirecekler EU'yu.
-
Gidebilen herkesin yolu acik olsun.
-
Elim kolum titriyo yemin ederim dışardayım agladim ağılıcam :(((( tebrik icin yazan arkadaslardan Allah razı olsun . Şükür be :(((
-
@yekta sizin için cok sevindim.tebrikler
-
Arkadaşlar,
Gidebilen tüm arkadaşlar, yolları şimdiden açık olsun. Numarası gelmeyen arkadaşlar ise üzülmeyin, Allah gönlünüze göre versin. Bu kapı kapandı ama daha da güzel kapılar açılacaktır. -
bu da kötü sonu
-
vay arkadas ya :) ne dıyeyım kı hayırlısı olsun
-
Giden arkadaşlara hayırlı olsun yolları açık olsun.@yekta bavulları hazırla:))
-
@periscope amin
-
@yekta abi sana valiz siparişi ver dedik :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum