K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@aysagroglu tebrikler dosyan yakında Ankara'ya iletilecek ready yazınca
-
@mutkili tebrikler gözünüz aydın 😄
-
@Yeliz-Saray @basakd @runaslan @aysagroglu @mutkili gozunuz aydin arkadaslar :) vize gorusmesinden sonra iyi haberlerinizi tez zamanda bekliyoruz :)
-
@basakd tebrikler sizin adınıza çoook sevindim , inşallah darısı bizlerin özellikler dosyaları NVC ‘de bekleyenlerin başına…
-
@Tdream çok teşekkür ederim sizin ve diğer bekleyen arkadaşların süreci de çabucak ilerler umarom 😊
-
@runaslan çok mutlu olduuuum ,nihayet çok şükür yüzünüz güldü ,inşallah diğer aşamalarınız çok hızlı ilerler,darısı bizlerin’de başına…
-
@malymoris evet bende öyle düşündüm 🤗 çok şükür…
-
@mutkili tebrikleeeer inşallah sıradaki aşamalarınız hızlı ilerler,darısı bizlerin başına…
-
Hepinize çok çok teşekkür ederim :)
-
@mutkili mülakat deneyimlerinizide paylaşmanızı bekliyoruz inşallah
-
Bir “in transit” de bendeeen✨
-
Arkadaşlar acaba biz noa2 onayını ne zaman alırız tahminize göre
-
Aga benim izlenimlerime göre 7 ay 10 gün ila 8 ay arası alıyor herkes
-
Yani Eylül sonu sanırım noa2 gelir sana tahmini çünkü noa1 den sonra 7 ay ila 8 ay arası genelde insanlarin onaylanıyor
-
Eyvallah kardeşim biran önce gelsede kurtulsak bu çileden
-
@Güven-Carmen-Tek inşallah dostum. Harbi sancılı süreç. Böyle beklemek insanın düzenini bozuyor hiç birşey yapamıyorsun gideceksin diye. Sonuçlanması çok iyi olacak az kaldı inşallah
-
@tugb-ylmz, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Bir “in transit” de bendeeen✨
gozunuz aydin :thumbs_up:
-
NVC bekleyenler kervanina beni de ekleyin :)
-
@likopin sizin noa1 3 ayın 10 u olduğuna emin misiniz?
-
@emirgenco yani 5 ayda noa 2 almanız zor ihtimal
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum