@recebus basvuru zamani forumu takip edip sorularinizi sorabilirsiniz. Boylece hata yapmamis olursunuz.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
merhaba bağış yaparsak green card için tüm başvuruları siz mi yapıyorsunuz ? yoksa sadece fotoğrafı uygun hale getiriyorsunuz merak ettim.
-
@dokuztreni, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
merhaba bağış yaparsak green card için tüm başvuruları siz mi yapıyorsunuz ? yoksa sadece fotoğrafı uygun hale getiriyorsunuz merak ettim.
konunun ilk iletisinde yer alan başvuru formunu dolduruyorsunuz, fotoğrafınız ve dekontla birlikte yine ilk iletide yer alan mail adresine gönderiyorsunuz.. Geriye kalan tüm işlem forum ilgilileri tarafından gerçekleştiriliyor.. Fotoğrafınızı da uygun hale getiriyorlar.. resmen hizmette sınır yok..

-
@crazycells Anladım, yarın vesikalık çektirip ham halini direkt gönderiyorum. Çok teşekkür ederim.

-
@dokuztreni, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
evet, tum basvuruyu yapiyoruz.
-
@keysnambır, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
t sizin icin gerekli degil.
Merhaba, bu konuda benimde kafam karışık ben hem ön lisans hem de lisans mezunuyum şu an yaptığım meslek için SVP Range (5.0 to < 6.0) alıyorum. Fakat Bilgisayar programlama diplomam mevcut onun SVP Range i 6.0 to < 7.0 ama ben şu an bu mesleği iş olarak değil hobi olarak yapıyorum yani resmiyette sadece diplomam var. Siz en az lise mezunuysanız bu şart geçerli değil dediniz, peki bu şart kimler için geçerli oluyor ?
-
@guarja sizin en az lise mazuniyetiniz var o yuzden bu konulari dusunmenize gerek yok.
Merakinizi gidermek adina; en az lise mezunu olmayan kisiler, yetkinliklerini yaptiklari isler ile kanitlamak durumunda kaliyor. Yaptiklari is belirli bir puan ustunde olmali ve belirli bir suredir bu isi yapiyor olmalilar. (Guncel puan ve sure su an ezberimde degil.)
-
Merhaba ben de LÖSEV'e bağış yaparak sizden profesyonel destek almak istiyorum. Şu an pasaport numaramın netleşmesini bekliyorum. Pasaport numarama kavuşur kavuşmaz size başvuracağım
-
@RTW, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhaba ben de LÖSEV'e bağış yaparak sizden profesyonel destek almak istiyorum. Şu an pasaport numaramın netleşmesini bekliyorum. Pasaport numarama kavuşur kavuşmaz size başvuracağım
Uygundur, basvuru icin su sayfadaki bilgileri takip etmeniz yeterlidir:
https://yesilkartforum.com/basvuru-yap/
Ayrica [email protected] adresine de email gonderebilirsiniz.
-
Merhaba,
Öncelikle Amerika hayali kuran herkes adına sizlere teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok değerli ve güzel bir şey yapıyorsunuz. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Ben de sizin aracılığınızla başvuru yapmak istiyorum. Bunun için gerekli olan bağış ve fotoğraf bilgilerini mail ile ilettim. Vermiş olduğunuz linkten de başvuru formunu doldurdum.
Tekrar teşekkürler

İyi günler dilerim
-
@dubumre gun sonunda bugun gelen emaillere geri donus yapacagim

-
herkese merhabalar öncelikle verdiğiniz hizmet cok değerli bunun için teşekkür ederiyorum sorum şu ben sadece fotoğrafımın düzenlenmesini istiyorum başvuruyu kendim yapmak istiyorum mailde belirttim ama bi cevap alamadım yardımcı olur musunuz
-
@smitra34, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
herkese merhabalar öncelikle verdiğiniz hizmet cok değerli bunun için teşekkür ederiyorum sorum şu ben sadece fotoğrafımın düzenlenmesini istiyorum başvuruyu kendim yapmak istiyorum mailde belirttim ama bi cevap alamadım yardımcı olur musunuz
emailinizi gordum, bugun donus yapacagim. Bazi arkadaslarin pasaport sureleri bitmek uzere, o nedenle onlar icin acil basvuru yapmam gerekiyordu, o nedenle o arkadaslarla ilgileniyordum.

-
@crazycells çok teşekkür ederi iyi çalışmalar
-
@keysnambır, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@guarja sizin en az lise mazuniyetiniz var o yuzden bu konulari dusunmenize gerek yok.
Merakinizi gidermek adina; en az lise mezunu olmayan kisiler, yetkinliklerini yaptiklari isler ile kanitlamak durumunda kaliyor. Yaptiklari is belirli bir puan ustunde olmali ve belirli bir suredir bu isi yapiyor olmalilar. (Guncel puan ve sure su an ezberimde degil.)
Cevaplayarak bu kafa karışıklığımı giderdiğiniz için teşekkür ederim

-
Bu yıl ilk defa başvuru yapıyoruz ve forum üzerinden, sabırsızlıkla başvurunuz yapıldı ve numaralarınız budur v.b bilgileri içeren maili bekliyoruz çünkü aklıma geldikçe mail kutularını kontrol ediyorum.önceki yıllardan tecrübeli arkadaşlar varsa ortalama kaç gün sonra geliyor bilgi verebilir mi? sayın @crazycells yoğun olduğu için ona sorup rahatsız etmek istemiyorum...
-
-
@crazycells çok teşekkür ederim sayın @crazycells herkese bu kadar vakit ayırıp yardımcı oluyorsunuz, herkesin yapabileceği bir iş değil.Allah razı olsun sizden...
-
@crazycells özelden de yazmıştım ancak buradan da sorayım acil olması nedeniyle
Pasaportumuzun geçerlilik süresi 23 ekimde bitiyor. Bugün dokümanı doldurup sizlere göndersek 23 ekime kadar başvuruyu yapabilir misiniz sayın crazycells 
-
Bugün pasaporta başvurdum 10 güne elimde olur eğer e devlete düşerse hemen bağış yapıp yararlanıcam inşAllah
-
@sifaci, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells özelden de yazmıştım ancak buradan da sorayım acil olması nedeniyle
Pasaportumuzun geçerlilik süresi 23 ekimde bitiyor. Bugün dokümanı doldurup sizlere göndersek 23 ekime kadar başvuruyu yapabilir misiniz sayın crazycells 
evet, bilgileri hemen gonderin, yarina kadar bitirelim basvuruyu...
Benzer Başlıklar
127
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k