Çok teşekkürler hocam..
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Başvurumu ben ve eşim için yaptım. Eşimde bir sorun çıkmadı ama bende 1-2 defa sayfa geç cevap veriyor sorunu çıktı.
Sonra bir daha başvurduğumda, sonuçların açıklandığındaki gibi bir ekran açıp şu cümleyi yazdı.The information submitted has not been accepted because it matches a previous entry in our records. Individuals may only submit one entry per DV period.
Duplicate entries will not be accepted.Bilgisi olan cevaplarsa senirim, dolayısıyla şu an başvuru bilgilerimi bilmemekteyim.
-
@allenwilliams, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvurumu ben ve eşim için yaptım. Eşimde bir sorun çıkmadı ama bende 1-2 defa sayfa geç cevap veriyor sorunu çıktı.
Sonra bir daha başvurduğumda, sonuçların açıklandığındaki gibi bir ekran açıp şu cümleyi yazdı.The information submitted has not been accepted because it matches a previous entry in our records. Individuals may only submit one entry per DV period.
Duplicate entries will not be accepted.Bilgisi olan cevaplarsa senirim, dolayısıyla şu an başvuru bilgilerimi bilmemekteyim.
Başvuruyu yapmışsınız ama kazanıp kazanmadığınızı kontrol etmek için gerekli olan konfirmasyon numarasını alamamışsınız.
Malesef şu anda o numaraya bir daha ulaşma şansınız yok.Ama o numaraya sonuçlar açıklandığı zaman ulaşmanın bir yolu var.
Sonuçlar açıklandığı zaman kontrol edilen sayfada unutulan veya kaybedilen konfirmasyon numarasını elde etmek için aşağıdaki screenshot'ta görüldüğü gibi "Forgot Confirmation Number" diye bir seçenek sunuyor. Burayı tıkladığınız zaman başvuru sırasında kullandığınız bazı bilgileri girmenizi istiyor. Bunları doğru olarak girerseniz konfirmasyon numarasını size verecek ve siz de o numarayla kontrol edebileceksiniz."Konfirmasyon Numaramı Unuttum" kısmında size sorulacak sorular aşağıda. Bunları doğru girerseniz size konfirmasyon numarasını verir. Bunu ancak 8 Mayıs'tan sonra yapabileceksiniz, şimdi değil!
Last/Family Name:
First Name:
Middle Name:
Date of Birth:
Email Address:
-
İlginiz ve çabuk gelen cevabınız için çok teşekkürler.
-
@İsmail-Babalık tek derdimiz valiz olsun

-
Merhaba arkadaşlar,
Bu kontenjanlar hakkında sorum var.
Doğduğumuz ülke kontenjanından giriyoruz. Doğduğumuz ülkenin vatandaşı olmayıp, yaşadığımız ülkenin vatandaşıysak ve doğduğumuz ülkenin kontenjanı az ise (Öyle mi bilmiyorum!) bu bir dezavantaj oluşturmaz mı ?
Ya da neye göre bir avantaj veya dezavantajı vardır? -
@moon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar,
Doğduğumuz ülke kontenjanından giriyoruz. Doğduğumuz ülkenin vatandaşı olmayıp, yaşadığımız ülkenin vatandaşıysak ve doğduğumuz ülkenin kontenjanı az ise (Öyle mi bilmiyorum!) bu bir dezavantaj oluşturmaz mı ?
Ya da neye göre bir avantaj veya dezavantajı vardır?Hangi iki ulkeyi kiyasliyorsunuz?
Cok basvuru yapilan ulkelerde olmak dezavantajli, ama pek cok ulke icin secilme oranlari arasinda fark yok.
Ulkeler, maksimum tum vizelerin %7'sini alabiliyorlar. Bu da 55000*0.07=3850 vize ediyor.
-
Merhabalar
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@moon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar,
Ya da neye göre bir avantaj veya dezavantajı vardır?Hangi iki ulkeyi kiyasliyorsunuz?
Cok basvuru yapilan ulkelerde olmak dezavantajli, ama pek cok ulke icin secilme oranlari arasinda fark yok.
Ulkeler, maksimum tum vizelerin %7'sini alabiliyorlar. Bu da 55000*0.07=3850 vize ediyor.
Cevap için teşekkür ederim @crazycells
Sorum aslında, Almanya ve Türkiye arasındaki kıyas ile ilgili idi. -
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar,
Sorum aslında, Almanya ve Türkiye arasındaki kıyas ile ilgili idi.ne Almanya, ne de Turkiye sinira yaklasan ulkeler degil henuz, ayni zamanda ikisi de Avrupa bolgesinde o nedenle simdilik ikisi arasinda hicbir fark yok.
-
Merhaba arkadaşlar,
Sorum aslında, Almanya ve Türkiye arasındaki kıyas ile ilgili idi.ne Almanya, ne de Turkiye sinira yaklasan ulkeler degil henuz, ayni zamanda ikisi de Avrupa bolgesinde o nedenle simdilik ikisi arasinda hicbir fark yok.
Teşekkür ederim bilgi için @crazycells
-
@crazycells Merhaba. Almanya dan başvuru yapanların kazanma şansı daha fazla değil mi? İstatistikleri bilmiyorum ama Almanya dan daha az başvuru vardır diye düşünüyorum.
-
Merhaba, başvurumda çok Bariz bir hata yaptım bile bile.. Doğduğum yere ilçe yazmam gerekirken ki pasaportta öyle yazıyor, ben il yazdım. Bir videoda elenmeye sebep Olmaz diyordu, sizce bu yüzden başvurum elenir mi?? Ona göre beklentiye girmeyeceğim..
-
-
@Aysenurkatirci, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, başvurumda çok Bariz bir hata yaptım bile bile.. Doğduğum yere ilçe yazmam gerekirken ki pasaportta öyle yazıyor, ben il yazdım. Bir videoda elenmeye sebep Olmaz diyordu, sizce bu yüzden başvurum elenir mi?? Ona göre beklentiye girmeyeceğim..
hayir, problem olmaz.
-
@AYSY33, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Merhaba. Almanya dan başvuru yapanların kazanma şansı daha fazla değil mi? İstatistikleri bilmiyorum ama Almanya dan daha az başvuru vardır diye düşünüyorum.
hayir, su an icin istatistik farkli degil; Almanya'dan basvuru daha az, ona gore secilen sayisi da daha az

-
@ayvalik10 Merhaba Türevli toplam katılımcı derken ne demek istiyor acaba?
-
@Atlantis00 çıkan kişi sayısı 1 kişi fakat aynı zamanda tüm aile alıyor toplam aile sayısı
-
@Atlantis00, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ayvalik10 Merhaba Türevli toplam katılımcı derken ne demek istiyor acaba?
"derivative" oluyor dogru kelime, yani aile uyeleriyle beraber...
-
Merhaba arkadaşlar hemen fotoğrafın altında ( Aşağıdakiler kabul edilmez: &, #, !, çift tırnak (" "), <, >. Devam etmeden önce onu kaldırmalısınız ) hata ile karşılaşıyorum ama foto ile alakalı olduğunu sanmıyorum adresle bağlantılı çözemedim bir türlü .yardımcı olursanız sevinirim .
-
@fıratcagdas, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar hemen fotoğrafın altında ( Aşağıdakiler kabul edilmez: &, #, !, çift tırnak (" "), <, >. Devam etmeden önce onu kaldırmalısınız ) hata ile karşılaşıyorum ama foto ile alakalı olduğunu sanmıyorum adresle bağlantılı çözemedim bir türlü .yardımcı olursanız sevinirim .
fotografin isminde uygun olmayan bir karakter var...
lutfen bilgisayarda fotonuzun ismini "foto" olarak degistirip bir daha deneyin...
Benzer Başlıklar
126
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k