Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, yeşil kart çekilişinin yönergesini usembassy.gov sitesi üzerinden Türkçeye çevrilmiş halde okudum. Başvuru süreci çok detay gerektiren bir şey gibi değil ancak danışman şirketleri birçok kişinin orada elendiğini, geri kalan kısmının da görüşmelerde elendiğini söylüyor. Bu konuda danışman şirketlerinin etkisi fazla mı? Danışmanlık almamın bana büyük bir yararı olacak mı? Eğer olursa hangi danışman şirketine güvenebilirim?

    Ek olarak önümüzdeki başvuru tarihlerini yönergede göremedim (yönerge 2019'daki tarihleri yazmış) bunun hakkında nerede bilgi edinebilirim ve başvuru hakkında diğer bilgi edinebileceğim kaynaklar nelerdir?

    Herkese teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    Forumda bir sure vakit gecirmenizi tavsiye ederim. Ondan sonra sorularinizin cevaplarini kendiniz vereceksiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/category/115/greencard-loto-başvurusu-soruları

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Digital-Monk direkt su basliktan yararlanabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır

    o cumleyi soyleyen danisman sirketlerinden uzak durun, amaclari insanlari korkutup kendileriyle calismalarini saglamak. Basvuru oldukca basit...


  • teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    @Digital-Monk, içinde söyledi: Danışman Şirketlerine Başvurmak Gerekli Mi?

    Merhabalar, yeşil kart çekilişinin yönergesini usembassy.gov sitesi üzerinden Türkçeye çevrilmiş halde okudum. Başvuru süreci çok detay gerektiren bir şey gibi değil ancak danışman şirketleri birçok kişinin orada elendiğini, geri kalan kısmının da görüşmelerde elendiğini söylüyor. Bu konuda danışman şirketlerinin etkisi fazla mı? Danışmanlık almamın bana büyük bir yararı olacak mı? Eğer olursa hangi danışman şirketine güvenebilirim?

    Ek olarak önümüzdeki başvuru tarihlerini yönergede göremedim (yönerge 2019'daki tarihleri yazmış) bunun hakkında nerede bilgi edinebilirim ve başvuru hakkında diğer bilgi edinebileceğim kaynaklar nelerdir?

    Herkese teşekkürler.

    Türkiye'deki bütün danışman şirketlerini üst üste koyup 10'la çarpsanız bile bu forumdaki kadar güncel, doğru bilgi, deneyim ve yardımı bulamazsınız. Üstelik bunların hepsi bedava 🙂 yeter ki forum kurallarına uyun ve saygılı olun. Çünkü bu devasa desteği parayla değil tamamen gönüllülük esasına dayanan bir yardımlaşma ile elde edeceksiniz. Zaten bu çapta bir yardımı parayla bile alamzsınız.


  • Başvuruyu bireysel mi yapmak mantıklı yoksa bi şirket aracılığıyla yapmak mantıklı?


  • @mahsunnas 10 dakikalık iş için danışman firmaya para verecek kadar üşeniyorsanız siz bilirsiniz.

    Forumda her konuda detay bilgi var. Ha zamanınız mı yok ? 10 dakikada başvuru formunu adım adım dolduracak konuyu bulmanız yeterli. Eğer kazanırsanız sonrasında DS-260'ı nasıl dolduracağınız bilgisi de videolu var.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mahsunnas forumda ki ucu bucağı bilgilere rağmen hala danışman şirketinin ismini yazabiliyorsan ozaman forumda ne işin var. Foruma 2 gün olmuş geleli daha forumun ne olduğunu içeriğini bilmiyorsun ondan sonra sorduğun soruya bak. Önce bir incele neler var nasıl işliyor bu kadar tembel olma hazıra konma cebinde boşuna verecek bir paran varsa gidip yatır. Biz diğer forumlar gibi değiliz. Biz burada aileyiz. Her üye aile ferdi olduğu için birbirimize yardımcı oluruz. Her başı sıkışana koşarız ondan dolayı 2023 bekleme odasına gelirsin orada her soruyu sorabilirsin. Orada yazılanları okursun. Biz seni yönlendiririz bilgi alacağın linklere


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum