[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Tommyshelby, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@İsmail-Karakaya telegram grubunuzun adresini alabilir miyim
-
@Tommyshelby İlk sayfada telegram grubuna nasıl dahil olacağınızla alakalı bilgi edinebilirsiniz.
-
Evrak talep maili geldi. An itibari ile.
-
Tebrikler.
-
@mozturk228, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hayırlı olsun!
-
@smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hayırlı olsunsağolun. Bu evrak gönderim konu linkini atabilir misiniz
-
@mozturk228 tebrikler
-
Bu evrak gönderim konu linkini atabilir misiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri/1
-
@Barsamagic
Merhabalar, ben telegram kullanmıyorum. Böyle bir bilgiye ulaşırsınız bizimlede paylaşırsanız çok sevinirim. -
Selamlar, KCC evrak istemeden az önce evrak gönderimini gerçekleştirdik. (Excel tablosuna işledim) Eşim, GC'yi kazandığı soyadı ile evraklarını isimlendirdi ve biz bunu gönder tuşuna basıp kontrol ettikten sonra fark ettik. Bir problem teşkil eder mi?
-
Herkese Merhabalar ;
Benim şöyle bir sorum olacak Kcc gönderilen evraklardaki askerlik belgesini e devletten aldığımız askerlik durum belgesi olarak mı alıp gönderiyoruz , yoksa terhis olurken verilen terhis belgesini mi gönderiyoruz? -
@Mert-doğan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar, KCC evrak istemeden az önce evrak gönderimini gerçekleştirdik. (Excel tablosuna işledim) Eşim, GC'yi kazandığı soyadı ile evraklarını isimlendirdi ve biz bunu gönder tuşuna basıp kontrol ettikten sonra fark ettik. Bir problem teşkil eder mi?
Doğrusunu yapmışsınız. Kazandıktan sonra değişen, eklenen isimler DS260 formunun içine işlenir ve bunlarla ilgili inceleme ve karar konsolosluk tarafından yapılır.
-
@smartcells Çok teşekkürler!
-
@xbens, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese Merhabalar ;
Benim şöyle bir sorum olacak Kcc gönderilen evraklardaki askerlik belgesini e devletten aldığımız askerlik durum belgesi olarak mı alıp gönderiyoruz , yoksa terhis olurken verilen terhis belgesini mi gönderiyoruz?Genel olarak Ankara Türk vatandaşlarının askerlik bilgileri ile ilgilenmiyor ve mülakata askerlik belgesi getirilmesini de talep etmiyor. Ankara konsolosluğu sadece Ankara'da mülakata girecek İran vatandaşlarının askerlik belgeleriyle ilgileniyor.
Bu nedenle terhis belgesini gönderseniz de olur e-devletten alacağınız askerliği tamamladığınıza dair belgeyi gönderseniz de olur.
Askerlik yapmamış birinin herhangi bir belge (tecil belgesi vs) göndermesine gerek yoktur.
-
@smartcells ama kcc ye göndermemiz gerekiyor öyle değil mi , formun ilgili sayfasında öyle yazıyor çünkü.
-
@smartcells ama kcc ye göndermemiz gerekiyor öyle değil mi , formun ilgili sayfasında öyle yazıyor çünkü.
Yaptıysanız gönderin tabi.
Türk vatandaşlarının DV sürecinde askerlik yapmış veya yapmamış olması bir önem arzetmiyor. Zaten Ankara konslosluk sayfasına bunu kendileri açıkça yazmış durumdalar.
-
@smartcells Anladım cevabınız için tşk ederm )
-
@smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Yaptıysanız gönderin tabi.
Türk vatandaşlarının DV sürecinde askerlik yapmış veya yapmamış olması bir önem arzetmiyor. Zaten Ankara konslosluk sayfasına bunu kendileri açıkça yazmış durumdalar.
Rica etsem alıntı yaptığınız sayfayı da linkleyebilir misiniz?
-
@mac, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Rica etsem alıntı yaptığınız sayfayı da linkleyebilir misiniz?
https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/DV-Instructions-TR.pdf
-
@emirgenco, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba green. Card çekilişi başvurusu için pasaport geçerlilik tarihi ne kadar olması gerekiyor acaba mesela şuan 2 ay sonra biterse pasaport geçerlilik tarihi bu sıkıntı oluşturur mu
Bu tur sorularinizi DV2023 baslikli konularda sormalisiniz :thumbs_up:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum