[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@fortuneormisfortune evet onay alan talihliler var, hatta az önce iki kişi daha aldı.
bu da KCC'nin DV2021'i çoktan kafasında bitirdiğini gösteriyor zaten. -
@gucarslan hocam evrak onayi alan iki kisi bugun mu aldi? cn'ler belli mi acaba? bir de ankara mi :) cok soru icin kusura bakmayin. Umarim 2021ler icin de hayirlisi olur diyecem de hos gozukmuyo durum, empati yapmamak elde degil.
-
@Shila yazdığım gibi az önce aldılar. CN1600 ve CN15000lerde iki kişi ve evet ankara.
DV2022 excel listesine bakabilirsiniz. -
@fortuneormisfortune, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan, simdi forumda bir kullanicinin imzasinda 2022 icin evrak onayi verildigini gordum. Sizin bu konuda malumatiniz duyumunuz var midir? Belki de kullanici imzasinda yazim hatasi falan yapti.
(Dipnot: Alsin herkes onay, elbette alsin. Alsin da bunlarin 2021'lerle alip veremedikleri ve bunca insan beklerken yaptigi bu nedir o zaman)
Yaklaşık 1 haftadır 6-7 kişi onay aldı 2022'lerden. Çok sayıda da evrak talebi alan ve evraklarını gönderen var.
-
Sayın @gucarslan excel listesi güncellenmiyor sanırım. Benim gördüğüm iki üç kişi var acaba farklı şekilde mı bakılıyor?
-
Excel sayfasına nasıl giriliyordu ? Oradaki bilgilerimi güncellemek istiyorum.
-
@Orhan-Cabarov 2021 listesi burda https://bit.ly/3csLtWZ,
-
@Shila Teşekkür ederim. Bilgileri güncelledim.
-
@Arne-Saknussemm merhaba, sizin bahsettiğiniz senaryoda giriş yaptım ve sorun olmadı, sadece green card'ın gönderileceği adresi değiştirmek isteyip istemediğimi sordu.
-
@Sono, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Arne-Saknussemm son bir kaç deneyimde boyle bir durum oluştuğu icin bence ne olur, ne olmaz hazırlıklı olup adresini verdiğiniz kişiyi bilgilendirin.
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Arne-Saknussemm, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar bi sorum olacak. ABD'ye yakında gir-çık yapacağım. Giriş yapacağım eyaletle mülakatta verdiğim adresin eyaleti farklı. Giriş yaparken adresini verdiğim kişinin telefon numarası teyit etmek için istenir mi yoksa sorun olmaz mı? Bi iki deneyimde böyle bir şey okumuştum diye hatırlıyorum, sormak istedim.
Cok gorulen bir durum degil ama yapabilirler.
@TR35, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Arne-Saknussemm merhaba, sizin bahsettiğiniz senaryoda giriş yaptım ve sorun olmadı, sadece green card'ın gönderileceği adresi değiştirmek isteyip istemediğimi sordu.
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Ben nolur nolmaz diye haberdar edeceğim.
-
Merhabalar arkadaşlar,
2021 çekilişi için hala dokümanları göndermemle ilgili mail alamadım. Birkaç kez mail gönderdim ama hep "allow several weeks for processing" şeklinde dönüş aldım. Sizce yine de tüm evrakı göndermeli miyim, malum son hafta.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sıra numaram 28binlerde. -
-
Arkadaşlar ben de dahil pek çok kişi adı kurcalamalık olan excel listesine kayıt yaptı. Bunları zahmet olmazsa asıl listeye geçirir misiniz? Dv22 ve sonraki talihliler bizim listeye hakim olamayacaktır haliyle. Asıl liste şu an çok boş gözüküyor.
-
@ankaralıdoktor43 ilk müsait zamanda konuyla ilgileneceğiz.
-
@İpek-Dedemen-Erdur Bu kadar bekledikten sonra bu sonuç gerçekten üzücü. Yine de cevabınız için teşekkür ederim 🙏
-
@TubaTuba bize de yıkım oldu bilseydik bulur bulustururduk verirdik dava parasını.Nasip değilmiş yeni çekilişe katılacağız size de öneririm .
-
Merhaba, Yolculuk öncesi hazırlık aşaması için bir link vardı. Benimle paylaşa bilirmisiniz ?
-
@İpek-Dedemen-Erdur Ben de bilmiyordum dava gibi bir hakkımızın olduğunu. Denemeye devam o halde. Teşekkür ederim.
-
-
@keysnambır Teşekkur ederım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum