Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Hasan-Gündüz Merhaba, sadece kendi bilgilerinizle başvuracaksınız. Anneniz babanız ayrıca başvurabilir. Onlardan biri kazanırsa ve siz 21 yaşınızı doldurduysanız onlarla gidemezsiniz.
-
Merhaba basvuru kısmını yapınca 2 sayfada baglantı hatası verıyoe
-
@Hasan-Gündüz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba. 20 yaşındaki birisi anne baba ve kardeşlerini ekleyecekmi yoksa sadece kendi bilgilerini girip mi başvuracak?
Kendi basvurunuza sadece esinizi ve cocuklarinizi ekleyebilirsiniz...
-
@alkurt48, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba basvuru kısmını yapınca 2 sayfada baglantı hatası verıyoe
ilk sayfada uzun sure gecirmeden devam tusuna basmayi denediniz mi?
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
başvuru yaparken bu hatayı alıyorum the following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. you must remove before continuing. bu 5. başvurum hiç böyle bir şey yaşamadım her şeyi tek tek düzeltiyorum sorunu bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
-
@Hisoka noktalama işareti kullandiysaniz ondan olabilir. Bende de olmuştu
-
merhaba arkadaşlar ben normalde lise mezunuyum fakat green card başvurusu sırasında high school/no degree kısmını seçmiş bulundum ve anlamını tam olarak bilmediğim için lise mezunu anlamına geldiğini sanıyordum fakat lise terk demekmiş...daha önce bu tarz bir durum yaşayıp elenmiş olan var mı sizce bu durum çok büyük bir sorun olur mu elenmeme sebep olur mu şayet kazanmam durumunda...lütfen bu tarz bir durumda olup vize görüşmesine giden arkadaşlardan yardım bekliyorum
-
Yukarıda arkadaşın yaşadığı 2.sayafaya geçememe sorununu bende yaşıyorum.İlk sayfayı doldurduktan sonra devam et dediğimde hata veriyor.Geçmiş yıllardada aynı problem olmuş internetten araştırıdığım kadarıyla.Çözüm önerileri var internette ancak bende işe yaramadılar.Zaten işe yaradı diyende var yaramadı diyende.Ancak sorunum hala devam ediyor maalesef 2.sayafaya geçemiyorum.Bu arada çok hızlı yazıyorum herşeyi yavaş değil yani.
-
@crazycells aynen uzun sure gecırmıyorum hemen dolduruyorum
-
@Hisoka Türkçe karakter yada işaretlemeler kulanıp kullanmadığınızı kontrol edin.
Genelde adres kısmına işaretler koyulduğunda rastlanıyor.
Birde fotonuzu yüklerken fotunuzun dosya adında da Türkçe karekter ve işaretler olmamalı.
Geçen sene foto adını türkçe karekterle kaydetmiştim.Sizinki gibi hata vermişti. -
Abı benım tarayıcıda bı problemmı var 2 cı 16 soruya devam etmıyor baglantı hatası verıyor chrome denıyorum yok antıvurus kapatıyorum yok cerez kpatıyorum gene yok yardım plz
-
@6alcapone7, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba arkadaşlar ben normalde lise mezunuyum fakat green card başvurusu sırasında high school/no degree kısmını seçmiş bulundum ve anlamını tam olarak bilmediğim için lise mezunu anlamına geldiğini sanıyordum fakat lise terk demekmiş...daha önce bu tarz bir durum yaşayıp elenmiş olan var mı sizce bu durum çok büyük bir sorun olur mu elenmeme sebep olur mu şayet kazanmam durumunda...lütfen bu tarz bir durumda olup vize görüşmesine giden arkadaşlardan yardım bekliyorum
Sorun olmaz. Girdiğiniz bilgilerden dolayı diskalifiye edilme söz konusu değil.
Lise diplomanız varsa herhangi bir sorun yaşamazsınız. -
@smartcells bu yanıtın için çok teşekkür ederim...bazı durumlarda yalan beyanda bulunmaktan ötürü diskalifiyeler oluyormuş sanırım ama senin düşündüğü gibi düşünüyorum bende ve sonuçta lise diplomam halihazırda var...şimdi tek yapmamız gereken sabırla beklemek...inşallah niyeti ciddi olana ve gerçekten hak edene çıkar....
-
@smartcells merhaba aklıma bir soru takıldı başvuru sırasında adres kısmında iki nokta : noktalama işaretini kullanmıştım bu başvuruyu geçersiz kılar mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
@kartalveat YOK ABI DENIYORUM GENE OLMUYOR GENE AYNI HATA
-
@HopefulMan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@smartcells merhaba aklıma bir soru takıldı başvuru sırasında adres kısmında iki nokta : noktalama işaretini kullanmıştım bu başvuruyu geçersiz kılar mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Hayır.
Başvurunuzu geçersiz kılacak, yani diskalifiye olmanızı sağlayacak sadece 2 konu var:- istenilen şartları sağlamayan, uygun olmayan fotoğrafla başvuru yapmak
- mükerrer başvuru yapmak.
Bunun dışında formda girdiğiniz hiç bir bilgiden dolayı çekilişte diskalifiye olmazsınız. Fakat kazanırsanız başvuru formunda girdiğiniz bütün bilgileri belgeleriyle ispatlamakla mesulsünüz. Yoksa vize alamazsınız.
-
@smartcells anladım cevabınız için çok teşekkür ederim 😊
-
VE BIZDE CEKILISTE YERIMIZI ALDIK HADI HAYIRLISI :))
-
@alkurt48 2 SAYFAYA BIL YONLENDIRMEDI ZATEN DIREK KONTROL ASAMASINA GELIP BITIRDI
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum