K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@malymoris hocam bu bilgiyi nerden biliyorsunuz fikrim yok ya da buradaki görüşler doğrultusunda böyle bir izlenim olmuş olabilir ancak aşağıya linki bıraktım. K1 vize türünün hangi kategoriye girdiğini.
-
@ob16222 K1 vize 'nonimmigrant visa with immigrant intent' diye geciyor. bunu zaten medical exam olmamizdan (gocmen vize turlerine zorunlu tutuluyor bu) ve Istanbul'daki sadece nonimmigrant vize veren konsolosluktan degil de @crazycells 'in dedigi gibi Ankara'daki buyukelciligin gocmen olan bolumu tarafindan mulakata alinmamizdan da anlayabilirsiniz. ayrica konsoloslugun sitesinde de yaziyor: " A.B.D. Elçiliği, Türk vatandaşları ve Türkiye’de oturum iznine sahip kişilere sadece randevu ile şu hizmetleri vermektedir: Amerikan vatandaşlarının birinci derece akrabaları ve nişanlıları için göçmen vize başvuruları, "
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/ -
in transittttttt
-
@Yeliz-Saray Yani Ankara'ya mı geliyor??? Çokkk sevindimmmm :fairy_medium-light_skin_tone:
-
@Yeliz-Saray sizin adınıza çok sevindiiiim🙃tebrikler,inşallah diğer bekleyen arkadaşlarında dosyalarını tez zamanda ankaraya gönderirler.
-
Bir in transit de benden😊 neredeyse 6 aylık beklemenin ardından bugün sonunda güzel haberi aldık.
-
@Yeliz-Saray senin adına çok sevindim inşallah darısı başımıza
-
@basakd hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim inşallah darısı başımıza
-
@Yeliz-Saray Allah tamamına erişmeyi nasip etsin. İnşAllah
-
@basakd hayırlı olsun. Şimdiden
-
Sonunda beklediğim haberi aldım. 'In Transit' birebir haber aldığım toplam 5 arkadaşımızın yüzü güldü.
-
@basakd acaba kıstılı mı alıyor yoksa sırası geleni alır mı artık ?
-
@emirgenco sırayla diye tahmin ediyorum bizim dosyamız şubattan beri NVC'deydi.
-
@emirgenco NOA2'si 7 temmuz olan bir arkadasimizin dosyasi 'in transit' oldu bugun yani artik hizlandilar neredeyse butun dosyalari yolladilar gibi NVC'deki :)
-
@malymoris buna içilir. Yani çay :). Çok şükür Allah'a
-
@malymoris e sanada gelmesi lazım değil mi seninde 19 temmuzdu sanırım sanada gelecek o halde insAllah
-
@emirgenco ay evet insallah benimki de yollanir hemen :raising_hands_medium-light_skin_tone: daha nvc numaramizi alamadik henuz. NOA2 17 temmuz bizim
-
@malymoris valla buraya kadar gelmiş devamınida verir yüce Mevla sadece biraz acele et kapanır yine elçilik birşey olur bastir biraz tavsiye tabi
-
Merhaba bugun dosyamız NVC ye iletildi case number iletilen kağıtta yazıyor o yeterli mi yoksa ayrıca alınması mı lazım. Numara ANK2021 ile başlıyor ve sisteme yazınca in transit yazısını okudum kafam karıştı
-
Bi "İn Transit" te benden. Herkesi tebrik ediyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum