Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba arkadaşlar. "Your request cannot be processed at this time.
    " hatası alıyorum nedir bu acaba. Neden böyle bir hata veriyor?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @FUAT-ARI sistem yoğunluğundan alıyorsunuz bu mesajı.
    başka zaman tekrar deneyin.. mümkünse sabah erken saatlerde.


  • Merhaba, ben ds formumu submit yapdım. Annenle baban aynı adresdemi yaşıyorlar sorusunda neyi işaretlediğim görünmüyor. Hatırlamıyorum da neyi işaretlediğimi. Annemle babam birlikte yaşıyor. Ama pasaportlarında ikamet adresleri farklı. Ben de foruma pasaportdakı adresleri yazdım. Yani ben annenle baban aynı adresde mi yaşıyor sorusuna yes işaretlemiş olsam viza görüşmesinde benden sormayacaklar mı annenle babanın adresleri farklı neden yesi işaretledin? bu bana sorun çıkarır mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lilith666 ilk olarak sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen!

    anlamadığım bir nokta var, pasaportta nasıl adres yazıyor, anne babanız türk vatandaşı mı?
    eğer öyle ise pasaportta adres yazmaz çünkü..

    bazı sorulara verdiğiniz cevaplar sonrasında görünmez, bu normal.
    no işaretlemiş olsanız bir sorun değil, bu bir hata değil ve telafisi mümkün.


  • @beyc ben 4-5 gun once acma istegi yolladim heralde agustos ortasi gibi gelir mail diye tahmin ediyorum


  • Tekrar merhaba özür dileyerek sormak istiyorum. Form açma takebi göndereli 2 aya yaklaşacak ve hala formum kitli ve mail almadım. Sizce Bu süreç çok uzar mı ? Ayrıca eşimden ayrıldım ve oğlumun velayeti eşimde. Ama başvuruda oğlum ve benim için formlarımız mevcut. Ben oğlum için olanıda doldurmalımıyım yani eşimden oğlumun velayetini mi almam gerekiyor veya eşimin muvaffakaynamesi yeterli oluyor mu ? Ve bunu nasip olurda gidebilirsek vize görüşme öncesine kadar yapmam yeterli olur mu ? Bilgisi olan önceden bu durumda tecrübe sahibi bir arkadaşım cevaplarsa çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.


  • @gucarslan Azerbaycan vatandaşları. No yazmışsam doğru oluyor bence farklı adresler yazdığım için. Ben yes yazmış olmamdan korkuyorum. Öyleyse soruya verdiğim cevapla farklı adresler yazmam uymuyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Yüksel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells merhaba.Evet nüfus Müdürlüğü pasapot şb.yeşil pasaport alacak yabancı ülkede okuyan öğrencinin öğrenci belgesinin Apostil olması gerektiğini söylediler.

    dedigim baslikta sorunuzu sorun isterseniz, oradan ayrintilari devam ettirmek daha dogru olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lilith666, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba, ben ds formumu submit yapdım. Annenle baban aynı adresdemi yaşıyorlar sorusunda neyi işaretlediğim görünmüyor. Hatırlamıyorum da neyi işaretlediğimi. Annemle babam birlikte yaşıyor. Ama pasaportlarında ikamet adresleri farklı. Ben de foruma pasaportdakı adresleri yazdım. Yani ben annenle baban aynı adresde mi yaşıyor sorusuna yes işaretlemiş olsam viza görüşmesinde benden sormayacaklar mı annenle babanın adresleri farklı neden yesi işaretledin? bu bana sorun çıkarır mı?

    sorun olmaz. Eger formda bunu hata olarak degerlendirirlerse zaten size sorarlar ve gerekiyorsa degistirirler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yildirim84, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Tekrar merhaba özür dileyerek sormak istiyorum. Form açma takebi göndereli 2 aya yaklaşacak ve hala formum kitli ve mail almadım. Sizce Bu süreç çok uzar mı ? Ayrıca eşimden ayrıldım ve oğlumun velayeti eşimde. Ama başvuruda oğlum ve benim için formlarımız mevcut. Ben oğlum için olanıda doldurmalımıyım yani eşimden oğlumun velayetini mi almam gerekiyor veya eşimin muvaffakaynamesi yeterli oluyor mu ? Ve bunu nasip olurda gidebilirsek vize görüşme öncesine kadar yapmam yeterli olur mu ? Bilgisi olan önceden bu durumda tecrübe sahibi bir arkadaşım cevaplarsa çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

    Resmen sizin cocugunuz oldugu icin sizinle beraber vize alabilir. Bu tur durumlarin ABD Konsoloslugunda problem yarattigina sahit olmadik.

    Sizin olasi tek probleminiz yurtdisina cikarken olabilir, ki o da Turkiye'de cok buyuk bir problem degil ama onlem olarak yine de muvafakatname hazirlayabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2033/muvafakatname


  • Herkese iyi akşamlar. CN numaram 18000 lerde. 2022 için Türkiye'nin kontenjanı kaç kişi? Forumda gördüğüm kadarıyla numarası 1000 in altında olanda var 40000 lerde olanda kura çekilirken her ülke için tek tek değilde sanırım başvuru yapanlardan rastgele çekiliş yapılıyor ve çıkan kişi hangi ülkedense o ülkenin kontenjanına kaydediliyor. Pandemiden dolayı greencart işlemlerinin ağır ilerlediğini biliyoruz. 2020 talihlilerinin sayfasını incelediğimde ilk mülakat 8 Temmuz için verilmiş. Pandemiden önce konsolosluk günde kaç kişiye randevu veriyordu? Randevular her gün için veriliyor muydu yoksa yoksa haftanın belirli günlerinde mi mülakatlar yapılıyordu? Geçen senenin kazananları için Temmuz ve Ağustos için kaç kişiye randevu verdi?


  • @crazycells visa verilmeme gibi bir durum olmaz?


  • @yildirim84 form actirma onayiniz gelince bizi de bilgilendirirseniz sevinirim, 2 ay uzun bir sure olmus


  • Merhaba Arkadaşlar. DS-260 formumu doldurdum fakat henüz göndermedim. Şunu sormak istiyorum. Sonuçlar açıklandığında ben İngiltere'ye yerleşmek amacıyla gelmiştim. Halen İngiltere deyim. Normalde görüşme Türkiye Ankara gözüküyordu. ben bunu Londra olarak değiştirdim. Londra da görüme yapacak olmamız bizim için avantaj mıdır? Dezavantaj mıdır bilemiyorum. Görüşmeyi Londra da yapacak olmamız bir sorun teşkil edermi. değerli fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.

    Selamlar,


  • @Selami-beey bende aynı soruyu sordum ama ses yok bide arda 2021 talihlileride var bu işler nasıl olur bilmiyorum


  • Merhaba Arkadaşlar.

    04.03.2021 itibari ile İngiltere ye Ankara Anlaşması gereği geldik. 14.01.2022 tarihine kadar oturumumuz bulunmaktadır. Soru şu; bu oturumumuzla alakalı adresimizi İngilterede belirtmek dışında belirmemiz gereken yer var mıdır. Oturumumuzla alakalı bir soruyla karşılaşmadım ama gene de sormak istiyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @FUAT-ARI merhaba. DS260'da ilgili sorulara verdiğiniz cevaplar dışında belirtmeniz gereken bir yer yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @FUAT-ARI, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba Arkadaşlar. DS-260 formumu doldurdum fakat henüz göndermedim. Şunu sormak istiyorum. Sonuçlar açıklandığında ben İngiltere'ye yerleşmek amacıyla gelmiştim. Halen İngiltere deyim. Normalde görüşme Türkiye Ankara gözüküyordu. ben bunu Londra olarak değiştirdim. Londra da görüme yapacak olmamız bizim için avantaj mıdır? Dezavantaj mıdır bilemiyorum. Görüşmeyi Londra da yapacak olmamız bir sorun teşkil edermi. değerli fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.

    Selamlar,

    hiçbir srun teşkil etmez. bu tamamen sizin tercihiniz. DV2021'lerde bir arkadaşımız dosyasını londra'ya taşıdığı günün bir gün sonrasında mülakat aldı, CN18,000..
    onun tecrübelerini yakında forumda okuyacaksınız, beklemenizi ve ona göre hareket etmenizi öneririm. ama dünyanın herhangi bir yerinde mülakata girmekten bir farkı yok, sadece türkçe mülakat şansınız olmaz, eğer ingilizce mülakat yapamayacak durumdaysanız.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Aeroexpres, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese iyi akşamlar. CN numaram 18000 lerde. 2022 için Türkiye'nin kontenjanı kaç kişi? Forumda gördüğüm kadarıyla numarası 1000 in altında olanda var 40000 lerde olanda kura çekilirken her ülke için tek tek değilde sanırım başvuru yapanlardan rastgele çekiliş yapılıyor ve çıkan kişi hangi ülkedense o ülkenin kontenjanına kaydediliyor. Pandemiden dolayı greencart işlemlerinin ağır ilerlediğini biliyoruz. 2020 talihlilerinin sayfasını incelediğimde ilk mülakat 8 Temmuz için verilmiş. Pandemiden önce konsolosluk günde kaç kişiye randevu veriyordu? Randevular her gün için veriliyor muydu yoksa yoksa haftanın belirli günlerinde mi mülakatlar yapılıyordu? Geçen senenin kazananları için Temmuz ve Ağustos için kaç kişiye randevu verdi?

    merhaba. aslında sorduğunuz soruların bütün cevaplarını kısa bir aramada forumda detaylıca bulabilirsiniz ama ben yine de size cevaplamış olayım.

    DV2022 türkiye istitistikleri (secilen sayıları) ilk bülteninizde yayınlanacak. ağustos vize bülteni..

    seçilenlerin nasıl belirlendiğini ve dağılımın nasıl yapıldığına dair detaylı bilgi için aşağıdaki linke bakın..

    Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış https://yesilkartforum.com/forum/post/3072

    konsolsoluk kapasiteleri ve aylık vize istatistiklerini öğrenmek için de aşağıdaki linkle bakın;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022?_=1625289772233

    anladığım kadarıyla size sıra gelip gelmeyeceğiniz netleştirmeye çalışıyorsunuz. bunu, sırf geçmiş yılların deneyimlerine bakarak netleştiremezsiniz. çünkü her yılın kendine has seçilen sayısı ve işleyişi, sorunları, kolaylıkları var. tavsiyem, lütfen içinde bulunduğunuz forumu incelemeye ve geçmiş yılların deneyimlerine göz gezdirmeye gayret edin.

    bol şans.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125
Çevrimiçi

41.2k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum