[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@freeline1 insallah oyle olur? peki banlanan ülkeler ile mi bu hesaplama yüksek çıktı?
-
bence yarın açıklanacak
-
Selam aleykum nasilsiniz. Kirgizstan case number 25600 ne dusunuyorsunuz ? 2 haftadir uyuyamiyorum (((
-
@metert evet ya bitsin bu is cok sikiliyorum ((((
-
@abaz-malikov Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Selam aleykum nasilsiniz. Kirgizstan case number 25600 ne dusunuyorsunuz ? 2 haftadir uyuyamiyorum (((
Hosgeldiniz... numaranin nerede duracagini kimse bilmiyor maalesef ama zaten son 3 gun kaldi...
-
2015 e göre nisanda mülakat görüşmem olması lazımdı.eğer current olursam ki çok düşük ihtimal 5 ay geç olmuş olacak .burdan bile belli aslında
-
@metert allah belasını versin bu durumun 1 küsür yıldır çekmediğim zülm kalmadı saat kaç olmus stresten yatamıyorum,midem agrıyor.yıllardır olmamış olaylar oluyor böyle işin ben taaaa vallaha yeter ya
-
@greencardli58 Of offf...Sakin..! Bela okuyarak olmaz bu işler güzel kardeşim. Bak burada herkes çok stresli. Gençliğinize veriyorum ama son iki artık. Bizler yaşını almış kişiler olarak belki son şansımız, belki köprüden önce son çıkışımız...Ama sizin önünüzde daha çok yıllar var ve denemeye devam edebilirsiniz. Sonra genç yaşlarda Amerika’ya gitmenin bir sürü legal! yolu var.
Biraz sakin...! -
Pqzartesi yaninayin 16 sinda bakabilirmisiz bultene kcc nin dedigi bu.
-
@periscope ne demek bu ? pazartsi mi yayınlayacaklarmış
-
@freeline1 evet pzt yayınlayacaklarını söylediler
-
Nerde soylediler
-
@metert kcc aradık
-
Arayinca soylemeleri guzel. Gecen ayda 16 sinda aciklanmisti cuma gunu bu kadar beklemelerinin bi sebebi vardir diye inanmistik yine ayni hataya dusmek istemiyorum
-
Telefonla KCC mi arandı?
-
Aramisken sorsaydiniz kac aciklayacaksiniz diye :))
-
Sorduk zaten birincide cevap veremem dedi ikinci de çok stresliyiz lütfen bişey söyleyin falan dedik yüzümüze kapadı ahahaha
-
ayip etmisler :)) .tabikide biseg soylemezde en azindan insan bi bilgi veremem uzgunum der
-
@metert geçen ay 15 nde açıklanmıştı. 16 değil.
-
Hic ayin 16 sinda aciklandigi olmusmuydu hatirlayan var mi? 8 ile 15 i arasinda aciklanir diye bir yazili aciklama var demisti biri diye hatirliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum