[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@cem1 Vize mülakatı öncesi sağlık muayenesine aşı karnesi olmadan sözkonusu antikor test sonuçlarını gösteren belgelerle girdiniz mi ve bağışıklığınızın yeterli seviyede olduğunu gösteren hastalıklara karşı aşı yapılmasına gerek görmediler mi?
Sağlık muayenesine giren bazı üyeler seroloji test sonuçlarının kabul edilmediğini ve aşı yapıldığını paylaşmışlardı. -
@iceberg06 tebrikler, bundan sonraki surecte bol sanslar. :) :thumbs_up:
-
@elma, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Sağlık muayenesine giren bazı forum üyeleri tarafından seroloji test sonuçlarının (belirli hastalıklara karşı aşı ve/veya geçirilen hastalık sonucu antikor düzeylerini, bağışıklık kazanıp kazanılmadığını gösteren test sonuçları) kabul edilmediği ve muayene sırasında aşıların yapıldığı paylaşımlarını hatırlıyorum.
Ülkemizde maalesef eskiden her birey için aşı kayıtlarının tutulmadığını biliyoruz. Çocukluk ve ergenlik dönemi aşılarımızın yapıldığını bilmekle birlikte bu aşıların yapıldığını nasıl belgelendirebiliriz? Aile hekimleri vatandaşın talebi ve aşılarının tam olarak yapıldığı beyanı üzerine çocukluk ve ergenlik dönemi aşılarının tam olarak yapıldığını gösteren bir belge verebiliyor mu? Verebiliyor ise bu belgelerde aşıların uygulandığı tam tarihlerin belirtilmesi gerekiyor mu? Sadece aşıların isimleri tek tek belirtilerek sözkonusu aşıların yapılmış olduğu yönünde bir belge yeterli olabiliyor mu?
Ayrıca, sağlık muayenesine girenlere ellerinde herhangi bir aşı belgesi yoksa hangi aşılar yapılıyor? Aynı anda çok sayıda aşı yapılabiliyor mı?
eger asi belgeniz yoksa cok da degerlendirilmiyor maalesef. Vurduklari asilari ayni gun olmanizda bir sakinca yok, ayni zamanda tekrar olmanizda da bir sakinca yok. Dolayisiyla telaslanmanizi gerektiren bir durum yok.
-
@Gökhan-G, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhaba
Hesapta gösterilmesi gereken parayı işte olduğumdan dolayı ailem yatırsa, problem olur musorunuz tam anlasilir degil maalesef. Hesabinizdaki para su anda nerede?
-
@CoinLocker, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle vizesini ve mülakat tarihini alan herkesi tebrik ediyorum. Darısı bekleyenlerin başına. Umarım herkes en yakın zamanda hayallerine kavuşur.
Biz de mülakat tarihimizi aldık ve benim iki sorum olucak yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1- Asıl talihli eşim ve biz daha önce WAT ile Amerika'da bulunup çalışmıştık. DS260 formunu doldururken Önceki adresler kısmında 3 ay Amerika'da kaldığımız adresi ve Amerika vizesi kısmında vize bilgilerini girdik ancak eşimin DS260 formunda önceki iş tecrübeleri kısmında Amerika'da çalıştığı işi eklemeyi unuttuğumuzu fark ettik. Bu bir problem yaratır mı bununla ilgili konsolosluğa mail atıp bilgi vermemiz gerekir mi?
2- Mülakat için gerekli belgeleri toplarken adli sicil kaydı ve nüfus kaydını evrak gönderiminde olduğu gibi e-devletten alınan belgeleri kullanabiliyor muyuz yoksa bu belgeleri nüfus ve adliyeden mi almamız gerekir?
Teşekkürlerilk sorunuzun cevabi da, sorun olmaz. diger sorunuzu sayin @ayvalik10 cevaplamis.
-
cevabınız için cok tesekkürler gerekli miktarı topladım ve banka dökümü aldım..fakat banka bana e-imzalı olarak verdi ve ilgili imza sürkülerini yolladı..bu bir sorun teşkil edermi?
-
@godzilla1923, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
cevabınız için cok tesekkürler gerekli miktarı topladım ve banka dökümü aldım..fakat banka bana e-imzalı olarak verdi ve ilgili imza sürkülerini yolladı..bu bir sorun teşkil edermi?
hayir, sorun olmaz. Ilgili belgenin banka tarafindan hazirlanmasi yeterli.
-
@elma maalesef henuz boyle bir deneyimim olmadi, sadece hastane sureciyle ilgili kisma cevap vermek istedim, o konuda deneyimim oldu. Var olan asilari uganlara gostermek gerektigi ancak nihai kararin onlarda oldugunu okudum simdiye kadar forum uzerinde. Elinizdeki asilari ve antikor testlerini kabul edip etmeyeceklerini bilmiyorum.
-
@crazycells cevap icin tesekkurler .
-
Sn. @crazycells
Hesaba parayı kendim yatıramadım. ailem yatırdı. Bu yüzden sorun cıkarırlar mı. Bu para senin değil gibisinden.
Saygılarımla
-
Unganlara DS 260 confirmation page yerine case no mun yazdığı mulakat mailimi gösterdim. Problem oluyor mu bu
-
@isik merhaba, biz Cumartesi günü gittiğimiz randevumuz için tetkikleri aynı gün tamamlayabildik ancak rapor için Pazartesi 14.00 ile 16.00 arasında gelmemiz söylendi, hafta sonu çalışmıyorsanız bu opsiyonu değerlendirebilirsiniz. Biz farklı gün alabilir miyiz diye sormadık ama Pazartesi günü saat 14.00'den sonra herhangi bir gün gelebilirsiniz de demediler, muayehane yoğun oluyor, raporları o nedenle bekletmek istemiyor da olabilirler, bence bu sorunuzu arayıp sorduğunuzda muhakkak yanıtlayacaklardır. Cumartesi günü gitmeniz durumunda sabah erken saatler için randevu oluşturmanızı öneririm. Cumartesi günü saat 13.00 e kadar çalışıyorlar.
-
Vizenizi almanıza çok sevindim. Green Card lı Amerikadaki hayatınızda mutluluklar dilerim. Zaman ayırıp mülakat tecrübenizi bizle paylaştığınız için teşekkürler.
Umarım bu mutluluğu geride kalan tüm adaylar yaşar. -
@iceberg06 Randevu ve uçak bileti aldım çoktan. Bugün mail attım bu soru ile, bakalım cevaba göre değiştirebilirim.
-
@Gökhan-G, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Sn. @crazycells
Hesaba parayı kendim yatıramadım. ailem yatırdı. Bu yüzden sorun cıkarırlar mı. Bu para senin değil gibisinden.
Saygılarımla
insanlara aileleri destek olabilir, borc veya hediye para verebilir... Ben bunda bir sorun goremiyorum...
-
@Gökhan-G, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Unganlara DS 260 confirmation page yerine case no mun yazdığı mulakat mailimi gösterdim. Problem oluyor mu bu
problem olmaz.
-
Merhaba arkadaşlar. Benim de mülakatta gösterilmesi gereken maddi birikim ile ilgili bi sorum var. Mülakatta göstermemiz gereken para dolar olmak zorunda mı? Benim TL hesabım var tüm hesap hareketlerim burada. Dolar hesabımda herhangi bi hareket yok. Mülakatta TL hesabımın dökümünü göstersem sıkıntı olur mu? Şimdi dolara çevirsem TL hesabımı bi anda hesap hareketi olur diye sıkıntı olur diye düşünüyorum. Geçmiş yılların deneyimlerine baktığımda hep dolar gösterildiğini okudum, bundan dolayı sormak istedim.
-
@Arne-Saknussemm, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhaba arkadaşlar. Benim de mülakatta gösterilmesi gereken maddi birikim ile ilgili bi sorum var. Mülakatta göstermemiz gereken para dolar olmak zorunda mı? Benim TL hesabım var tüm hesap hareketlerim burada. Dolar hesabımda herhangi bi hareket yok. Mülakatta TL hesabımın dökümünü göstersem sıkıntı olur mu? Şimdi dolara çevirsem TL hesabımı bi anda hesap hareketi olur diye sıkıntı olur diye düşünüyorum. Geçmiş yılların deneyimlerine baktığımda hep dolar gösterildiğini okudum, bundan dolayı sormak istedim.
paranin birimi onemli degil, dolar da olur turk lirasi da...
-
Cevap geldi. Benzer planları olanlar için yazıyorum:
"Sabah açılış saatimiz 09.00 dur. Alabilirsiniz."
-
Arkadaşlar herkese merhabalar ben DS260 dosyamı gönderdikten 1 ay sonra onay aldım, onay aldıktan 5 ay sonra bir evlilik gerçekleştirdim fakat evlilik sürecim malesef iyi gitmedi, sonrasında boşanma kararı aldık ve boşanma kararını aldıktan sonra dosyalarımı güncelleyemedim, çünkü eski eşimle iletişimimiz koptu zaten 2 ayda oluşan bir süreçti bu, şuanda boşanma sürecindeyiz ve dava başlattık, asıl Talihli benim ve mülakata giderken dava dosyamı e devletten çıkartıp noterli onaylı şekilde konsolosluğa sunsam bekar olan statümü orda evliye çevirebilirler mi ? Birde evlilik cüzdanı eski eşimde kaldı ona ulaşamıyorum ama bende fotokopisi mevcut bunuda götürmek istiyorum, onun dışında uluslarası evlenme örneği formul B de götürebilirim, bu süreç benim mülakatımda olumsuz bir izlenim yaratır mı ? Sürecin olağan akışında kesinlikle yalan bir beyanda bulunmadı zaten dosyalar gönderildikten ve onay aldıktan sonra evlilik oldu fakat sonrasında kısa zamanda ilişki olarak bitti resmi boşanma sürecinide bu ay başlattık. Sizce neler yapabilirim ? Sevgiler,saygılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum