DV2023 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG vallahi basacam küfürü bu nedir arkadaş ya 😭😭
-
@hayallerabd yok yok izmirlilerde birşey var sen izmirli değilsin öyleyse :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@hayallerabd yok yok izmirlilerde birşey var sen izmirli değilsin öyleyse :D
hakaret sayarım !
-
@hayallerabd gerçekler acıdır izmirli olsaydın çıkardı demi ama :D
-
@Rhonster bak gendini eksiletme bana !
-
@hayallerabd taam taam şe yabma
-
ekrem senin başvuru kaç yıl oldu 3 yıldır buradayım sen hep burdasın
-
@Rhonster bir de bu yıl tampadan vazgeçtim geçen yılki totemimdi tutmadı bu yıl totemim orlando
-
@gariban olmadı bu işte
-
@gariban bende 86 yıldır burdayım ya işte karıştırma oraları :D
-
@Rhonster DV2022 de de olmadı ne yapalım sen gel Orlando iyidir hem benim çocuklar disneylanda gider değişiklik olur sonra da Austin düşünüyorum hele bir çıksın da :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Selamlar ,
Bu sene ilk defa başvurmayı planlıyoruz eşimle beraber lakin görüyorum ki 10 sene bekleyenler var yazıları görünce hayallerim suya düştü :)
Ayrıca başvuru tarihleri ne zaman başlıyor bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
https://www.instagram.com/p/CQ_CfhyFh-d/?utm_medium=copy_link
Lütfen herkes bu yazıyı okusun. @semavi abi haricinde ben bu konuda yardım eden pek görmedim. Allah izin verir gidersem ben de birilerine yardım edebilirim.
Instagram gönderisi silinmiş. Ne ile alakalıydı?
-
@SercanACAR her yıl ekim - kasım ayında olur ancak eylül ayında açıklanacak bülten de tam olarak kesin tarihler belli oluyor. Sadece tarihler değil aynı zamanda değişen şartlar varsa onlarda yazıyor
-
@uzaysan amerika da filistinli yada azeri birisi israilli birisi ile aynı okula gittiklerini sıkı sıkı arkadaş bile değilse konuştuklarını yazıyordu
-
Bu yıl 4. başvurum olacak. İlk başvurduğum zaman yaşadığım heyecan ve umudu hatırlıyorum da çok garipti. :)
-
@Rocky Bazen sadece inanmamız gerekir bazen de umudu kesip farklı kulvarlara yönelmek. Bu çekilişe bel bağlayıp yaşamak bilemiyorum çok yıkıcı olabiliyor. Hayırlısı kaçıncı senem oldu benimde.
-
Bu sene Katılan Butun Arkadaslara Bol Şans Diliyorum ....Haklarında HAyırlısı Ne ise O Olsun
-
İnsanın bilmesi gerekiyor maalesef. Yönlendiren birilerinin olması gerekiyor. Bu forumda 5 senedir başvuru yapan arkadaşlar, abiler, ablalar görüyorum. ABD için biriken para ile İngiltere'ye Ankara antlaşması ile gidilebilirdi mesela ama İngiltere EU'dan çıkınca o da yalan oldu. İllaki ABD takintiniz var mı bilemem ama 5 senedir başvuran kişiler pekala İngiltere'ye gidebilirlerdi. Bu konuda maalesef pek bilgi yok. Yeşil kart konusunda bu forum var ve bir bilgi topluluğu var ama diğer yollar için bazen arasanız da bilgi bulamıyorsunuz. Bu bir eksiklik.
Ben mesela Ankara antlaşmasını bilmiyordum. Green card çekilişini de Twitter'da ki "vallahi selected" diyen videodan öğrendim. Böyle şeylerin varlığını da kendi kendinize maalesef öğrenemiyorsunuz. Ha benim için geç değil ben 23 yaşındayım ama burada benim yasimda çocuğu olan insanlar var. Onlar için mesela bir bilgi kaynağı görüş açılarını çok değiştirebilir.
Kim bilir yurtdışında yaşamak için başka hangi kaçırdığımız/bilmediğimiz yollar var.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
İnsanın bilmesi gerekiyor maalesef. Yönlendiren birilerinin olması gerekiyor. Bu forumda 5 senedir başvuru yapan arkadaşlar, abiler, ablalar görüyorum. ABD için biriken para ile İngiltere'ye Ankara antlaşması ile gidilebilirdi mesela ama İngiltere EU'dan çıkınca o da yalan oldu. İllaki ABD takintiniz var mı bilemem ama 5 senedir başvuran kişiler pekala İngiltere'ye gidebilirlerdi. Bu konuda maalesef pek bilgi yok. Yeşil kart konusunda bu forum var ve bir bilgi topluluğu var ama diğer yollar için bazen arasanız da bilgi bulamıyorsunuz. Bu bir eksiklik.
Ben mesela Ankara antlaşmasını bilmiyordum. Green card çekilişini de Twitter'da ki "vallahi selected" diyen videodan öğrendim. Böyle şeylerin varlığını da kendi kendinize maalesef öğrenemiyorsunuz. Ha benim için geç değil ben 23 yaşındayım ama burada benim yasimda çocuğu olan insanlar var. Onlar için mesela bir bilgi kaynağı görüş açılarını çok değiştirebilir.
Kim bilir yurtdışında yaşamak için başka hangi kaçırdığımız/bilmediğimiz yollar var.
Merhabalar Kanada ve diğer ülkeler kategorisinden Avrupa alt kategorisini tıklarsan orda 2017 de Ankara Antlaşmasıyla ilgili bir sayfa açıldığını görebilirsin.Sadece bunla ilgili değil birçok konuda da sayfa olduğunu görebilirsin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum