Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @POLAT-ALEMDAR yanimiza memeati ve abdulheyode almamiz gerekirr tek kisi olmaz bu is


  • İyi geceler. Davanın sonuçlanmasından sonra hiç randevu alan oldu mu? Nasıl öğrenebiliriz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @greennkml, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    İyi geceler. Davanın sonuçlanmasından sonra hiç randevu alan oldu mu? Nasıl öğrenebiliriz?

    ABD Disisleri Bakanligi henuz bununla ilgili bir izlence yayimlamadi, biz de bekliyoruz...


  • Merhabalar, dv2023 için başvuruda bulunsak ama sonra 9095 vizede bize sıra gelirse bir sorun teşkil eder mi ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Candan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, dv2023 için başvuruda bulunsak ama sonra 9095 vizede bize sıra gelirse bir sorun teşkil eder mi ?

    sorun olmaz. Henuz Green Card'iniz yoksa DV-2023 icin basvuru yapabilirsiniz.


  • @greennkml son karari aciklamadan once rating olsun diye sureyi uzatiyorlar 😃



  • @ybi04 merhabalar, cok uzun olmus ama, hayirli olsun tekrar. Umarim hayatiniz gonlunuzce geciyordur. Arastirirken gordum sizinde green krt paketiniz yirtik gelmis. Ben bu hafta ayni sekilde aldim. Sonrasinda naptiniz, nasil gondermistiniz konsolosluga. Tesekur ederim


  • Vay be! Yıllar sonra tekrar ve "hala" dv2020 başlığına bir şeyler yazıyor olmanın, hala bekliyor olmanın tarifi imkansiz duygusallığı ile bir soru soracağım dostlar...
    Konsolosluk seçimini değiştirebiliyor muyduk? Lütfen değiştirebilelim çünkü 🙏 9 bin küsür rezerv vize dağıtılır mı artık ne olur ne zaman olur bilemiyorum ama mülakata çağırırlarsa şayet başka ülkede katılmak mümkün müdür? (Not: 2 defa mülakatım iptal edildi, tüm evraklarım Ankara'da)


  • @rodin mulakata davet edilmek te ayri bir duygu olsa gerek biz onu bile goremedik 😢


  • @rodin siz mulakat haberini mail araciligiylami aldiniz yoksa dv lotteryden mi kontrol ettiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rodin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Vay be! Yıllar sonra tekrar ve "hala" dv2020 başlığına bir şeyler yazıyor olmanın, hala bekliyor olmanın tarifi imkansiz duygusallığı ile bir soru soracağım dostlar...
    Konsolosluk seçimini değiştirebiliyor muyduk? Lütfen değiştirebilelim çünkü 🙏 9 bin küsür rezerv vize dağıtılır mı artık ne olur ne zaman olur bilemiyorum ama mülakata çağırırlarsa şayet başka ülkede katılmak mümkün müdür? (Not: 2 defa mülakatım iptal edildi, tüm evraklarım Ankara'da)

    Henuz islemler tekrar baslamadigi icin KCC bu dosyalarda su an herhangi bir islem yapmayacaktir sayin @rodin , ama islemler tekrar baslayinca tahminimce normalde nasil isleniyorsa o sekilde islenmeye devam edecektir. Eger dosyaniz Ankara'ya gittiyse, belki Ankara'da mulakata girmek sizin icin avantaj olabilir. Cunku oldukca kisitli sayida vize dagitilacak... Onceligi evraklari tam olan veya konsolosluga transfer icin hazir bekleyen dosyalara vereceklerdir.


  • @Hussein ilkinde mail aldik. İkincide ais üzerinden mülakat tarihimizi kendimiz seçtik. Ilk mülakat covid nedeniyle iptal edildi. Ardindan trump'in khk süreci başladı zaten.. ikinci mülakatta da 14 gün kuralına takıldık... Tekrar iptal edildi. 30 Eylül bizim 13. Günümüzdü...


  • @crazycells haklısınız, riskli olabilir... Teşekkur ederim...


  • @rodin siz elinizden geleni yapmissiniz. butun cabalara ragmen 3 tane engel gelmis sanki yaratici engel atmakta karar li gibi benim icin de oyle. dv lottery sistemi bu tur olumsuzluklara karsi hazirlikli bir sistem olmasi gerekirdi. icinizden bilenler var mi bilmem dv lottery ne zamandan beri yapiliyor? ve bu zamana kadar, dunya bir cok virusu atllatti. o zamanlar nasil onlemler almislardi? icinizden bilenler var mi bu bu konuda bu forumda?


  • herkese merhabalar,
    fazla bilgim olmadığı için soruyorum konuya hakim olan kişiler cevaplarsa sevinirim. Şuan sürekli konuşulan ve oylaması yapılan göçmen reformu içinde dv kazananlarını ilgilendiren kısım varmı?


  • @Hussein evet maalesef öyle.. Bu 14 gün kurali mevzusu da problemli. Önceden haber verilmedi. Bizim gibi bu kurala takilanlar var. Surpriz yaptilar resmen. Bir form gonderdiler. Formu mulakattan "1 gun once" kendilerine iletmemizi istediler... nedendir bilinmez. :)) formu gonderdik ve gelen cevap sayesinde 14 gun kuralini ogrendik. Elimizde saglik raporumuz geri donduk...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rodin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Hussein ilkinde mail aldik. İkincide ais üzerinden mülakat tarihimizi kendimiz seçtik. Ilk mülakat covid nedeniyle iptal edildi. Ardindan trump'in khk süreci başladı zaten.. ikinci mülakatta da 14 gün kuralına takıldık... Tekrar iptal edildi. 30 Eylül bizim 13. Günümüzdü...

    kotu olmus maalesef, bu tur duyurulari genelde konsolosluk kendi sitesi uzerinden yapiyor ve su basliga aktariyoruz, bilginize:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3251/türkiye-deki-abd-konsolosluk-hizmetleri-durduruldu-coronavirüs-covid-19/

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Senay-VATANSEVER, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    herkese merhabalar,
    fazla bilgim olmadığı için soruyorum konuya hakim olan kişiler cevaplarsa sevinirim. Şuan sürekli konuşulan ve oylaması yapılan göçmen reformu içinde dv kazananlarını ilgilendiren kısım varmı?

    hayir, henuz bu konularda ciddi bir gelisme yok maalesef...


  • Tam 3 ay sonra konsolosluk dan gelenn cevap.
    Belki klasik Bi cevap ama yinede paylaşayım dedim.

    Thank you for your inquiry about a diversity visa case number from a prior program year. We are aware of several court orders related to the diversity visa program years for 2020 and 2021, including Gomez v. Biden. Goh v. Blinken, Rai v. Biden, and Goodluck v. Biden.

    The Department will comply fully with those court orders. Information regarding the implementation of those court orders for processing of diversity visa applications from the 2020 program year (i.e., those with case numbers starting with “2020”) and information regarding the processing of diversity visa applications from the 2021 program year (i.e., those with case numbers starting with “2021”) will be published on travel.state.gov as it becomes available at https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2020-and-2021-updates.html .


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum