K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@malymoris evet bende öyle düşündüm 🤗 çok şükür…
-
@mutkili tebrikleeeer inşallah sıradaki aşamalarınız hızlı ilerler,darısı bizlerin başına…
-
Hepinize çok çok teşekkür ederim :)
-
@mutkili mülakat deneyimlerinizide paylaşmanızı bekliyoruz inşallah
-
Bir “in transit” de bendeeen✨
-
Arkadaşlar acaba biz noa2 onayını ne zaman alırız tahminize göre
-
Aga benim izlenimlerime göre 7 ay 10 gün ila 8 ay arası alıyor herkes
-
Yani Eylül sonu sanırım noa2 gelir sana tahmini çünkü noa1 den sonra 7 ay ila 8 ay arası genelde insanlarin onaylanıyor
-
Eyvallah kardeşim biran önce gelsede kurtulsak bu çileden
-
@Güven-Carmen-Tek inşallah dostum. Harbi sancılı süreç. Böyle beklemek insanın düzenini bozuyor hiç birşey yapamıyorsun gideceksin diye. Sonuçlanması çok iyi olacak az kaldı inşallah
-
@tugb-ylmz, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Bir “in transit” de bendeeen✨
gozunuz aydin :thumbs_up:
-
NVC bekleyenler kervanina beni de ekleyin :)
-
@likopin sizin noa1 3 ayın 10 u olduğuna emin misiniz?
-
@emirgenco yani 5 ayda noa 2 almanız zor ihtimal
-
@emirgenco Dosya normalde daha once onaylanacakti fakat Bu kis aylarinda teksasta yasanan olaylardan dolayi baya sorun oldu ve californiaya gonderildi normalde ben 1 ay daha fazla surer diye dusunuyordum onaylanmasi fakat dun kontrol etmek icin girdigimde baktim onaylanmis
-
@likopin nerden kontrol ettiniz acaba onaylandığını görmek için
-
@Güven-Carmen-Tek USCIS Processing time size verilen tracking number ile kontrol edebilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar , formumuzu doldurduk ve herşeyimizi tamamladık şuan evraklar yolda ancak kafama takılan bir soru var sağolsun bir arkadaşımız konu ile ilgili yardımcı oldu ancak buraya da sormak istedim belki başka birisi benden sonra aynı şeyi yapabilir diye. Nişanlım mailing address kısmını doldurduktan sonra bir sonra ki aşama da , physical address 1 ve 2 seçenekleri mevcut açıklama hanesinde eğer mailing adresi ile şuan yaşadığınız yer aynı yer ise physical address 1 yerini doldurmanıza gerek yok diyor. Bu kısımları n/a olarak doldurdup tarih kısmına da taşındığı tarih ile günümüz olarak present yazdık. physical address 2 kısmını da eski adresini yazdı. n/a olarak yazması bir sorun teşkil eder mi acaba ? Evraklar yolda çünkü geri dönüşü olmayan bir yolda :)) @crazycells sizin bir bilginiz var mıdır bu konu ile ilgili ?
-
@likopin in transit haberini bekliyoruz :clapping_hands_light_skin_tone: tebrikler
darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına -
@suleo amin inşAllah 6 ay 17 gün oldu bekliyoruz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum