K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
-
@Rmyss vize sûrecin ne durumda şuan? Nvcde demi hala
-
@emirgenco şimdi şöyle ki nvc de sanıyordum ama nvc dosyayı alınca takip numarası veriyormuş burada yazanlardan anladigim kadariyla. Bize henüz bir mail yada kod gelmediği için emin olamıyorum. Noa2 den sonrası yok hala beklemedeyiz. 1 hafta daha bekleyelim gelmezse arayıp sorarız diyorduk.
-
@Rmyss şuan ararsan bı dava numarası alırsın bence
-
@emirgenco ama emin olma istiyorsan cuma günü ara cuma günü 27 gün bitmiş oluyor senin noa 2 den sonra
-
@emirgenco dediğin gibi aslında e posta ve normal bldrim makbuzu gönderiyorlar ama bazen aksilik olabiliyor. Sıkıntı etme 8 ay beklemişiz 1 ay mi bekleyemeyecegiz
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rmyss şuan ararsan bı dava numarası alırsın bence
Nvc aradığınız numarayı yazar mısınız, nişanlım şu numarayı arıyormuş ama düşmüyormuş hiç
6033340700 -
Şimdi arkadaşlar doğru numarayı bulduk aradık demişler ki 20 eylülde dosya sisteme girdi ama hala case number vermedik, dosya ankaraya gidince case number vereceğiz demişler. Ama kafam karıştı siz daha öncesinde öğrenmiştiniz galiba case numberı 😕
-
Merhaba arkadaşlar an itibariyle noa2 mız onaylandı darısı noa2 bekleyen arkadaşların başına
-
@Güven-Carmen-Tek tebrikleeeeer ☺️Biraz stres yapmıştınız ,sevindim sizin adınıza🎊darısı bizlerin başına inşallah.
-
@Tdream çok teşekkür ederim evet gerçekten çok büyük stres yapmıştım 🤗🤗 umarım en kısa zamanda sizde onay alırsınız
-
@Rmyss bizim dosya numarasi almamiz tam 37 gunu bulmustu endiselenmeyin onemli olan dosyanizin NVC'ye ulasmis olmasi. dosyaniz transite gectikten sonra mail gonderecekler dosya numarasiyla birlikte. transit gunleri 2 haftada bir oluyor o zaman numaranizi da ogrenirsiniz :)
-
@Güven-Carmen-Tek tebrik ederim çok sevindim, şubattan onaylananları görmek çok güzel 😄😄🎊🎉🎊🎉
-
Arkadaşlar case status ‘u kontrol ettiğimizde case was received on January 29 yazıyordu.Noa1 tarihi o değil mi? şubata geçmişler bizimki ile ilgili hala aynı şey yazıyor.Nişanlıma gönderilen kağıtta receive date January 29 ama notice date march 15 yazıyordu acaba o mu Noa 1 tarihi?Şimdiden teşekkürler çok endişelenmeye başladım
-
@malymoris, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rmyss bizim dosya numarasi almamiz tam 37 gunu bulmustu endiselenmeyin onemli olan dosyanizin NVC'ye ulasmis olmasi. dosyaniz transite gectikten sonra mail gonderecekler dosya numarasiyla birlikte. transit gunleri 2 haftada bir oluyor o zaman numaranizi da ogrenirsiniz :)
Sabırla bekliyorum pekii😊
-
@carefreething teşekkür ederim inşallah en kısa sürede sizde onay alırsınız
-
İlgili arkadaslarin dikkatine; I almost had a serious problem with paperwork because the department of the federal government that pays the is untrained in the procedures of the Apostille.
I was unable to obtain from them a signed proof of income letter.
So, I called Washington and the secretary of state, who is the local Apostille, and they said if my bank notarizes it they can prepare it for the federal Apostille -
@Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar an itibariyle noa2 mız onaylandı darısı noa2 bekleyen arkadaşların başına
gozunuz aydin.
-
@yesimt, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar case status ‘u kontrol ettiğimizde case was received on January 29 yazıyordu.Noa1 tarihi o değil mi? şubata geçmişler bizimki ile ilgili hala aynı şey yazıyor.Nişanlıma gönderilen kağıtta receive date January 29 ama notice date march 15 yazıyordu acaba o mu Noa 1 tarihi?Şimdiden teşekkürler çok endişelenmeye başladım
evet, USCIS'in dosyayi aldigi tarih olmus oluyor...
Pandemi doneminde bu tur bildirimler cogunlukla gec gonderildi, o nedenle telaslanmanizi gerektiren bir durum degil.
-
@Rmyss, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Şimdi arkadaşlar doğru numarayı bulduk aradık demişler ki 20 eylülde dosya sisteme girdi ama hala case number vermedik, dosya ankaraya gidince case number vereceğiz demişler. Ama kafam karıştı siz daha öncesinde öğrenmiştiniz galiba case numberı 😕
Sadece beklemeniz yeterli olacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum