Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
-
@smartcells Ankara'nın 9000'e kadar mülakat verdiği son pakette aldım evet.
-
@Sono , Hayırlı olsun. 1,5 yıllık ızdırap mutlu sonla bimeye çok yakın.
-
Çok teşekkürler @smartcells darısı tüm DV2021 ve akabinde de DV2022 talihlilerinin başına inşallah. Güzel haberler yakındır :folded_hands:
-
@Sono, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
@smartcells Ankara'nın 9000'e kadar mülakat verdiği son pakette aldım evet.
Hayırlı olsun sayın @Sono . Çok sevindim sizin adınıza :)
-
Merhabalar çok değerli bilgiler paylaşıyorsunuz emeklerinize sağlık ben geçmişte meslek lisesi bilişim bölümü okudum faydası olur mu yoksa mesela google sertifikalı kurslarından bahsediyorsunuz sanırım IT sertifika kursları var baktığım kadarı ile sıfırdan başlayanlar yapabilir mi bu kursu ne önerirsiniz.
-
@arnblt peki bu is omur boyu yapilabilecek birsey mi ? Kurs ucretleri ne kadar ? Birde maaslari sorsam ?😊
-
@HockeyUmpire2 tabiki ömür boyu yapılabilecek bir iş. O açıdan bir sıkıntı yok. Sonuçta bir IT işine girmiş oluyorsunuz. Diğer işlerden bir farkı yok. Maaşlar bölgeye göre değişiyor. 4000 net ve üstü alıyor arkadaşlar.
-
@Stiff Merhaba ben is ararken Rock Strar Gamesin bir ilanina denk gelmistim ucretleri cok dusuk,15$ civari ve sozlesmeli calisiyorsunuz ilana gore,lise mezunu olmak ytiyordu.Benim gordugum proje 6 aylikti.Saatlik ucret uygun olmadigindan cok dikkate almadim ama oyun firmalarini biliyorsaniz linkedin ve diger siteler uzerinden takip edebilirsiniz ilanlari.
-
@aliarmgn Teşekkür ederim Ali Bey, ben sadece alternatif arayışlarındayım. Bazen korkuyorum sıfırdan başlamaya, bazen de sıfırdan çok daha farklı ve severek yapabileceğim işlerde başlama ihtimali motive ediyor. Ama takip ettiğim bir Youtube kanalında oyun şirketlerindeki testerlerın şartlarının çok iyi olmadığını duymuştum. Doğruymuş.
-
@Masda, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
Aramızda game developerler var mı ? Forumda bununla ilgili bir başlık bulamadım. Şu an android için basit 2d oyun üzerinde çalışıyorum. Game development ile ilgili ayrıca konu başlığı olursa güzel olur bence.
Hala devam ediyor musunuz projeye? action/platformer ya da casual mı?
Bende yakın zamanda başladım. Unity'de simulation/tycoon bir oyun geliştiriyorum. İlerde 3D proje amacıyla Unreal Engine öğreniyorum. Orta seviye Blender bilgim var. Yoğunlaşıp çok vakit geçmeden bitirmek istiyorum ama hem öğrenmek hem projeyi geliştirmek çok vakit alıyor. -
Selamlar, çok değerli yorumlar okudum herkesin emeğine sağlık. Benim merak ettiğim konu TR'de 3 yıllık yazılım deneyimim var. Ağırlıklı olarak Java Back-End ve Full-Stack developer gibi roller aldım. Bu pozisyonlar için bu sene gidecek arkadaşlara verebileceğiniz güncel tavsiyeler varmı acaba?
-
@brock, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
@Masda, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
Aramızda game developerler var mı ? Forumda bununla ilgili bir başlık bulamadım. Şu an android için basit 2d oyun üzerinde çalışıyorum. Game development ile ilgili ayrıca konu başlığı olursa güzel olur bence.
Bende yakın zamanda başladım. Unity'de simulation/tycoon bir oyun geliştiriyorum. İlerde 3D proje amacıyla Unreal Engine öğreniyorum. Orta seviye Blender bilgim var. Yoğunlaşıp çok vakit geçmeden bitirmek istiyorum ama hem öğrenmek hem projeyi geliştirmek çok vakit alıyor.Merhaba, Hayırlı olsun. Benimkisi amatörce bir şey. Evet devam ediyorum ama söylediğim gibi basit 2d. Oyunun konusu tower savunma ama tam da tower savunma değil )) Ben de çözemedim. Yalnız geliştirdiğim için tamamlamak baya uzun sürecek gibi. Açıkçası 3d pek sevmiyorum diğer yandan 2d ye nazaran öğrenmesi bir az zor. Şu anlık Godot ve kendi geliştirdiyi yazılım dili olan gdscript kullanıyorum. Pythona çok yakın bir dil. Ben tam ciddiye alamıyorum şu an hem öğreniyorum hem eğleniyorum desem doğru olur sanırım )
Kısaca oyun geliştiricim: Godot
Yazılım dili: Gdscript
Animasyon: yine Godot ve Inkscape
Müzik: oyunu bitire bilirsem özel müzik satın alırım herhalde.
Hedef kitle: Android/Google Play Store -
@Oguz-Talan leetcode, mock interview
-
@Stiff Korkacak birsey yok, rahat olun.0 dan baslamak iyidir,keyif alacaginiz bisey olursa daha cabuk ilerlersiniz, gelistirirsiniz kendinizi.
-
@brock, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
Bende yakın zamanda başladım. Unity'de simulation/tycoon bir oyun geliştiriyorum. İlerde 3D proje amacıyla Unreal Engine öğreniyorum. Orta seviye Blender bilgim var. Yoğunlaşıp çok vakit geçmeden bitirmek istiyorum ama hem öğrenmek hem projeyi geliştirmek çok vakit alıyor.Merhaba, Hayırlı olsun. Benimkisi amatörce bir şey. Evet devam ediyorum ama söylediğim gibi basit 2d. Oyunun konusu tower savunma ama tam da tower savunma değil )) Ben de çözemedim. Yalnız geliştirdiğim için tamamlamak baya uzun sürecek gibi. Açıkçası 3d pek sevmiyorum diğer yandan 2d ye nazaran öğrenmesi bir az zor. Şu anlık Godot ve kendi geliştirdiyi yazılım dili olan gdscript kullanıyorum. Pythona çok yakın bir dil. Ben tam ciddiye alamıyorum şu an hem öğreniyorum hem eğleniyorum desem doğru olur sanırım )
Kısaca oyun geliştiricim: Godot
Yazılım dili: Gdscript
Animasyon: yine Godot ve Inkscape
Müzik: oyunu bitire bilirsem özel müzik satın alırım herhalde.
Hedef kitle: Android/Google Play StoreTam öyle olmaması daha iyi :) farklı şeyler bulundurması daha iyidir. Aklında oturtabilirsen güzel bir şey ortaya çıkabilir. Evet, ekiple bile olsa ciddi vakit alabiliyor. Ciddi bir projeyi sürdürmeyi en çok zorlayan şey bu. Geliştirirken eğlenmen çok güzel, zaman zaman zorlayıcı ve sıkıntılı bir süreç olabiliyor.
-
@Sono Inanin basligi hatirlamiyorum ama bir baslikta Austin hakkinda uzun uzun tartismis ve epey detayli bilgi vermistik. Yine de spesifik olarak merak ettiginiz bir konu varsa bilgi vermeye calisirim.
-
@keysnambır teşekkür ederim :)
-
aşağıdaki linkleri bir inceleyin yeni öğrenmek isteyenler yada uzman olup projesi için para arayanlar da başvuru yapabilir
https://oyunveuygulamaakademisi.com/
https://girisimcilikvakfi.org/web/ -
şu anda en az 10 yıldır silikon vadisinde hayatını geçiren levent mülakatlarla ilgili püf noktalarını ve iş ilanı bıraktı bir göz atın isterseniz
-
Günaydın,
şimdi önüme gelen videoyu buraya eklemek istedim. Google firmasına iş başvurusu yapan kişinin mülakat videosu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum