[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
Gezi olaylarında bir replik vardı.”Toma dolaşıyor diyolar, teyitli bilgi mi” 🙂 @caglaror teyitli bilgimi
-
Forumdaki mülakat deneyimlerinde e-devlet çıktıları ile gidenlerin sıkıntı yaşamadıklarını belirttiklerini hatırlıyorum. Forumu tekrar tarayalım üstad. Ama asıl akımı karıştıran çocuklar için verilen doğum belgesi. Onu almak zorunda mıyız? Öyle ise nüfus müdürlüğüne illaki gidilecek.
-
Doğum belgesi denen şey zaten vukatlı nüfus kaydı. Anne yada babanın kaydında görünüyor çocuklar
-
@arnblt DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells teşekküler. Kırmızı mühürlü falan olacak diyorlardı da.
e-devletten alinan belgelerde barkod oldugu icin onlar da gecerli. Ayrica "dogrulanmis bilgi, yayalim"... :)
-
@caglaror DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Forumdaki mülakat deneyimlerinde e-devlet çıktıları ile gidenlerin sıkıntı yaşamadıklarını belirttiklerini hatırlıyorum. Forumu tekrar tarayalım üstad. Ama asıl akımı karıştıran çocuklar için verilen doğum belgesi. Onu almak zorunda mıyız? Öyle ise nüfus müdürlüğüne illaki gidilecek.
o istenen belgenin turkiye'deki karsiligi "vukuatli nufus kayit ornegi"... ayrica dogum belgesine (formul a dedikleri) gerek yok.
-
herkese merhabalar,
bugün mülakatımız vardı. ap'ye kaldık. pasaportlarımızı geri aldık, 2 hafta içinde bilgi alacağımız ve duruma göre pasaportları göndermemiz istendi. bunu yaşayan var mı, tecrübeleriniz neler? çok stres oldum, şu 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. -
@nihan-yılmaz Merhabalar. Oncelikle gecmis olsun. Umarim olumlu sonuclanir hersey. AP ye kalma sebebiniz tam olarak nedir acaba ?
-
@crazycells Sanki birisi oradaki okullarda formul a belgesini istediklerinden mi bahsetmişti? E-devlet çıktıları yeterli oluyorsa oradan bile alınabilir- gerektikçe-.
-
@Nihan-Yılmaz geçmiş olsun umarım kısa sürede sonuçlanır. Mülakatınızla ilgili bir durumdan dolayımı yoksa belgelerden kaynaklı bir AP miydi. Bunu belirttiler mi?
-
@nihan-yılmaz DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
herkese merhabalar,
bugün mülakatımız vardı. ap'ye kaldık. pasaportlarımızı geri aldık, 2 hafta içinde bilgi alacağımız ve duruma göre pasaportları göndermemiz istendi. bunu yaşayan var mı, tecrübeleriniz neler? çok stres oldum, şu 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.Gecmis olsun, 2 hafta dedilerse kisa sureli bir kontrol yapiyorlardir. Suradaki sayfadan daha cok bilgi edinebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/240/dv2018-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlemMutlu haberlerinizi en yakin zamanda bekliyoruz.
-
@gkhn-clkkn DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@nihan-yılmaz Merhabalar. Oncelikle gecmis olsun. Umarim olumlu sonuclanir hersey. AP ye kalma sebebiniz tam olarak nedir acaba ?
cogunlukla boyle bir aciklama yapilmiyor, bilginize. Sadece beklemeniz gerekiyor. Surec hakkinda ayrintili bilgiyi suradaki konudan alabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/240/dv2018-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem
-
@caglaror DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells Sanki birisi oradaki okullarda formul a belgesini istediklerinden mi bahsetmişti? E-devlet çıktıları yeterli oluyorsa oradan bile alınabilir- gerektikçe-.
Ben mulakat icin soruyu cevapladim, konsolosluk gerek duymuyor ama ABD'de gerekip gerekmeyecegi ne basvurusu yaptiginiza bagli.
Genelde bu tur sureclerin bir standarti olmuyor ama okullar icin (sanirim ilkokul ya da ortaokul'dan bahsediyorsunuz?) su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/156/i̇lkokul-veya-ortaokul-a-kayıt-yaptıracaklara-tavsiyeler -
@Nihan-Yılmaz Şuan beklemekten ve elçiliğin yönlendirmesi haricinde yapabileceğiniz bir şey yok. Şayet dedikleri gibi 2 haftalık bir süreç ise zaman hızlı akacaktır.
-
Merhaba arkadaslar bir sorum olacakti
Police Clearence Certificate almam gerekiyor suan yasadigim ulke olan Suudi arabistanda bu konuda bilgisi olan varmi su an halen bu ulkedeyim fakat nereye gitsem farkli yere yonlendiriyorlar basladigim yere geri dondum Lutfen bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi. -
@erhan91 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba arkadaslar bir sorum olacakti
Police Clearence Certificate almam gerekiyor suan yasadigim ulke olan Suudi arabistanda bu konuda bilgisi olan varmi su an halen bu ulkedeyim fakat nereye gitsem farkli yere yonlendiriyorlar basladigim yere geri dondum Lutfen bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi.Suradaki bilgileri inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/ -
Merhaba, destek mesajlarınız için çok teşekkürler. Hayır, neden belirtmediler, sadece AP dediler. DS 5535'i doldurduk mail attık, kaç günde dönerler sizce? inşallah hayırlısı olur...
-
İsim benzerliği falan vardır. Çok fazla turistik seyahat veya son 15 yılda çok fazla iş değişikliği gibi nedenlerde olabiliyor. Birde mesleğinizde bazen araştırmaya neden olabiliyor. Çok sürmez inşallah
-
@nihan-yılmaz DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba, destek mesajlarınız için çok teşekkürler. Hayır, neden belirtmediler, sadece AP dediler. DS 5535'i doldurduk mail attık, kaç günde dönerler sizce? inşallah hayırlısı olur...
Sureci suradan takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/240/dv2018-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem -
benim küçük bir sorum olucaktı mülakatın olduğu gün hemen onay yada red aldığınızı konsolosluktaki çalışanlardan mı öğreniyorsunuz vizenin onayı nasıl oluyor acaba benim büyük ihtimalle 2018 sayılarına göre currentimin aktif olma tarihi kasım gibi görünüyor benim yine hemen kasım ayı içerisinde onay veya reddimi öğrenme şansım var mı ?
-
Red yediğinizi anında söylerler ama onaylanma işi biraz garip. Onaylandı dense de süreç biraz uzayabiliyor. AP ye yani idari sürece kalma durumunuz olursa sonuçlanıncaya kadar bekleyebiliyorsunuz. Bu 1 haftada olabilir, 7-8 ay da olabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum