Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

• @Mihendiz kardeşim!
    senin adına çok ama çok sevindim..
    ilk günden beri verdiğin emeklerinin hakkını alman en çok beni sevindirdi.
    SaveDiversityVisa için verdiğin emekler için de minnettarım.

yeni hayatında mutluluklar ve sağlık dilerim.
    gün de sizin yarın da, yolun açık olsun..

• ⭐⭐⭐⭐

@Mihendiz ,

Artık yepyeni bir yaşamın eşiğindesin.
    Hayırlı olsun. Yeni yaşamında şansın bol ve yolun açık olsun.

• ⭐⭐⭐

@Mihendiz Okurken bile heyecanlanıyor insan, yaşarken nasıl heyecanlanılmasın ki? :)

Zorlu bir süreci çok şükür mutlu bir sonla tamamladınız. Yeni hayatınızda bol şans! Darısı tüm bekleyen DV2020 ve DV2021 ailesinin bireylerine inşallah! :)

• @Mihendiz Tebrikler. Yeni yaşamınızda bol şanslar.

• @Mihendiz @TR35 hayırlı olsun. yeni hayatlarınızda bol şanslar.

• @Mihendiz yeni hayatinizda bol sanslar.

• @Mihendiz @TR35 Hayırlı olsun bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim. Benim sorum diploma ile alakalı e-devletten çıkan barkodlu diplomayı kabul ediyorlar mı.

• @sakaryalı93 selamlar, teşekkür ederim. Bilemiyorum ben orjinal olanı götürmüştüm, ama resmi olan herşeyi kabul ederler diye tahmin ediyorum. Çoğu belgemiz E-devlet üzerindendi zaten. Bol şanslar.

• @Mihendiz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar darısı bizlere :)

• @TR35 Tebrikler ederim yeni hayatınızda bol şans :)

• @Mihendiz tebrikler bu uzun sürecin sonnunda mutlu haber allmaak en azından hala umudun bitmedigi göstergesi

• @beryyyy , @TR35 , @Mihendiz Tebrikler her şey gönlünüzce olsun inşallah 👏

• Selamlar herkese. Çarşamba günü 4 kişilik aile olarak Unganlarda muayenesine girdik. 2 kızımız var 5 ve 11 yaşlarında. 4. Katta saat 9.15 de kaydimizi oluşturduktan sonra bir alt kata laboratuvara indik. Çocuklardan herhangi bir test yada tahlil talep edilmesi. Ben ve eşim kan, idrar ve röntgen cekindik. Tabiki öncesinde 2 kişi için 235 USD ödedik. Sonrasında tekrar 4.kata çıktık ve öğlen saat 1 için doktor muayenesi aldık.

Saat 1 de tekrar 4. kata doktor muayenesi için gittiğimizde önce beni sonra eşimi sonrasindada eşimle birlikte çocukları aldılar.
    Muayene odasına girdiğimde ameliyat önlüğü tarzında birşeyi üstümde sadece iç camaciri kalacak şekilde giyinmemi( çocuklara bu uygulama yapılmadı ) ve doktoru beklememi söylediler. Yaklaşık 5 dakika sonra doktor geldi. Merhabalaştık. Kronik bir sağlık sorunum olup olmadığını sordu. ardından vücudumda dövme ve yara izi olup olmadigini ve ameliyat oldunuz mu diye sordu. Cevapladiktan sonra bu sefer Hangi şehire gideceğimizi sordu. Türkiye'de ne iş yaptigimizi ve Amerikada Ne iş yapmayı planladığımizi sordu. Bende kısaca ben ve eşimin mali müşavir olduğunu aynı işleri yapmayı planladığımizi ancak ilk zamanlar için iş konusunda seçici olmadan uyuma odaklanacagimizi söyledim. Tanıdık olup olmadığını sordu. Uzaktan bir tanidigimiz var ancak herhangi bir yardım almayacağımizi söyledim. Konuşma sırasında can acıtan 2 iğne yaptı. Benden sonra esimide aynı sorular sorulmuş ve 2 iğne yapılmış. Çocukların aşı kartlarini götürmüştüm. Öncesinde de aile hekiminden aşı gecmisini imzalı olarak almıştım. Onları ilk kayıt sırasında teslim etmiştim. Bu yüzden çocuklara 1 aşı vuruldu. Muayeneler bittikten sonra toplam 840 USD odedik.sonrasinda bankodaki hanımefendi röntgenler de bir sorun olmadığını ve yarın gelip 2 ile 4 arasında sonuçları alabileceğimizi söyledi. Ertesi gün saat 1 civarında oradaydım. Herbiri kapalı bir şekilde 4 zarf aldık. Hepsinin üstünde yapılan ve geçmişte yapılmış( sadece çocukların geçmişi vardı) aşıların işaretli olduğu kağıtlar zimbaliydi. Benim ve eşimin zarfında ayrıca CD( muhtemelen röntgen CD si) vardı. Teslim aldık ve ver elini İstanbul.

• @Uğur-Sarıoğlu geçmiş olsun ve tebrikler :)
    umarım mülakatınız da bu şekilde rahat ve kolay geçer.

deneyiminizi aktardığınız için de teşekkürler.
    şimdi sıra mülakat deneyiminde..

• @Mihendiz hocam tuhaf bir sorum olacak....cerrahi maskeyi sürekli takmanız gerekiyor mu yoksa yüzünüzü görmek için de olsa çıkartmanızı söylüyorlar mı?

• @Mihendiz Hayirli olsun yeni hayatinizda mutluluklar dilerim.

• Merhaba, öncelikle mülakata giren vizesi onaylanan tüm arkadaşları tebrik ederim, darısı en kısa zamanda bekleyen herkese umarım.
    Mülakat için hazırlanması gereken belgelerle alakalı bir sorum olacaktı, mülakatımızda doktora için burslu kabul belgesi ile RA/TA teklifini de diğer belgelerle birlikte vereceğiz ancak ekstradan okulun veya hocanın I-134 formunu doldurmasına gerek var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• @Fethi-Çağlar Hiç çıkarmamı istemediler çıkaranda görmedim açıkçası.

• @sakaryalı93 Benim orjinal yanımdaydı e devletten ekstra olarak onuda almıştım doğrulaması için mi dedi evet dedim sanırım orjinal görmek istiyorlar çünkü orjinali mülakatta tekrar gösterdim.

• vize alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve yeni hayatında başarılar @berry @Mihendiz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k