Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Benzer Başlıklar

• B1-B2 vizesiyle oturum uzatma

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) b1 vizesi b2 vizesi oturum
    4
    0 Oy
    4 İleti
    606 Bakış
    S
    merhaba turist vizesi yenilemede greencarda başvurulan fotoğrafla aynısı olursa sorun olurmu? 6 aylık değil bu denilirmi?
  • 2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri Durumu

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    51
    0 Oy
    51 İleti
    3k Bakış
    A
    @ATS16 Merhabalar, mail attım buradan yazdım whatsapptanda yazdım ama ulaşamadım
  • B2 turist vizesini F1 öğrenci vizesine cevirmek

38
    0 Oy
    38 İleti
    4k Bakış
    E
    Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
  • Madem ki Greencard Olmuyor, B1/B2 deneme vakti

129
    10 Oy
    129 İleti
    7k Bakış
    celinesyC
    @metedemir01 Merhaba, ablanizi sponsor göstermekten kastınız ,seyehat masraflarinizi kim karşılayacak diye bir soru var oraya ablanizin bilgilerinizi yazmak mı ? Mesela ablam doktor garanti olması adına onu yazsam mi diye düşündüm ama burada artık kaç yaşinda olduğumuz da önemli değil mi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k