Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ertosavage süreç durdu zaten bir şey beklemeyin. KCC evrak onayı verdikçe vize hakkı doğuyor bunlara diyip herşeyi bıraktı sanırım 😂
    Zaten ds260 gönderi tarihine göre evrak talep etmek bu sene ilk defa çıkan bir şey..Sanırım...
    Adamların niyeti iyi olsa Ekimde mülâkat alacak olanların dosyalarını önce tamamlarlar.

    O yüzden sabırla beklemekten başka yapacak bir şey yok. Görelim bakalım mevlâm ne eyler.


  • @gucarslan annem memur, büyük ihtimal yeşil pasaportu olmasından dolayı eski pasaportunu geri aldılar.


  • @crazycells
    Merhabalar. Profilimde imza güncellememi yaptım. Fakat yukarıdaki tabloya manuel mi ekleme yapmam gerekiyor. Birde kcc den gelecek olan evrak talep maili neye göre geliyor. Çünkü çok dağınık bir görünüm var 100 numaralarada gelmiş 10.000 Li numaralarada ama asla sıralı değil sanırım.
    Şimdiden teşekkür ederim.


  • @crazycells Annem memur, bundan dolayı pasaport başvurularımızı yeşil pasaporta yapmıştık. Büyük ihtimal yeşil pasaportun sağladığı haklardan dolayı pasaportu geri istediler.


  • @Güler-Özçelik excel tablosuna nasıl ekleme yapılıyor ben de bilmiyorum biri bilgilendirirse sevinirim.

    Evrak talep maili gelmesinin bir mantığı yok şu an varsa da biz çözemedik🤷♀

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayla-can aşağıdaki sitenin içine girince resimde ki başlıkta europe yazan yerde ki rakam sizin rakamın üstünde olunca size mülakat tarihi verilecek. Fakat mülakat tarihi verilene kadar tüm işlemler amerika da bulunan KCC yapıyor. Siz ankaraya gidince mülakat zamanı KCC size ait belgeleri ankaraya gönderiyor. Siz evrak göndermediğiniz zaman ankara sizinle ilgili bilgileri son defa nasıl teyit edecek. Nereden teyit ediyor derseniz ilk doldurduğunuz DS260 formunda ki bilgilerin gerçekten de doğru mu yanlış mı atmasyon mu işte bu evraklardan kontrol ediyor. Ondan dolayı KCC sizden evrakları istiyor. DS260 doldurduğunuz bilgilerle bu evrakları kontrol ediyor. Ondan sonra aşağıda yazılı olan rakam sizin dosya numaranızdan yüksek olunca size mülakat tarihi verilecek. Daha sonra KCC ds 260 ve evraklarda ki kontrol ettikten sonra ankaraya senle ilgili tüm bilgileri gönderiyor. Mülakata tarihine kadar ankara hiçbir şeyden haberi yok 3 maymun yani. Mülakat tarihi verildikten sonra sizler ungan dediğimiz sağlık kuruluşundan randevu alacaksınız. Sizle ilgili bilgiler KCC sağlıkla ilgili bilgiler de ungandan geliyor oturduğun yerden konsolosluğa bilgi geliyor en son hadi bende bir zahmet vizeyi basıyım diyor pasaporta basıp gönderiyor. KCC sadece maddiyatı gösteren evraklar gönderilmiyor o kadar.

    Untitled.jpg

  • ⭐⭐⭐

    @Güler-Özçelik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells
    Merhabalar. Profilimde imza güncellememi yaptım. Fakat yukarıdaki tabloya manuel mi ekleme yapmam gerekiyor. Birde kcc den gelecek olan evrak talep maili neye göre geliyor. Çünkü çok dağınık bir görünüm var 100 numaralarada gelmiş 10.000 Li numaralarada ama asla sıralı değil sanırım.
    Şimdiden teşekkür ederim.

    Aşağıdaki excel listesine son satıra kendi bilgilerinizi ekleyin. Biz oradan ilgili yere taşırız. Lütfen araya eklemeye çalışmayın ve başka satırlara müdahale etmeyin.
    Excel Linki

    İmzanız 2020 olarak girmişsiniz, onu 2022 olarak düzeltin lütfen.

    Ayrıuca Telegram grubuna katılmak isterseniz bu konu başlığının 3. mesajında neler yapılması gerektiği anlatılıyor.
    Telegram grubuna katılmak


  • @crazycells Merhaba,

    Covid aşısını kastetmiştim. Normalde Londrada da muayene öncesi Covid aşısı olma zorunluluğu yazmıyor sitede. Siz nerede gördünüz.


  • @ayla-can Covid aşısı olma zorunluluğu üstteki mesaj linkinde yok görülmüyor. Siz nerede gördünüz covid aşısı olma zorunluluğunu?


  • @FUAT-ARI https://www.cdc.gov/immigrantrefugeehealth/panel-physicians/covid-19-technical-instructions.html

    CDC sitesinde konu ile ilgili yukarıdaki linki buldum. 1 Ekim 2022'den itibaren başlayıp, virüsü taşıma ve yaymayı engellemede aşıya gerek olmadığı güne kadar sürecek bir zorunluluk anladığım kadarıyla.

    Yukarıdaki linke Google aramasında gördüğüm şu linkten ulaştım. (https://bb.usembassy.gov/u-s-immigrant-visa-covid-19-vaccine-requirement-update/ )

  • ⭐⭐⭐

    @FUAT-ARI CDC'nin son aldığı karara göre ABD'ye göçmenlik niyeti olan kişilerin, ülke otoritelerin belirlediği ve Dünya Sağlık Örgütü'nün onay verdiği COVID 19 aşılarını yaptırmış ve "Fully Vaccinated" olarak aşı sürecini tamamlamış olmaları isteniyor.

    Bazen konsolosluk siteleri yeterli hızda güncellenmiyor, bu gibi kritik bilgileri sağlık muayenesine katılacağınız kurumların sayfalarında ya da CDC'nin sayfalarından bulabilirsiniz.


  • Merhaba. 16 aylık çocuğumuzun formunu gözden geçirirken bir sorudan emin olmak istedim. Yarımlarınız rica ederim. Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. Law? Translate şöyle çevirdi; ABD yasalarına göre aşılandığınızı kanıtlayacak belgeleriniz var mı? Doğumdan beri aşkları hastanede mevcut. Ben de evet dedim doğrudur umarım. Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    @ali-yılmaz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba. 16 aylık çocuğumuzun formunu gözden geçirirken bir sorudan emin olmak istedim. Yarımlarınız rica ederim. Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. Law? Translate şöyle çevirdi; ABD yasalarına göre aşılandığınızı kanıtlayacak belgeleriniz var mı? Doğumdan beri aşkları hastanede mevcut. Ben de evet dedim doğrudur umarım. Teşekkürler.

    O soruya evet ya da hayır demeniz çok farkeden bir şey değil. Unganlarda doktor çocuğun yaşı ve mevcut götüreceğiniz aşı karnesine göre gerekli işlemi yapacak.


  • @smartcells çok teşekkürler. Yes olarak kalmasında bir sorun olmaz o halde. Tekrar teşekkürler 🙏

  • ⭐⭐⭐

    @ali-yılmaz evet @smartcells in dedigi gibi kalmasi buyuk problem degil. Eger baska kritik bir durum icin formunuzu actirirsaniz o kismi bu konunun ilk mesajindaki verilen tavsiyelere uygun bir sekilde guncellersiniz.


  • Sn.@Ironsmasher33 benimde yeşil pasaportum var. yenisini çıkartırken eskisini iade ettiler. saygılar


  • @keysnambır cevap için teşekkürler. No mı demem gerekliydi.içime kurt düşürdünüz şimdi 🙂 Bunun için form açtırmaya gerek yok sanırım. Unganlarda duruma göre aşıları tamamlarlar sanırım.

  • ⭐⭐⭐

    @ali-yılmaz aynen cok onemli degil, sadece formu baska bir durum icin actirirsaniz o zaman dokunursunuz. Bu sekilde kalmasinda sakinca yok. 🤝


  • @keysnambır sanırım başka bir şey için gerek kalmayacak. Tekrar teşekkürler


  • Arkadaşlar KCC den onay maili ve Ankaradan görüşme tarihi alan var mı?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum