F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@senes Sizin de başvurunuz benden önce DQ tarihiniz benden sonra. Bakalım ne ile karşılaşacağız bu ay?
-
Evet, sizin alamamaniza sasirmistim zaten gecen ay. Bu gun gorururuz umarim interview email’lerini.
-
@senes kafam hiç rahat değil. Umarım bu ay da bizlerin ayı olur. 🙏
-
@senes @Esra-Esra Ben de umutluyum son 36 aydir oldugu gibi :/ konsolosluk aciklamasinda Turk vatandaslari ile ilgili onceligi kaldirmislar bizim vize turunde. Bol sans arkadaslar.
-
@nevermore offf yazdığınız rakam gerçekten çok üzücü 36 ay ne demek :( . Eşten ayrı beklemek çok zor. :(
-
Biz bugün mail aldık kasım ayı için ama 26 haftalık gebeyim nasıl olacak bir sıkıntı olur mu ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ??
-
@nevermore biz bugün aldık şükür darısı başınıza 🙏🏻
-
@Meltem-Koç hayirli olsun , vizenizide umarim sorunsuz bir sekilde alip yola cikarsiniz bol asnslar.
-
-
@senes evet evrakların onay tarihi 4 Eylül de oldu
-
Biz unutulduk sanirim o halde.
PD tarihim ve DQ tarihim sizden once ama interview emaili almadim henuz.
@Esra-Esra size gelen bir email var mi?
-
@senes evet sizinkisi bizden önceymiş ama birkaç gün bekleyip bir yazı yazın isterseniz
-
Herkese merhabalar forumu uzun süredir takip ediyorum , bizde eşimle bu uzun yola başlayıp güzel haberleri sizlerle birlikte bekleyeceğiz. Ben greencard sahibiyim ve şu anda Amerikadayım,eşim ise Türkiye’de. I-130 ve I-130A belgelerini doldurup online olarak göndereceğim sorum ise şu;
-E devlet üzerinden evlilik cüzdanı belgesini ingilizce olarak bulabiliyor muyuz? Sanırım eski mesajlarda bununla alakalı bir yazı görmüştüm ve bir diğer aklımı kurcalayan nokta aksi belirtilmediği takdirde bütün yazımlar ingilizce karakterlerle yapılacak değil mi? -
@kubra94, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Arkadaşlar bugün mülakata katıldık. Sadece fotoğraflar nüfus kayıt örneği resim ve pasaportları aldılar. Mülakatta yemin ettim ve evliliğimizle ilgili hiç soru sormadılar. Sadece eşimin işini ve nerede yaşadığını sordu. Daha sonra w2 veya güncel maaş belgesinin eksik olduğunu, vizeyi vereceklerini ancak önce bu belgeleri sisteme yükleyip onlara mail atmamı söylediler. Eşim danışman olarak başladı işe ve Almanyaya bağlı bir şirkette çalışıyor. Aylık geliri sadece 500 Euro görünüyor. Bu bizim canımızı sıktı baya. Acaba bir sorun yaratırlar mı ?
joint sponsorunuz var miydi? hatirlatir misiniz?
-
@Meltem-Koç, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Biz bugün mail aldık kasım ayı için ama 26 haftalık gebeyim nasıl olacak bir sıkıntı olur mu ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ??
Hayirli olsun, bebeginiz siz vizeyi aldiktan sonra dogacagi icin kendisi icin ayri vize almaniza gerek olmayacak. Dogum belgesini ingilizceye cevirerek seyahat edebilirsiniz ve giriste Green Card basvurusunu CBP gorevlileri yapacak.
Su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/298/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-doğan-çocukları
-
@Başak-Ayhan, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Herkese merhabalar forumu uzun süredir takip ediyorum , bizde eşimle bu uzun yola başlayıp güzel haberleri sizlerle birlikte bekleyeceğiz. Ben greencard sahibiyim ve şu anda Amerikadayım,eşim ise Türkiye’de. I-130 ve I-130A belgelerini doldurup online olarak göndereceğim sorum ise şu;
-E devlet üzerinden evlilik cüzdanı belgesini ingilizce olarak bulabiliyor muyuz? Sanırım eski mesajlarda bununla alakalı bir yazı görmüştüm ve bir diğer aklımı kurcalayan nokta aksi belirtilmediği takdirde bütün yazımlar ingilizce karakterlerle yapılacak değil mi?Hosgeldiniz. Evet, USCIS ile ilgili butun yazismalari ve belgeleri ingilizce olarak hazirlamalisiniz. Basvurunun ilk kismi USCIS basvurusu...
evlilik cuzdaninin ingilizcesini e-devlette bulabileceginizi sanmiyorum maalesef, belki bilgisi olan baska bir arkadas vardir. Turkce olan belgelerin ingilizce cevirisi gerekecek:
-
@senes Günaydın hayır bana hiçbir şey gelmedi. Artık kaldıramayacağım bu gerilimi ya. Eylül'e geçmişler.
-
@Meltem-Koç Meltem hanım hayırlı olsun tebrikler. Yolunuz açık olsun :) Yalnız imzanızda mülakat tarihi 15.10.21 diyor kafam karıştı nasıl yani açıklayabilir misiniz?
-
Teşekkür ederim düzelttim hemen heyecandan 🙏🏻 Kasım 15
-
@Meltem-Koç Teşekkür ederim. Tekrar hayırlı olsun. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum