Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• ⭐⭐⭐⭐

@MySea teşekkür ederim

• @denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Şu an turist vizelerinin açılmasını bekliyorum sabırsızlıkla. Danışmanlarım da sağolsun yardımcı oluyorlar bana bilgi vererek. Vizemizi alır almaz en az 3 haftalığına abd ye gidip işi gücü belirledikten sonra buraya döneceğim. 3 ay içinde de buradan tüm her şeyi topladıktan sonra Behlül kaçar diyeceğim. Sonrası Allah kerim.

Saygı duyarım dostum arkdaşım- işallah senın isteklerin olur - git gör önce bir vizeni al - bak - ücretsiz izin al benım gibi ben 4 ay aldım ve kaldım ve kararını tam olarak verirsin.

turist al - sonra eğitime vevirirsin - kafana koyduysan buna dayanırım diyorsan - yaparsın - oylelerini gördüm çünkü - benımle 2014 yılında giden çoçuklar hala oradalar - dayanıyorlar çalışıyorlar - bir yolunu bulup kalmak istiyorlar.

başarılar dilerim 🙂 selamlar.

• @serkanist ben tamamen ilişkimi kesip gideceğim ama eşim için aynısını yapmayı düşünüyoruz. Kendisi 1 sene ücretsiz alıp gidecek sonra istifa edecek. Benim başka planlarım var zaten durumum da çok farklı. Yine de fikrin için teşekkürler.

• Gidişat iyi değil Amerika tarafında problem çıkmasa bile bayram sonrası bizde çok büyük problem çıkacak konsolosluk larda bizim ülkemizin alacağı kararlara bağlı oldukları için yine işler iyice yavaşlayıp durma noktasına gelecek gibi. 2 aşıyı olup üzerine bu sıcakta hala maske takıyoruz, millet normalde bu kadar kıç kıça dolaşmaz inadına yapar gibi öyle geziyorlar bu gidişle 1 sene daha yalan olacak

• @denizci10 sadece şunu diyorum yapacaksan hiç geçikme bir şekilde yap - kafana koyduysan birazcıkta elinde para varsa bir yolunu bulursunuz diğe düşünüyorum - ailende sana destek olacaksa ne güzel. kafa kafa verip yaparsınız işalllah.

ben bekar olduğum halde yapamadım 😕 dediğim gibi gidip gördüm - baktım gc hayat boş- milletin eline bakıyorsun hep - insanlar çıkarcı senın üstünden bir şeyler yapmak istiyorlar - ama tanıdıkların varsa ve bir iki arkadaş maddi olmasa bile manevi yonden sana destek olabilirler.bu güzel ..

ben şimdi gelecek gc başvrurum- ama şu emeklilik hak edersem çeker giderim.

her yıl eniştem ablam için başvuruyorum çıkarsa - zaten onlarda olacağı için hiç düşünmem giderim.

hadi bakalım... 🙂

• @serkanist ben de öyle yapacağım vizeyi alır almaz hiç gecikmeden yapacağım.

• ⭐⭐

Pasaport geçerlilik süresini ay bazlı mi yoksa gün bazlı mi hesaplamak gerek örneğin 3 ay daha geçerli mi yoksa 90 gün daha geçerli midir diye hesaplamak gerekiyor

• Merhabalar,

B1/B2 vizesi için görüşme tarihini erkene çekmenin limiti var mıdır? Bazı yerler tarih değişimi için 3, bazı yerlerse 5 hakkımız olduğunu söylüyor. Tarihi bu sayılardan daha çok değiştirip sorun yaşayan/yaşamayan var mıdır?

• @herebromos covid yüzünden mart 2020’den bugüne randevum 10 kere iptal olmuştur herhalde..her seferinde de yeniden randevu aldım. Zaten kendileri vize servisini durdurdukları için sorun olmuyor.

• @ellabella cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki konsolosluk iptal etmediği halde, kendi randevumuzdan daha erken bir tarihte boşluk açıldığını gördüğümüzde görüşmenin tarihini değiştirme konusunda bir limit var mı biliyor musunuz? Yoksa fark etmiyor mu

• @herebromos daha erken tarih açıldığında kendiniz de tarihi değiştirebilirsiniz. Limit yok defalaraca yaptım, merak etmeyin.

• @LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Pasaport geçerlilik süresini ay bazlı mi yoksa gün bazlı mi hesaplamak gerek örneğin 3 ay daha geçerli mi yoksa 90 gün daha geçerli midir diye hesaplamak gerekiyor

eger bu hesaplari yapmaniz gerekiyorsa, o durumda yeni ve 10 yillik bir pasaport almanizi tavsiye ederim 🙂

ayrica dediginiz hesaplari gune gore hesaplamalisiniz.

• @herebromos, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhabalar,

B1/B2 vizesi için görüşme tarihini erkene çekmenin limiti var mıdır? Bazı yerler tarih değişimi için 3, bazı yerlerse 5 hakkımız olduğunu söylüyor. Tarihi bu sayılardan daha çok değiştirip sorun yaşayan/yaşamayan var mıdır?

Boyle bir limit oldugunu ilk defa duyuyorum, bana dogru bilgi gibi gelmedi...

• ⭐⭐

@crazycells elimde yeşil pasaport var tekrar yenisini maalesef alamam o yüzden bu hesabı yapmam gerekiyor, güne göre dediniz anladığım kadarıyla 3 aylık derken salt 3 ay değil 90 günden fazla olmalı denmek istiyor

• ⭐⭐⭐⭐

Screenshot_20210727-202014_Gmail.jpg

Böyle bir mail aldım. Ne demek olduğunu anlamadım??

• Bu ileti silindi!

• @denizci10
    Vizeniz basıldıktan sonra pasaportlarınızın gönderileceği adresinizi güncellemenizi istiyor muhtemelen kendinize yakın pttnin adresini ais kaydında girmiştiniz.. Artık sadece Ankara için Çankayada yıldızevlerdeki ptt seçilebiliyor bunu ais kaydından tekrar düzenlemenizi bekliyorlar..yada kurye hizmeti istiyorsanız bunu girmenizi istiyor. Ben az önce çankaya ptt diye düzenleme yaptım kendi ilçemdeki ptt gözükmüyordu artık seçeneklerde..sağlıcakla kalın..

• ⭐⭐⭐⭐

@bozo teşekkür ederim ama ben de eşimin iş adresini girmiştim ekstra ücret ödeyerek. Ben zaten vize randevusundan önce yapmayı düşünüyordum. Yine de çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Sayin @gucarslan 'in AIS degisikligi konusundaki iletisi surada:

@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

AIS Kaydı'nda Önemli Değişiklik

mülakat sonrası pasaport teslimi icin yapılan AIS Kaydı işleminde bugün önemli bir değişiklik oldu.

Sayın Vize Başvuru Sahibi,
    30 Temmuz 2021 tarihinden itibaren vize ile ilgili belgelerin iade seçenekleri değişmiştir. Vize başvuru sahipleri, tercih ettikleri belge iade seçeneğini seçmek için konsolosluk görüşme randevularına katılmadan önce vize randevu hizmeti web sitesini https://ais.usvisa-info.com ziyaret etmelidir.
    Mevcut seçenekler arasında, iki hizmet noktasından ücretsiz olarak belge alınması yer alır. Başvuru sahipleri ayrıca, ek hizmet noktalarında belge alımı ve belgelerin bir ev veya iş adresine kurye ile teslimi dahil olmak üzere, premium, ücreti kullanıcı tarafından ödenen belge iade hizmetlerini seçme seçeneğine sahiptir.
    Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
    CSRA Vize Bilgi Hizmetleri Ekibi

daha önce ptt şubesinden teslim alinabilinen pasaportlar, şimdi iki farklı seçenekle de premium hizmet alinarak ucretli teslim alınabilecek.

1- Bedava 2 ptt subesi
    2- 51 TL ucretli istediginiz subeden teslim alma
    3- 60TL x pasaport sayisi ucret verirseniz eve teslimat

mülakat almis ve hali hazırda AIS kaydı yapmış herkesin bu işlemi siteden yapması gerekmektedir.

📍 gerekli değişikliğin nasıl yapılacağıni anlatan doküman 👇🏻
    https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/ais_ptt_adres_degistirme.pdf

• @LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@crazycells elimde yeşil pasaport var tekrar yenisini maalesef alamam o yüzden bu hesabı yapmam gerekiyor, güne göre dediniz anladığım kadarıyla 3 aylık derken salt 3 ay değil 90 günden fazla olmalı denmek istiyor

evet, neden 3 aylik sureye bakiyorsunuz, tekrar hatirlatabilir misiniz? Vize basilabilmesi icin mi? Baska bir nedeni de var mi?

Benzer Başlıklar

• B1-B2 vizesiyle oturum uzatma

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) b1 vizesi b2 vizesi oturum
    4
    0 Oy
    4 İleti
    607 Bakış
    S
    merhaba turist vizesi yenilemede greencarda başvurulan fotoğrafla aynısı olursa sorun olurmu? 6 aylık değil bu denilirmi?
  • B1/B2 Vize Iptali nerden kontrol edilebilir?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    gucarslanG
    @peace33 yasal olmayan konular için bir avukatla görüşmelisiniz. sorunuzun cevabını bilsem dahi size bu konuda yardımcı olamam. bu sebeple sizi forumdan uzaklaştırıyorum.
  • 0 Oy
    10 İleti
    4k Bakış
    melihguneyM
    @mr-bozturk Yani bu işin bir matematiği yok. Genel kanı ülkenle bağlarının kuvvetli olduğunu göstermek. Şirketin Amerika'daki ofisini ziyaret edeceğim dediğinde vize görevlisi farklı bir algıya kapılabilir. Diğer taraftan şirketi ziyaret edeceksin o zaman neden şirket sponsorluğunda gitmiyorsun da diyebilir. Tabii bu söylediklerim tamamıyla farazi. Eşinizle aynı şirkette çalışıp şirketin Amerika'daki ofisini birlikte ziyaret edeceğiz demek biraz şüpheli bir hareket olabilir.:) Yani bilmiyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar farklı yorumlar yapabilir.
  • AP - İDARİ İŞLEM - TURİSTLİK VİZE B1-B2

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    22
    0 Oy
    22 İleti
    2k Bakış
    M
    @ayvalik10 Kardeşim mrb bi arkadaş vardı bi forumda tanıştık onunda 1 yıl falan olmuş hala çözülmemişti bakanlığa kadar gittiğini ancak bir netice alamadığını falan yazmıştı bende kendisine konsolosluğa hitaben sürenin çok uzadığına dair bir mail yazmasını hatta başvuru tarihini konu kısmına yazmasını söyledim dediğimi yaptı 2 saat içinde cvb geldi ve pasaportunu göndermesini sürenin uzadıgi icin özur dilediklerini belirttiler çünkü diğer türlü otomatik msj yolluyo konsolisluk yani normalde 6-8 aydan sonra işlemi hızlandırıyorlar sen yeterki dikkat çekecek bir mail gönder hiç bir sebeple 23 ay seni yeniden başvurma hakkından mahrum edemez bir defa
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k