Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Arne-Saknussemm Hayır, Vizeyi aldıktan sonra istediğiniz eyalete gidebilirsiniz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onur44, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @keysnambır, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells @onur44 Ekran goruntusunu aldigi bilgisayarda pdf dosyalari Microsoft'un Edge browseri ile acilsin diye ayarlanmis. Bu yazi bilgisayardan bilgisayara farkli olabilir. O yuzden buna takilmayin simdi. Emailden indirilen dosyanin da formati degismez bu arada. Edevletten indirilen dosyalarin sadece ismini degistirerek emaile eklediniz degil mi? Baska bir programla acip save as diyerek duzenleme yapmadiysaniz diger talihliler gibi sizin de edevletten verilen dosyalariniz acilabilmeliydi. Kendi olusturdugunuz pdf dosyalarini ne ile olusturdunuz? Belki sorun @crazycells in dedigi gibi pdf versiyonundandir.

    Sayın @keysnambır e-devletten indirdiklerimizin sadece isim güncellemesini yaptık, bu hata mailine sebep olan ilk mailimizde kendimizin hazırlaması gereken pasaport ve evlilik cüzdanını kırtasiyede pdf yaptırdık. Bunların tüm orjinallerini @crazycells ile paylaştım. Hata mailinden sonra bu sefer evrakları en baştan hazırlayıp gene e-devletteki evrakları sıfırdan aldık ve sadece ismini değiştirdik. Pasaport ile evlilik cüzdanımızı bu sefer "microsoft lens" programı ile telefon kamerasından çekip pdf'e dönüştürüp gönderdik ve o mailimi de @crazycells ile paylaştım.

    Umarım, @gucarslan 'ın da dediği gibi ikinci mailimiz onaylanır.
    İyiki varsınız arkadaşlar.

    Ben de problemin sizden kaynaklandigini dusunmuyorum. Gonderdiginiz butun dokumanlar dogru gorunuyor ve aciliyor. Herhalde yeni gonderdiklerinizden birini kabul edeceklerdir. Eger supheniz varsa soyleyin, adobe acrobat ile hepsini yeniden "save as" yaparak size gondereyim. Bir de onlari gonderin...

    Gonderdiginiz emaillerden birini acabildikten sonra digerlerini umursamayacaklardir diye tahmin ediyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hasankarakaya, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba dostlar
    @crazycells @gucarslan
    Mail beklemekten sıkılıp "entrant status check" ten kontrol ettiğimizde 26.08.2021 için "mülakat tarihi" aldığımızı öğrendik. Güzel bir sürpriz oldu. Tüm mail bekleyenlere önerim aynı kontrolü yapmalarıdır. Deneyimli ve bilgisi olan arkadaşlar bu aşamada neler yapılması gerektiğine dair detaylı bir yönlendirme yapabilirlerse çok memnun olacağız. Belgeler, sağlık raporu randevusu, ve banka belgesi ve AIS kaydı gibi. Şimdiden çok teşekkürler ve iyi şanslar.

    hayirli olsun oncelikle...

    bunu zaten herkese tavsiye etmistik diye hatirliyorum, emaillerin ulasmasinda sorun olabilir diye... Cunku bu emailleri cekilis zamani verdiginiz email adresine aliyorsunuz (eger KCC ile ozel olarak konusup o email adresini degistirmediyseniz); bazi arkadaslar hangi email adresini kullandigini hatirlamiyor, bazilarinin ise artik o email adreslerine erisimi olmayabiliyor... O nedenle isi garantiye alip kazandiginizi belirten mektupta mulakat tarihi guncellemesi var mi diye kontrol etmek en dogrusu... 👍


  • Sayın @crazycells zahmet olmayacaksa yeniden "save as" yapıp bana gönderebilirseniz çok seviniriz.

    Saygılarımla.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onur44 tamamdir, birazdan son gonderdiginiz emaildeki dokumanlari o sekilde duzenleyip size gonderecegim.


  • @gucarslan @crazycells Size çok önemli bir sorum olacak. AIS -PTT formunu doldururken e-mailimi girdim. Bu mail adresi aynı zamanda tüm green card işlemlerinde resmi e-posta adresim olarak kullanmıştım. Ancak AIS kaydı oluştururken yine bu mail adresimi kullanmak istediğimde , posta adresinin olduğu yerde "has already been taken" uyarısı çıkıyor ve bu mail adresini kullandırtmıyor. Dolayısıyla kayıt işlemine devam edemiyorum.

    Bu sorunun nedne kaynaklandıpını çözemedim. Başka bir mail adresi kullanarak kayda devam edebilir miyim?

    yanıt için çok teşekkürler....

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @msener, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @gucarslan @crazycells Size çok önemli bir sorum olacak. AIS -PTT formunu doldururken e-mailimi girdim. Bu mail adresi aynı zamanda tüm green card işlemlerinde resmi e-posta adresim olarak kullanmıştım. Ancak AIS kaydı oluştururken yine bu mail adresimi kullanmak istediğimde , posta adresinin olduğu yerde "has already been taken" uyarısı çıkıyor ve bu mail adresini kullandırtmıyor. Dolayısıyla kayıt işlemine devam edemiyorum.

    Bu sorunun nedne kaynaklandıpını çözemedim. Başka bir mail adresi kullanarak kayda devam edebilir miyim?

    yanıt için çok teşekkürler....

    baska bir email adresi kullanabilirsiniz, dosya numarasi ve DS-260 formunun numarasini dogru girdiginiz surece dosyanizda ulasmakta problem yasamazlar.

    Sanirim daha once baska bir vize islemi icin kayit olmussunuz, o hesaba ulasabiliyorsaniz o hesaptan da islemlerinizi halledebilmeniz lazim.


  • @crazycells tamamdır. o zaman başka bir e-posta adresi kullanarak ilerliyorum. çok teşekkür ederim hızlı dönüşünüz için...


  • @crazycells merhaba iyi akşamlar, kusura bakmayın tekrar bu konu hakkında soruyorum fakat içimi rahatlatmak istedim. Bahsettiğiniz site kazandığımızı kontrol ettiğimiz site mi? Öyleyse girdiğimizde eğer mülakat tarihi aldıysak hangi kısmını kontrol etmeliyiz?


  • savediversityvisa.org sitesinde Türkiye'den 4 kişinin refused olduğunu gördüm sebebi nedir acaba bir bilgisi olan var mı arkadaşlar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sultanofhearts refused detaylarına, talihli ile birebir iletisimde olandan öğrenmemiz mümkün değil. sadece birinin ilk başvuruda pasaport kuralı ihlali olduğunu biliyoruz. diğerleri konusunda bir bilginiz yok.


  • @gucarslan Anladım Teşekkür ederim

  • ⭐⭐

    @onur44 pdf dosyasının üstüne gelip mouse un sağ click yapın birlikde ac butununa secip istediğiniz pdf programını secip kaydet deyip cıkarsanız sorun düzelecekdir


  • Merhaba. Ben 15 bininci sıralardayım. Acaba süreç şu an kaçıncı sırada? 15 bine gelir mi sıra? Teşekkürler.


  • Unganlardan randevu almak için Amerika adresi istiyor sistem ama şu an hala bir adresim yok. DS-260 daki gibi unknown yazsam sorun olur mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Peluze-Salihoglu, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba. Ben 15 bininci sıralardayım. Acaba süreç şu an kaçıncı sırada? 15 bine gelir mi sıra? Teşekkürler.

    DV2021 kazananı misiniz?
    lütfen sürecinizi imzaniza taşıyın

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @isik yazabilirsiniz. ancak mülakata kadar bir adres temin etmeye gayret gösterin.


  • @eneseneskargi sanırım o site bende merak ediyorum açıkçası.


  • Merhaba. Çok uzun zamandır takip edemiyorum. Sıram 34066. Sizce sıra gelme durumu var mıdır ? Şu an hangi sırada evrak istemi veya sıra alan oldu ? Nereden görebilirim. Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Uğur-Yamanoğlu merhaba. şuan en son evrak talebi 21100'lerde. tavsiyem talep beklemeden evraklarinizi gönderin. bu saatten sonra talep gelmesini beklemek icin çok geç..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum