Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Merhaba arkadaşlar,
Bu kontenjanlar hakkında sorum var.
Doğduğumuz ülke kontenjanından giriyoruz. Doğduğumuz ülkenin vatandaşı olmayıp, yaşadığımız ülkenin vatandaşıysak ve doğduğumuz ülkenin kontenjanı az ise (Öyle mi bilmiyorum!) bu bir dezavantaj oluşturmaz mı ?
Ya da neye göre bir avantaj veya dezavantajı vardır? -
@moon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar,
Doğduğumuz ülke kontenjanından giriyoruz. Doğduğumuz ülkenin vatandaşı olmayıp, yaşadığımız ülkenin vatandaşıysak ve doğduğumuz ülkenin kontenjanı az ise (Öyle mi bilmiyorum!) bu bir dezavantaj oluşturmaz mı ?
Ya da neye göre bir avantaj veya dezavantajı vardır?Hangi iki ulkeyi kiyasliyorsunuz?
Cok basvuru yapilan ulkelerde olmak dezavantajli, ama pek cok ulke icin secilme oranlari arasinda fark yok.
Ulkeler, maksimum tum vizelerin %7'sini alabiliyorlar. Bu da 55000*0.07=3850 vize ediyor.
-
Merhabalar
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@moon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar,
Ya da neye göre bir avantaj veya dezavantajı vardır?Hangi iki ulkeyi kiyasliyorsunuz?
Cok basvuru yapilan ulkelerde olmak dezavantajli, ama pek cok ulke icin secilme oranlari arasinda fark yok.
Ulkeler, maksimum tum vizelerin %7'sini alabiliyorlar. Bu da 55000*0.07=3850 vize ediyor.
Cevap için teşekkür ederim @crazycells
Sorum aslında, Almanya ve Türkiye arasındaki kıyas ile ilgili idi. -
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar,
Sorum aslında, Almanya ve Türkiye arasındaki kıyas ile ilgili idi.ne Almanya, ne de Turkiye sinira yaklasan ulkeler degil henuz, ayni zamanda ikisi de Avrupa bolgesinde o nedenle simdilik ikisi arasinda hicbir fark yok.
-
Merhaba arkadaşlar,
Sorum aslında, Almanya ve Türkiye arasındaki kıyas ile ilgili idi.ne Almanya, ne de Turkiye sinira yaklasan ulkeler degil henuz, ayni zamanda ikisi de Avrupa bolgesinde o nedenle simdilik ikisi arasinda hicbir fark yok.
Teşekkür ederim bilgi için @crazycells
-
@crazycells Merhaba. Almanya dan başvuru yapanların kazanma şansı daha fazla değil mi? İstatistikleri bilmiyorum ama Almanya dan daha az başvuru vardır diye düşünüyorum.
-
Merhaba, başvurumda çok Bariz bir hata yaptım bile bile.. Doğduğum yere ilçe yazmam gerekirken ki pasaportta öyle yazıyor, ben il yazdım. Bir videoda elenmeye sebep Olmaz diyordu, sizce bu yüzden başvurum elenir mi?? Ona göre beklentiye girmeyeceğim..
-
-
@Aysenurkatirci, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, başvurumda çok Bariz bir hata yaptım bile bile.. Doğduğum yere ilçe yazmam gerekirken ki pasaportta öyle yazıyor, ben il yazdım. Bir videoda elenmeye sebep Olmaz diyordu, sizce bu yüzden başvurum elenir mi?? Ona göre beklentiye girmeyeceğim..
hayir, problem olmaz.
-
@AYSY33, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Merhaba. Almanya dan başvuru yapanların kazanma şansı daha fazla değil mi? İstatistikleri bilmiyorum ama Almanya dan daha az başvuru vardır diye düşünüyorum.
hayir, su an icin istatistik farkli degil; Almanya'dan basvuru daha az, ona gore secilen sayisi da daha az :)
-
@ayvalik10 Merhaba Türevli toplam katılımcı derken ne demek istiyor acaba?
-
@Atlantis00 çıkan kişi sayısı 1 kişi fakat aynı zamanda tüm aile alıyor toplam aile sayısı
-
@Atlantis00, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ayvalik10 Merhaba Türevli toplam katılımcı derken ne demek istiyor acaba?
"derivative" oluyor dogru kelime, yani aile uyeleriyle beraber...
-
Merhaba arkadaşlar hemen fotoğrafın altında ( Aşağıdakiler kabul edilmez: &, #, !, çift tırnak (" "), <, >. Devam etmeden önce onu kaldırmalısınız ) hata ile karşılaşıyorum ama foto ile alakalı olduğunu sanmıyorum adresle bağlantılı çözemedim bir türlü .yardımcı olursanız sevinirim .
-
@fıratcagdas, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar hemen fotoğrafın altında ( Aşağıdakiler kabul edilmez: &, #, !, çift tırnak (" "), <, >. Devam etmeden önce onu kaldırmalısınız ) hata ile karşılaşıyorum ama foto ile alakalı olduğunu sanmıyorum adresle bağlantılı çözemedim bir türlü .yardımcı olursanız sevinirim .
fotografin isminde uygun olmayan bir karakter var...
lutfen bilgisayarda fotonuzun ismini "foto" olarak degistirip bir daha deneyin...
-
Çok teşekkür ederim telefondan denedim oldu.
-
@fıratcagdas, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
fotografin isminde uygun olmayan bir karakter var...
lutfen bilgisayarda fotonuzun ismini "foto" olarak degistirip bir daha deneyin...
Merhaba, adres kısmında in care of(optional) kutusu var. Şuan ailemle kalıyorum o bölümü boş bıraksam sorun olur mu? Bir şey yazmalı mıyım? Ayrıca posta kodu kısmında yok kutusunu işaretlesem sorun olur mu?
-
Greencard için pasaport zorunluluğu gelmesi üzücü olmuş. Bu sene malesef başvuramayacağım.
-
@Serkan5, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Greencard için pasaport zorunluluğu gelmesi üzücü olmuş. Bu sene malesef başvuramayacağım.
Keşke önceden başvursaydınız. Ama pasaport zorunluluğu geldiği iyi oldu gereksiz başvuruların bir kısmı engellendi bu sayede.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum