Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] Sayılar ile DV 2018

Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
3.5k 142 1.1m 21

• @md_md 2017 2018 arasında fark 30 + caselerdeki +1925 lik sayı . sanırım burdan yola çıkarsak 29 30 bin gibi bitecek bu sene .. tabi bunlar sadece tahmin

• Arkadaslar yorumlari olan yok mu ozellikle as ve af durumlarini bilirsek iyi olur

• @arnblt Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

@jade burada önümüzdeki 2 ayda çok belirleyici olan AP dosyalar var. Bunların çoğu ISSUED olacak. Çünkü bunlar tedbir olarakda bekletilen dosyalar oluyor ama son ay çözüyorlar. Dolayısıyla bu zamana kadar olan trend değişecektir. Bir de unutulmaması gereken çok önemli bir şey var. Hiç birimiz doğru bir tahmin yapamadık🙂 şimdiye kadar. İnşaallah 50 bin vize verirler veya daha fazla

Abi saol yorumun icin. Benim umudum da inancim da 50bin kotasini hedefledikleri yonunde. Ama bu karmasada saptirip 49000 civarinda da kalabilirler eger gecmis son yillardaki gibi NACARA soz konusu olmaz ise. neden tedbir olarak tuttuklarini anlamadim valla ben :( Ama daha dun ogrendim ki APlerin aile bireyleri de ready olarak gozukuyormus… APlerin etkisi 500 olsa diyoruz ama neden 1000 olmasin ya da daha fazlasi. neticede ortalama derivate 2.26... O yuzden bu yukaridaki tablo suan gozuktugunden daha kotu bir hal alicak bu kuskusuz. Cunku bir sene onceki durum son durum iken,2018 tablosu hala degisimde… Geriden gelip de Temmuz Agustos ve Eylul aylarinda mulakata girecek sayisini da bilemiyoruz. ama ortalama bir hesaba gore 20500 vize vericek olurlarsa gecen sene ki gibi cut off 27000 civari oluyor gibi… Bu tabi degisen faktorleri belli sayilara sabitledigimizde oluyor iste..ki onlar da degisebilir :)

O yuzden yine diyorum herkese AF ve AS in kotasinin ne kadar geride kalabilcegine tahmin yurutmek bizim icin en faydali vakit harcamak olucak bu bekleme suresince :)

• Superdem in hesaplamasina gore 19500 de 28k ya geliyor senin hesaplamana gore 20500 te 27k ya geliyor kiminki dogru neden bu kadar farkli cikiyor

• Dv4roger'ın hesabına göre EU'ya 19500, Africa'ya 20500 visa düşüyor. Eu'nun bunun altına düşeceğini sanmıyorum. Africa da 20500 üstünü görmez. şimdi adamlar 50k vizeyi zorlama konusunda zaten EU dışındaki bölgeleri current yaptılar. EU'yu tampon gibi kullacaklar gibi geliyor. Yani verilebilecek vize varsa eu'ya birşeyler gelir. Zaten asia'dan dolayı kota dolmuyor. Bu yüzden son bültene kadar diğer bölgeleri görmek isteyebilirler.Son ay bu yüzden farklı olur düşüncesindeyim.

• Ulan ucundan kacmaz insallah tabu senin hesabina gore. Bi gelsin su sira 40 gun eglence duzenleyecem

• Ulan deselerki bunlarin gelecegi yok verelim hepsini eu ya en azindan cogunu verseler surda bi bayram havasi olsa

• @metert Hep derim de @superdem22 in hesabi en sevdigim :) Nedenleriyle aciklayarak yaptik ikimizde zaten hesaplamalari. Gecmis yorumlarini okumalisin :)

• @jade @arnblt abinin de dediği gibi ne desek tutmadı şimdiye kadar .. son birkaç gün artık. Keyfini çıkaralım zaten sonra hepimiz önümüze bakacağız

• salıdan cumaya hepi topu 6 gün kaldı. koca bir yıl hayal kur sonra şu saçmalıkları yaşa.

• @superdem22 gidemezsek dolarlari bedelliye yatırırız :))))

• @yekta ahaha ) yekta ben askerliği 8 yıl önce bitirdim. Yedek subaydım bir de ) yaş 34 bu arada ) nickname eski alışkanlık diyelim )

• Haklisiniz hic kimse tutturamadi su ana kadar . Ama son olunca sanki bazi seyler daha netlesmis gibi yada bana oyle geliyor.

• Cut Off 36000. icerden bi abi soyledi.

• ben nıyetı bozdum fena bozdum hemde bu ulkede kalmak ıstemıyorum. askerlık falanda umrumda degıl. surıyelılere yaptırsınlar askerlıgı. şimdi bir şişe 2012 chianti açacagım. 1 sene evvel oldugum yani kazanmadıgım gune donuyorum, sinirlerim çok bozuk. kozmik bir şakayla karşı karısyayım sanırım. sayılarla uğraş analızler yap bir suru ınsanla tanıs o ınsanları yolcu et yenı hayatlarına hızla adapte olmalarına sahıt ol. yetmesın bu surecte hastalıklarla kavga et, berbat bır sene gecır falan... nıye boyle oldugunuda anlamıyorum yıllarca hayalını kurdugum kartı sonunda kazanmıstım lan ben.

niye diye sorup duruyorum sadece...

• Şimdiye kadar KCC bizim düşündüklerimizin tam tersini yapıb 11 defa bizleri kötü şaşırtdılar ) İsterim ki, son final bulletinde KCC EU.yu current yapıb bizleri iyi yönde şaşırtsınlar . sevinelim.

• Artık 14 aylık oyunun sonuna sayılı günler kaldı. son 6 gün

• Guzel bir seyler gorelim be oh hepsi gecti kabus bitti diyelim

• @periscope aynen senin gibi dusunuyorum. Kcc bize nasil fake atti belli degil :( Resmen vb gunu ölüp, 2 gun sonra dirilip bi sonraki vb'de tekrar öldük. Sag sol krose derken son yumrugu bekleyen boksore dondum:( Anlamadigim nokta, 10dkda yapilacak cekilisi 6 ayda sonuclandiriyorlar. Buna ragmen overselectee yapmayi nasil basariyorlar anlamiyorum. Madem bu is tarihinin en dusuk cut off'uyla bitecek 39klere kadar nicin numara veriliyor? Bu sene Response rate yuksek diyeceksiniz biliyorum ama bunu da 6 ay icinde hata payi en az olacak sekilde hesaplamislardir diye dusunuyorum. Bu sene son aya birakmalarinin sebebini kesinlikle travel ban icin mahkeme kararina beklemelerine bagliyorum.

• @periscope abi seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sadece sen değil bu forumdaki birçok arkadaşı. Greencard çekilişini kazandığımı sonuçlar açıklandıktan 20 gün sonra öğrendim. Şubatta kızım doğdu ve 3 ay sonra gc çıktığında onun şansı olduğunu düşündüm hep bu süreçte. Şimdi büyük ihtimal gidemeyeceğiz ve büyük hayal kırıklığı..ve neyin şanssızlığı olduğunu bilemeyeceğiz .. yine de güzel bir cn'de biteceğeni ve bir çok arkadaşın gideceğini umuyorum. Bu yüzden pozitif olalım derim .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k