[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@crazycells selam,
Bu son ay icin de gecerli olur mu? Bu konudaki dusunceleriniz nedir? Bunu sormamin nedeni son 2 ay gecmis aylardaki numaralardan halen aylik 400 e yakin ready geliyor.Son ay yine bu sayiya yakin bir ready beklentisi ile hesap yaparak mi yoksa bunlari gozardi ederek mi bir rakam aciklayacaklardir? Bir tahmininiz var midir?
-
AFde derivate EUdakinden dusuk ama kac buna hala bir cevap veren olmadi koca forumda. :) Belki 5 defa sordum derivate'i bir yorum yapabilmek adina akabinde… O yuzden ben, AF ve ASdeki derivate I bilmezsem cok da hesaplayip yorumlayamiyorum… Sorry.. baskalarina biraktim hesaplama isini ama herhalde AF yakalayacamiycak hedefini.. oyle gozukuyor.
Bir de arkadaslar tahminime gore Temmuz, Agustos ve Eylul aylari, ilk mulakatlarina gitmeyip, tekrar mulakat tarihi alan adaylarin en yogun oldugu aylar olabilir. Neticede biliyorlar artik, gec de randevu alsalar hemen ertesi ay mulakata girebileceklerini. O yuzden para vs durumlarini iyice ayarlayip, son aylara mulakata girmek isteyenler cok olucak. Bu durumda sanirim en cok korkutan ulke Ozbekistandi. ya da ukrayna tam hatirliyamadim simdi. normal trendinin 1000 kadar altinda kalmisti vize alan sayisi ve digger sitelerde soylendigine gore onlarin bu onumuzdeki 3 aya mulakat talep ediyor olmalari olasiydi. insallah cogu etmez tabiki. temenni bu yonde. Ne biliyorsa KCC biliyor tabiki biz sadece gordugumuz tablodan yorumlar yapiyoruz :) Ama AF ve AS ne kadar az o kadar iyi.Hadi insallah
-
@jade talihliler arasindaki derivetive oranini bilemiyorum maalesef ama basvuranlar arasindaki orani su tablo'dan bulabilirsiniz:
-
@onur1601 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells selam,
Bu son ay icin de gecerli olur mu? Bu konudaki dusunceleriniz nedir? Bunu sormamin nedeni son 2 ay gecmis aylardaki numaralardan halen aylik 400 e yakin ready geliyor.Son ay yine bu sayiya yakin bir ready beklentisi ile hesap yaparak mi yoksa bunlari gozardi ederek mi bir rakam aciklayacaklardir? Bir tahmininiz var midir?
tam olarak ne gecerli olur mu diye soruyorsunuz anlayamadim? fakat bu yilki sistem boyle calisiyor, son ay da ayni olacaktir dolayisiyla...
Son ayki sayiyi neye gore aciklayacaklar ben de bilmiyorum maalesef, eger o ready'lere vize ayirarak aciklarlarsa dagitilacak vize sayisi ona gore dusuk olacaktir. Gecen yil forum uyelerinin son aylarda hala kapanmamis dosyalari 15 Eylul civarinda dosya red edilip kapanmaya baslandi. Eger konsolosluklar ayni sekilde calisacaklarsa o dosyalarin kabul edilme ihtimaline karsin bir vize ayrilacaktir o dosyalara diye tahmin ediyorum.
-
Son ay da kimsenin riske atcagini sanmiyorum. Tabi insan birde neden ertelerki onuda anlamiyorum.isi olabilir de 6 ay sure var zaten gitmek icin
-
@crazycells Degil mi...:( Her ihtimale karsin zaten vize ayrilir onlara… 1223 AP var ve yakinlari var kimbilir kac kisi… Bu ay rakam aciklarken, onlara da vize ayrilarak ilerleyeceklerdir. Bu ihtimallerin farkina vardikca artik umut etmenin ve hesap yapmanin ne kadar gereksiz olduguna kanaat getirdim 2 gundur… Neticede digger bolgelerde de bir suru AP var. Toplam5400 bir de yakinlari… Oralardan da muhtemel gelebilecek vize sayisi fena etkilenicek..
. Yine de umarim az cok kestirip ne verip veremeyeceklerini, cut offlarini ona gore duzenlerler… -
afrikada 3 bin ap 8 bin küsür ready var ama ona ragmen current verdiler . korkmadılar . neden eudaki aplerden ve readylere vize ayırsınlar ki ?
-
Guncel CEAC verisiyle ilgili dikkatimi ceken 2015 ile 2018 arasindaki makas bir hayli daraldı. Daha önce aynı dönemlerdeki fark 2-3bin civarındaydı. Bunu şu yüzden takip ediyorum. Eğer bir correlasyon ihtimali var ise aynı dönemlerde issued sayılarının da benzer olması gerekiyor. Bu benzerlik sağlanıyor gibi. Bizimkisi de biraz meta- matamatik oldu :)
2015 10 Temmuz'da Toplam issued visa sayısı : 33122
2018 7 Temmuz2da toplam issued visa sayısı : 33847 -
@superdem22 eu ya 2015deki kadar vize verilirse ozaman 3446 adet vize kaldı
-
2015 te ne kadar vize verilmşti ? ve bu 3446 vize nereye götürür
-
@metert benim tahmineme göre 27000 - 27500 e götürür
-
@yekta yapma be :(((
-
@superdem22 senin tahminin nedir ?
-
@metert 2015'de DV4ROGER'ın kota tahmini şu linkte var ;
EU'yu 19500 hesaplamış ; verilen 19000
Africa'yı 20200 hesaplamış ; verilen 19300
AsiaYı 8000 hesaplamış ; verilen 7300
Diğer bölgeleri hemen hemen tutturmuş.
http://britsimonsays.com/the-regional-quota-mystery-solved/Zaten toplam vize sayısı 48K'da kalmış. Umarım bu sene daha fazla vize verilir.
-
hepsinde beklediğinden az verilmiş.bu sene de mi 19500 hesaplamış
-
açıkçası ben bu sayılardan pek bir şey anlamıyorum benim merak ettiğim sıra gelecek mi gelmeyecek mı şansım nedir .t abiki kimse net bir şey söyleyemez
-
-
@superdem22
sanırım 2015'te tekrar bir güncelleme yapmış . Bu son güncellemede EU dışındakilerde doğruluk payı biraz daha iyi.
DV-2015
EU 19811
AF 19686
AS 7570
OC 844
SA. 1459 -
29k'e kadar kac reel dosya vardi arkadaslar? 19500 vize verilirse kaca geliyor sira?
-
2015 te kıtalardaki durum neydi current var mıydı eu da kaç cn açıkta kaldı yada kaldımı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum