[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@Kursaduo, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Herkese merhaba,
DV2021 zamanındanım, Geçen haftalarda mail adresime
'' Required Entry Status Check for DV Submission '' Konu başlıklı
''ISIKLILAR, KURSAD:You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing. '' içerikli .
Mail geldi ve tıklayınca Ankara'daki görüşme tarihimi görebildim.
Ama kısa süre sonra şöyle bir mail geldi,

Ne yapmam gerekmektedir ? Site ismi genelde gov'lu bir şey bekliyordum o yüzden sormadan bir şey yapmak istemedim.
ABD'nin tum konsolosluklari vize randevu islemleri icin AIS dedigimiz bir araci kurumla calisiyor, o nedenle emailin geldigi yer .com ile bitiyor. Surecin asamalarini bir daha gozden gecirmenizi tavsiye ederim ben de. AIS kaydinizi yaptirmayi unutmayin. Bol sanslar.
-
Merhabalar bende muayne için randevu alacam en kısa sürede ve adres istiyor bende ds-260 formundaki adresi yazacağım hala net adresim belli değil ve gitmeye yakın belli olacak gibi duruyor iş vb. durumlar ila alakalı. 19 Ağustos da mülakatım var o tarih de adresim belli olması çok düşük bir ihtimal.
1.Adresi büyükelçilik görüşmesinde önce yorumlarda değiştirebileceğimizi yazmış arkadaşlar bende elçilikte değiştirsem adresi olur mu. Elçilik görevlileri muayne randevusu için yazdığım adresi görüp problem çıkarırlar mı.
2.Adresi Amerika ya girişte değiştirirsem ne gibi sorun olur bu ihtimal benim için daha yakın. (bu arada snn number ds-260 formunda talep etmiştim)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
@sakaryalı93, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar bende muayne için randevu alacam en kısa sürede ve adres istiyor bende ds-260 formundaki adresi yazacağım hala net adresim belli değil ve gitmeye yakın belli olacak gibi duruyor iş vb. durumlar ila alakalı. 19 Ağustos da mülakatım var o tarih de adresim belli olması çok düşük bir ihtimal.
1.Adresi büyükelçilik görüşmesinde önce yorumlarda değiştirebileceğimizi yazmış arkadaşlar bende elçilikte değiştirsem adresi olur mu. Elçilik görevlileri muayne randevusu için yazdığım adresi görüp problem çıkarırlar mı.
2.Adresi Amerika ya girişte değiştirirsem ne gibi sorun olur bu ihtimal benim için daha yakın. (bu arada snn number ds-260 formunda talep etmiştim)
1- merhaba, hiçbir sorun olmaz değiştirebilirsiniz. muayene adresini DS260'dakini yazabilirsiniz.
2- olmaz, orada da değiştirebilirsiniz.
-
@sakaryalı93, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
guvenli adresler verdiginize emin olun.
Konsoloslukta, ABD'ye giriste veya sonrasinda adres degisikligi yapsaniz dahi, GC ve SSN ilk adrese gidebiliyor. Sizin adres guncelleme yapmaniz, USCIS'in de cok hizli adres guncellemesi yaptigi anlamina gelmiyor maalesef. Bu durumda eger ilk adrese giderse ve kaybolursa tum sorumluluk size ait oluyor. Maalesef adres degisikligi yapilmasina ragmen, kartin yanlis adrese gidip kayboldugu durumlar daha once cokca yasandi forumda, o nedenle bu konudaki forum tavsiyemiz tum surec boyunca tek bir guvenli adres kullanip kartlar size ulasana kadar bu adresi degistirmemeniz yonunde.
-
Merhaba sevgili forum üyeleri, öncelikle hepinize iyi bayramlar! Sizleri tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın fakat daha öncesinde bana gelen maili mülakat tarihi sanmışım :) meğer sadece evrak onayı imiş gülsem mi ağlasam mı bilemedim size sorum şu; 88.. lerdeyim eylüle kadar mülakat sırası gelir mi?
-
@feridetlngn Merhaba iyi bayramlar. Ankara eylül ayı için mülakat dağıtırsa, sizi de çağırırlar.
-
Sağlık muayenesini cuma günü olup, cumartesi sonuçları alabiliyor muyuz? Çünkü sonuçları ertesi gün 2-4 arası veriyorlar ama cumartesi unganlar 12’ye kadar açık.
-
@Atmosfera bunu telefonla ya da mail ile kendilerine sorun lütfen. en doğrusu bu olacaktır..
-
Merhaba arkadaşlar
AIS kaydı oluşturmaya çalışırken ad soyad Mail şifre bilgilerini girdikten sonra devam seçeneğini seçiyorum Mail kısmın altında bu yazı çıkıyor has already been taken hatası veriyor nedeni ne olabilir -
@gulten, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhaba arkadaşlar
AIS kaydı oluşturmaya çalışırken ad soyad Mail şifre bilgilerini girdikten sonra devam seçeneğini seçiyorum Mail kısmın altında bu yazı çıkıyor has already been taken hatası veriyor nedeni ne olabilirDaha önce ais kaydı oluşturmuş muydunuz şuan kullandığınız e-mail adresiyle?
-
Merhaba arkadaşlar
AIS kaydı oluşturmaya çalışırken ad soyad Mail şifre bilgilerini girdikten sonra devam seçeneğini seçiyorum Mail kısmın altında bu yazı çıkıyor has already been taken hatası veriyor nedeni ne olabilirDaha once herhangi bir ABD vizesi basvurusu icin hesap olusturmussunuz.
-
@crazycells evet oluşturuldu fakat şifremi hatırlamıyorum
-
@28Bjk1903 evet fakat şifremi hatırlamıyorum ne yapmam gerekiyor
-
@28Bjk1903 evet ama şifremi hatırlamıyorum ne yapabilirim
-
@28Bjk1903 evet ama şifremi hatırlamıyorum ne yapabilirim
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/users/sign_in/iv
girdikten sonra parolayı unuttunuz veya sıfırla seçeneklerinden herhangi birini kullanabilirsiniz
-
Saglık muayenesi için kaydolurken yaşadığınız diğer ülkeler diyor ancak bir tane seçme hakkı veriyor. Direkt ABD'yi mi seçmeliyim(aynı zamanda en uzun süre yaşadığım), yoksa en son yaşadığımı mı?
-
@ahmetcpaos en son olanı yazın lütfen.
-
Merhaba.
Forumda yeniyim.
Dv2021 için
Benim sorum ya da sorunum
Ds260 formlarını doldurdum onayladım
Sonra evrakları e posta olarak gönderdim yapmadığım birşey var mı?
Ya da eksik yaptığım?
Hala mail bekliyorum. Evrak gönderimi Kasım 2020.
Yapmam gereken birşey varmı?
Teşekkür ederim. -
@mcakal, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhaba.
Forumda yeniyim.
Dv2021 için
Benim sorum ya da sorunum
Ds260 formlarını doldurdum onayladım
Sonra evrakları e posta olarak gönderdim yapmadığım birşey var mı?
Ya da eksik yaptığım?
Hala mail bekliyorum. Evrak gönderimi Kasım 2020.
Yapmam gereken birşey varmı?
Teşekkür ederim.Su an icin yapabileceginiz baska bir sey yok gibi...
Evraklari KCC mi istedi, yoksa siz mi direkt beklemeden gonderdiniz?
Ayrica dosya numaranizi imzaniza yazmanizi tavsiye ederim.
-
Merhaba
Ds-260 formumda düzeltme istedim ve mail attım yaklaşık bir buçuk ay geçti hala form açılmadı normal midir ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum