Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @AYKlRl merhaba, ne kadar sıklıkla girip baktınız acaba randevu gününü öne çekebilmek için?

  • Yasaklı

    @ipeksedaa, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @AYKlRl merhaba, ne kadar sıklıkla girip baktınız acaba randevu gününü öne çekebilmek için?

    Tamamen sans. Bir suresi yok. Bosluk yakalarsaniz alirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ipeksedaa, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    sayın @crazycells merhaba, DS-160 formunu doldurdum ve vize randevusunu aldım. Vize görüşmesine giderken yanımda götürmem gereken zorunlu olan ve zorunlu olmayan belgeleri yazarsanız eğer çok sevinirim. 🙂

    evet, boyle bir liste olusturmam ve ilk iletiye eklemem gerekli 🙂 ilk firsatta tamamlayacagim.


  • Merhabalar @crazycells ve değerli forum üyeleri,

    Kardeşim J-1 (Exchange Visitor Visa) ile Colorado'da bir otelde çalışıyor. Çalışmaya yeni başladı, 15 Ekim'de, ve programı 1 yıl sürecek. Ben de onu ziyaret edip iki ay kadar yanında kalmak istiyorum. Benim de ilk Amerikan vizesi başvurum olacak (Fakat suresi dolmuş ve kullanılmamış UK vizem var. Ayrıca Malezya, BAE, Tunus seyahatlerim var). Vize görüşmem 10 Kasim'da.

    1. Zaman cok az olduğu için kardeşimin invitation letter yazıp postalaması mümkün değil artık. Yine de bir kağıda eliyle yazıp, imzalayıp, tarayıp göndersin mi?
    2. Kardeşimle ilgili şu belgelerin taranmış hallerini sunacağım: [ Form I-94, otelin yazdığı ve otelde çalıştığını gösterir yazı, imzalı DS-7002 ] Bunlar yeterli midir / başka neler sunabilirim?
    3. Benim sunacağım destekleyici belgeler şunlar: [ banka hesap dokumu, vergi levhası, SGK dokumu, nüfus kayıt örneği ve adli sicil kaydı ]. Başka tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
    4. Hesapta toplam $10k göstermek yeterlidir değil mi? (zaten kardeşimin yanında kalacağımdan konaklama giderim olmayacak)

  • Arkadaşlar bu sene red yedim b1b2 den sizce Sırbistan Belarus gibi vizesiz Ülkelere Seyehat etsem 6 ay sonra tekrar başvuru yapsam nasıl olur sizce?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @lfcali, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    6 ay sonra

    Vize görüşmeniz nasıl geçti, sizin durumunuz neyi biraz detay paylaşır mısınız? Vizesiz ülkelere seyahat, hatta vizeli ülkelere seyahat bile Usa vizesi almanızda kolaylık sağlamayabilir. Mevcut durumunuzu paylaşırsanız neyin faydalı olacağı daha kolay anlaşılır.

  • Yasaklı

    @lfcali, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Arkadaşlar bu sene red yedim b1b2 den sizce Sırbistan Belarus gibi vizesiz Ülkelere Seyehat etsem 6 ay sonra tekrar başvuru yapsam nasıl olur sizce?

    Bir de bu sizin ilk red diniz değil sanırım daha önce dr red dimiz var?


  • Sistem de tarihi öne çekiyorsunuz belki evet ama konsolosluk iptal ettiği de oluyor, bilginiz olsun. Mart 2022 Randevumu, Kasım 2021 ayında boşluk bulup çektim, 3 dk sonra konsolosluk iptal etti. Şu anda en yakın müsait tarih Haziran 2023 ve mevcut randevu tarihimden de oldum. (Güler misin-Ağlar mısın)


  • Merhaba, konularda baktım ama bulamadım. Turist vizesi için danışman firma önerisi yapabilir misiniz?


  • ds 160 doldurduktan sonra talimatlarda yazıyor hangi evrakların gitmesi gerektiği ama bildiğim kadarı ile ;
    kalış süresinin sonundan itibaren 6 ay geçerli pasaport
    daha önce vize basılı pasaportunuz varsa eski pasaport
    ds 160 onay sayfası çıktısı
    talimatların yazılı olduğu çıktı
    son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet fotoğraf (2 adet diyorlar genel olarak 1 adet talimatlarda yazan bu )
    evlilik cüzdanı ve çocuk için nüfus cüzdanı

    resmi olarak istenen bunlar diye biliyorum geri kalan herşey yanınızda bulunması gerekiyor resmi olarak böyle bir liste yok tamamen size kalmış, oraya gittikten sonra geri döneceğinize dair konsolosluk görevlisi ne isteyebilir sizin adınıza bu evrakların hepsini götürebilirsiniz diye biliyorum. @crazycells yöneticiler daha net cevap verecektir.

    konsolosluk binasına girişte covid19 sürtünme testi veya başka bi evrak istiyorlar mı bilmiyorum yeni bir düzenleme getirdiler mi acaba benim de o aklıma takıldı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Cihangir-Namlı forum en büyük danışmanlık firması neden daha küçük firmaları arıyorsun. Şu anda forumda olmayan bilgi başka şirketlerde yok ki kafan da hangi soru var ki burada bulamadın da başka şirketlere para verip cevabını bulacaksın. Bizim forumda sadece avukat bilgileri tavsiye edilir okadar başka hiçbir firma ismi burada yayınlanmaz arama hiç


  • @ayvalik10 aslında evrak listesi vb konular forumda var ama ds-160 formunu sorun olarak görüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Cihangir-Namlı birinci ileti de @denizci10 koyduğu form doldurma evrağı var onu inceledin mi eğer incelemediysen kendisine soru sorabilirsin. Biz aileyiz birbirimize yardımcı oluyoruz


  • @ayvalik10 teşekkür ederim bakıyorum şimdi.


  • Merhaba Arkadaşlar,

    B1/B2 turist vizesi için kişisel ve işveren dilekçesi örnek şablonları(İngilizce) araştırıyorum. Güzel bir dilekçe olsun istiyorum. Sitede baktım ancak göremedim. Var ise benimle link paylaşabilir misiniz? Ayrıca tecrübelerinizden ve denk geldiğiniz sitelerden örnekler varsa onları da paylaşabilirsiniz. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. @crazycells @ayvalik10 @LordBolton

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MuRtY ilk iletiye göz attınız mı


  • @ayvalik10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @MuRtY ilk iletiye göz attınız mı

    Sayın @ayvalik10 şimdi siz söyleyince baktım ancak yine de örnek dilekçe şablonları göremedim. Acaba gözümden mi kaçıyor?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MuRtY @denizci10 gelince size yardımcı olur


  • Türkiye de yaşayan bir avustralya vatandaşı buradan b1-b2 vizesine başvuru yapabilir mi? VWP ile 3 ay Kalabiliyor ama o 6 ay kalmak istiyor? Bu konuda bilgisi olan var mı?


  • @ipeksedaa geç yanıtım için kusuruma bakmayın lütfen.

    Ben yaklaşık 10-12 gün boyunca her gün olmasa da günde 2-3 kere baktım. Biri foruma yazmisti saat 10.00 - 14.00 arasinda bakınca buldum diye. Ben de o saatlerde bakmaya çalışıyordum. Umudum yoktu, hatta yatirdigim 320 dolara üzülüyordum. Halen de doların yüksekliği beni amerika'ya gitmeye değer mi diye sorgulatıyor.
    Ara ara denemenizi öneririm.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum