Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Arkadaşlar merhaba Mevcut çalıştığınız veya okuduğunuz yerlre kısmında sekmelerde student yoktu bende education seçtim ve şu an okuduğum üniversiteyi ve adresini yazdım.Sorun olur mu ?
    bide 1 ay felan bir store da çalışmıştım çalıştığım yerler kısmına çok kısa süre olduğu için yazmadım sıkıntı teşkil eder mi arkadaşlar .Teşekkür ederim şimdiden

  • ⭐⭐

    @Enes-Kartal Her ikisi de formunuzu açtırmanızı gerektirecek şeyler değil.


  • @Enes-Kartal, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba Mevcut çalıştığınız veya okuduğunuz yerlre kısmında sekmelerde student yoktu bende education seçtim ve şu an okuduğum üniversiteyi ve adresini yazdım.Sorun olur mu ?
    bide 1 ay felan bir store da çalışmıştım çalıştığım yerler kısmına çok kısa süre olduğu için yazmadım sıkıntı teşkil eder mi arkadaşlar .Teşekkür ederim şimdiden

    sn @Enes-Kartal ,
    İmzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz ileride soracağınız sorulara ve yardım isteklerinize Case Numaranız ve bulunduğunuz aşama görülerek daha etkin ve hızlı cevaplar gelir. Lütfen sürecinizi aşağıdaki linkte tarif edildiği gibi imzanıza taşıyın.
    https://bit.ly/3cIMFIw


  • ds260 formunu açtırmak için mail atanlara dönüş yapılması neticesinde artık 2022 kazananlarına yönelik işlemlere başladılar diyebilir miyiz? Bu yakında zamanda evrak talebi alacağımızı gösterir mi sizce?


  • @darkside evet ama daha eylül mülakat mailleri gelmedi nasıl olacak kimse bilmiyor. Beklemekten başka yapacak birşey yok gibi. Kimseden ses yok.

  • ⭐⭐⭐

    @darkside Evet, DV2022 ile ilgilenmelere başladıklarının göstergesi bu. Yakında ilk sıradaki arkadaşlara evrak talebi ve akabinde hızlıca evrak onayları gelecektir.


  • @smartcells imzaladım şimdi cevap verebilecek misiniz acaba


  • @gucarslan Teşekkürler. İçim rahatladı :)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Enes-Kartal, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells imzaladım şimdi cevap verebilecek misiniz acaba

    iki sorunuz için de hayır, sorun olmaz.

    *bu arada sorunuza cevap verilmesi için imza şart koşulmuyor. sn. @smartcells size daha net cevap verebilmek icin bunu talep etti, bu tamamen doğru ve net cevaplar alabilmeniz ve ileti kirliliğini engellemek için.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Enes-Kartal, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba Mevcut çalıştığınız veya okuduğunuz yerlre kısmında sekmelerde student yoktu bende education seçtim ve şu an okuduğum üniversiteyi ve adresini yazdım.Sorun olur mu ?
    bide 1 ay felan bir store da çalışmıştım çalıştığım yerler kısmına çok kısa süre olduğu için yazmadım sıkıntı teşkil eder mi arkadaşlar .Teşekkür ederim şimdiden

    Sn. @goblis zaten sorunuzu cevaplamış, her iki konu da önemsiz ve formu açtırııp düzeltmeye gerek yok. Hayırlı olsun.

    İmzanınızı düzenlemenizi isterken "ileride soracağınız sorulara ve yardım isteklerinize" daha hızlı ve net cevap almanız için tavsiyeydi. Böylece size cevap verilmeden önce "hangi yılın talihlisiniz, case numaranz kaçtı, formu ne zaman gönderdiniz, şunu ne zaman yaptınız, bunu ne zaman yaptınız gibi" sorularla vakit kaybetmeden durumunuzu görüp hemen cevap verebilirler.


  • @smartcells teşekkür ederim


  • @vg1325, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    iyi günler 2022 telegram grubuna volkan gögce olarak gönderdim eşim 2022 talihlisi [email protected] olarak 2022 tarihli kayıt formu doldurdum yanıtınız kayır edildi denildi.
    2022 telegram grubu kuruldu mu faaliyete geçti mi?

    ayni mesajları farklı başlıklara yazmayin lütfen. bir kere yazip cevap verilmesini beklemeyin..


  • Herkese merhabalar, DS-260 formunu defalarca kontrol ederek dikkatli bir şekilde doldurdum ve submit ettikten sonra PDF'den kontrol ettim fakat aklıma takılan birkaç soru var.
    1- Can you speak and/or read languages other than your native language? kendi formumda bu soru ile karşılaşmadım kişiden kişiye sorularda farklılık olabilir mi?
    2- Is your mother's address the same as your father's? sorusu formu dolduruken karşıma çıkmasada PDF'de boş gözükmekte.
    3- Formu doldururken kaydedip çıktığımda Son 5 yıl içerisinde seyahat ettiğim ülkeler sorusuna verdiğim cevabın sürekli silindiğini fark ettim. En son submit yapmadan önce tekrar doldurup öyle submitledim fakat ne soru ne de cevabı PDF'de gözükmemekte.
    Bunlar için bir şeyler yapmalı mıyım? Bu konu hakkında beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.


  • @darkside, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    ds260 formunu açtırmak için mail atanlara dönüş yapılması neticesinde artık 2022 kazananlarına yönelik işlemlere başladılar diyebilir miyiz? Bu yakında zamanda evrak talebi alacağımızı gösterir mi sizce?

    Evrak talebini simdi alsaniz da surec 1 Ekim 2021'den once baslamayacak, bilginize.


  • @beotkkot, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese merhabalar, DS-260 formunu defalarca kontrol ederek dikkatli bir şekilde doldurdum ve submit ettikten sonra PDF'den kontrol ettim fakat aklıma takılan birkaç soru var.
    1- Can you speak and/or read languages other than your native language? kendi formumda bu soru ile karşılaşmadım kişiden kişiye sorularda farklılık olabilir mi?
    2- Is your mother's address the same as your father's? sorusu formu dolduruken karşıma çıkmasada PDF'de boş gözükmekte.
    3- Formu doldururken kaydedip çıktığımda Son 5 yıl içerisinde seyahat ettiğim ülkeler sorusuna verdiğim cevabın sürekli silindiğini fark ettim. En son submit yapmadan önce tekrar doldurup öyle submitledim fakat ne soru ne de cevabı PDF'de gözükmemekte.
    Bunlar için bir şeyler yapmalı mıyım? Bu konu hakkında beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

    1. olabilir, siz sadece size sorulan sorulara cevap verin... yeterli...

    2. sorun olmaz.

    3. bu problemin kaynagi siz degilsiniz, dolayisiyla telas etmenize gerek yok.


  • @crazycells Teşekkür ederim.


  • Merhabalar,ds formunu doldururken kanadaydım adresler kısmında ilk gelidğimde 14 günlük karantinayı geçirdiğim adresi yazmadım ama sonrasında yerleştiğim yeri yazdım fakat geçenlerde adres beyanı için konolosluğa gitdiğimde şuanki bulunduğum adres taşınma tarihini temmuz da taşındığım için temmuz olarak işaretledim ama ds formunda bu adresi haziran olarak yazmıştım(14 günlük adres yerine bunu yazayım dedim arada boşluk olmasın diye) yani eğer ilerleyen zamanda sorun olmaması için ne yapmalıyım ? sonradan bu adres bölümünü formda değiştirebilir miyim? yoksa kosnolosluğa gidip adres taşınma tarihini hazirana aldırmaya mı çalışmalıyım?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muratcan bu sorun değil merak etmeyin, o şekilde kalabilir.
    bu arada lütfen sürecinizi imzaniza taşıyın!


  • Arkadaşlar merhaba Ağustos ayı vize bülteni açıklandı mı? https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2021/visa-bulletin-for-august-2021.html şu siteye bakar mısınız bide dv 2022 için eylülle alakalı da 7.000 küsür bir şeyler yazıyor tam anlayamadım ama anlayan var mı


  • @crazycells merhabalar! Evrak talebi geldiğinde belgeleri ne kadar hızlı göndermek lazım? Birkaç gün, birkaç hafta? CNmiz 10 binlerde. Çok teşekkür ederiz!


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    522k Bakış
    ReLoadR
    @Serapp said: @ReLoad said: @Serapp said: Ustraveldocs sitesinde başka ülkede olup Ankara yapmak isteyenler bir de şunu deneyin: https://ustraveldocs.com sitesine gidin. O saatte mesaide olan bir ülke seçin. Seçtikten sonra sayfanın sonundaki contact us tıklayın. Live Chat’i varsa tıklayın ve yazışmaya başlayın (bazı ülkelerin Live Chat’i yok, olanı bulun). Profilinizdeki ülkeyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Sizden isim, pasaport, CN number gibi bilgiler ister, verin. Hangi ülke olarak değiştirelim diye sorar, siz Ankara deyin. Bir kaç saat sonra profilinizdeki ülke sizin istediğiniz ülke olarak düzelecektir. Live Chat operatörlerinden hiç biri yanıt vermiyor sadece otomatik Merhaba cevabı geliyor. Başka bir yolu var mı? O ülkenin mesai saatlerinde olup olmadığına dikkat edin. Örneğin sabahları Asya, gündüz Avrupa, akşamları Orta veya Güney Amerika'dan bir ülke seçerseniz cevap verirler. Saatlere göre baktım. Benim şansıma denk gelmiyor sanırım. En son çare [email protected] adresine de mail attım. Haftabaşı tekrar Live Chat i deneyeceğim.
  • DV2022 UAO v Biden Davası (Nisan 2022)

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    72
    6 Oy
    72 İleti
    5k Bakış
    G
    @Mehmet-Yılmaz-1 Merhaba, oturum istemedi.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 28 Oy
    3k İleti
    773k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum