K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@mutkili aa o siz miydiniz sağolun tekrardan şimdilik sorum ya da sorun yok olursa hemen yazacağım tabii 😊
-
@runaslan teşekkür ederim ekledim şimdi 😊
-
@runaslan dosyanız nvc de ne kadar süre kalmıştı sizin? Welcome letter ı kaç günde aldınız onun için soruyorum yani
-
@Rmyss Dosyamız nvc de yaklaşık 4 ay kaldı, welcome letter dan kastınız nedir?Dosyanın onaylandığı ve ankara'ya iletildiği mektup ağustos ayında evime geldi fakat mektubun sürece herhangi bir etkisi yok.
-
Merhaba arkadaşlar biz 7.5 aydır nao2 bekliyoruz halen bir ses seda yok bu normal mı acaba
-
@runaslan anladım bunu kastediyordum evet 4 ay çokmuş daha kısa sürede dosyası nvc den çıkan var mı acaba
-
@Rmyss suan o kadar uzun sure nvcde beklemiyor dosyalar. Benim dosyam NVCye 19 agustosta ulasti ve 30 agustosta konsolosluga dogru yola cikti. Daha sonra transitte iki hafta kaldi ve 14 eylulde ready olur olmaz konsolosluktan mail aldik. :)
-
@malymoris işte duymak istediğim şey 😁 maşallah çok hızlılar umudum tazelendi teşekkürler :)
-
@Güven-Carmen-Tek kardeşim Şubat ayına geçtiler yakında sonuç alırsın merak etme genelde zaten 8 aya kadar sürüyor bu yüzden suanlik endişe edecek durum söz konusu değil
-
@Rmyss nvc'yi arayıp bilgi almanı tavsiye ederim 24 gün olmuş noa2 alalı en azından vaka takip numarası alabilirsin sanıyorum benim 10 Eylül onay bugün aradım 2 hafta sonra arayın dediler
-
@emirgenco eyvallah kardeşim 🙏
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@karani125 ben pensilvania ya gideceğim. Kardeşim sen nereye gideceksin nasip olursa
Aa ben de oraya gidiyorum hangi şehir sizinki
-
@Rmyss Philadelphia ya sen ?
-
-
@Rmyss vize sûrecin ne durumda şuan? Nvcde demi hala
-
@emirgenco şimdi şöyle ki nvc de sanıyordum ama nvc dosyayı alınca takip numarası veriyormuş burada yazanlardan anladigim kadariyla. Bize henüz bir mail yada kod gelmediği için emin olamıyorum. Noa2 den sonrası yok hala beklemedeyiz. 1 hafta daha bekleyelim gelmezse arayıp sorarız diyorduk.
-
@Rmyss şuan ararsan bı dava numarası alırsın bence
-
@emirgenco ama emin olma istiyorsan cuma günü ara cuma günü 27 gün bitmiş oluyor senin noa 2 den sonra
-
@emirgenco dediğin gibi aslında e posta ve normal bldrim makbuzu gönderiyorlar ama bazen aksilik olabiliyor. Sıkıntı etme 8 ay beklemişiz 1 ay mi bekleyemeyecegiz
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rmyss şuan ararsan bı dava numarası alırsın bence
Nvc aradığınız numarayı yazar mısınız, nişanlım şu numarayı arıyormuş ama düşmüyormuş hiç
6033340700
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum