[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@sorusuvar bugün bekliyoruz visa bulletin December 2017 sayılarını artık 10200 inşallah :)
-
@eenuysal slm gerginlik tabiki oluyor. Ancak kısmetse zaten olur. İçiniz rahat olsun. Zaten devlet işleri işin içine girdimi yapacak birşey de kalmıyor. Hayırlısı bakalım hepimiz bekliyoruz. GC için böyle bir dönem hiç olmamıştı açıkcası.
Eu 10xxx
-
@greenleo belirttiğin gibi böyle bir şey olmaması ve maalesef bize denk gelmesi sinir bozucu oldu. Ama sakinleştim ya da alıştım diyelim :) Oluruna bıraktım, sabırla bekleyeceğiz artık... İlgine teşekkür ederim.
-
Green card mülakat dosyasına davetiye koyulabiliyor mu ? İkamet etceğimiz kişi tarafından bir belge var mıdır alınabilecek??
-
@maranty davetiyeden ziyade sponsor bulabilirseniz size sponsor olabilecek bir kişi
bankada göstermeniz gereken para kısmı bile sorun olmayabiliyor. -
@smesut sponsorluk için zorlamak istemiyorum da faydası olursa ikamet etcek yerle alakalı bi davetiye gibi belgeleme mümkün müdür acaba?
-
Europe 6000 simdi aciklanmis, yine dusuk
-
Merhaba benim ABD'de Teyzem var kendisi NJ'de yaşıyor ve Amerikan vatandaşı bana sponsor olacak sponsor olması için hangi belgeleri hazırlaması gerekiyor ve ne yapması lazım. Detaylı olarak bilen arkadaşların yardımcı olmalarını rica ederim ?
-
aslında herkesin beklediği gibi ben yüksek bekliyordum daha doğrusu umuyordum Ama herkesin tam da umduğu rakam gidişat belli
-
Bu ileti silindi! -
Pihhhhh! 6000 ne ya! Kuş mu yemliyorsunuz!
-
Çok düşük geldi yine. Bizim numara 7000'in sonları olmasına rağmen kasım için de umutlu değilim artık. Böyle giderse 10 000'e 2-3 ay sonra ulaşır.
-
bir daha kii ay 7000 anca olur herhalde bu gidişle Acaba ne yapmak istiyorlar vardır bir sürprizleri ama ne ?
-
Boyle giderse 28 binlere gelmeyecek
-
Bu gidişat hiç iyi değiş..
-
50000 kontenjan africa ve diğer ülkelere ağırlık verilerek dolduruluyor yani bu sene yanan çekiliş çok olabilir
-
zaten reelde beklediğimiz 6000-7000 di, değişiklik yok. Bahar aylarına kadar böyle gidecek gibi gözüküyor... Haydi hayırlısı...
-
6000 bu kadar yavaş gitmesi gerçekten ilginç. Umutlar Ocak 2018 kaldı artık . Farklı bir durum olduğu kesin belli.
-
@maranty ikamet edecek yerle ilgili bir belgeye ihtiyaç yok sizin vereceğiniz beyanat yeterli. anlattığınız şekilde yapılsa bile ek bir getirisi olmayacaktır.
-
@smesut Teşekkür ederim ama zaten bu gidişle sıra bize zor gelir 😂😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum